Someren – Zaanstraat 6

Verkocht
Verkocht

Omschrijving

Raadhuis Makelaars biedt u te koop aan: een in het buitengebied van Someren-Eind gelegen vrijstaande woning met grote garage/schuur op een perceel van 1.074 m2. Deze vrijstaande woning dateert oorspronkelijk uit 1957, is in de tachtiger jaren opnieuw “gemoderniseerd” en biedt vooral een prachtig zicht over het buitengebied.

Globale indeling, begane grond:

entree, hal met garderobe, trapopgang naar eerste verdieping en doorgang naar woonkamer.
Praktische woonkamer met geweldig vergezicht, er is voldoende ruimte voor een zithoek én eettafel en biedt doorgang naar speel-/werkkamer en keuken. De woonkamer is voorzien van een tegelvloer met vloerverwarming, spachtelputz wanden en MDF-plafond.

Afsluitbare speel-/werkkamer met een oppervlakte van circa 7 m2 (2,30m x 3,00m).

De knusse keuken heeft een inrichting in een hoekopstelling met een koelkast, vaatwasser en combimagnetron, kelder-/voorraadkast, er is ruimte voor een eettafel en biedt doorgang naar het portaal. De keuken is voorzien van tegelvloer met vloerverwarming, tegel- en stucwerkwanden en MDF-plafond.

Portaal met toiletruimte, bergkast, CV-ruimte, wasruimte, badkamer en achterdeur naar het buitenverblijf. Verder is er een mangat met toegang tot een klein bergzoldertje.

Toiletruimte met wandcloset en fonteintje.

CV-ruimte met Nefit Turbo CV-ketel en opslagruimte. De ketel dateert van rond 1992.

Eenvoudige wasruimte met witgoedaansluitingen en uitstortgootsteen.

Volledig betegelde badkamer met wastafel, douche en ligbad.

Globale indeling, eerste verdieping:

overloop met grote schuifkastenwand en toegang tot vier slaapkamers, toiletruimte en bergruimte.

Slaapkamer 1: de hoofdslaapkamer is groot circa 11 m2 (3,00m x 3,65m). Deze slaapkamer is voorzien van een vinylvloer, behangwanden en MDF-plafond.

Slaapkamer 2: is groot circa 9 m2 (2,95m x 2,95m). Deze slaapkamer heeft twee inbouwkasten en is voorzien van een vinylvloer, behangwanden en houten schrotenplafond.

Slaapkamer 3: is groot circa 9 m2 (2,90m x 2,95m). Deze slaapkamer is voorzien van een vinylvloer, behangwanden en houten schrotenplafond.

Slaapkamer 4: is groot circa 8 m2 (2,60m x3,20m). Deze slaapkamer is uitgebreid met een dakkapel, heeft verschillende inbouwkasten en is voorzien van een vinylvloer, behangwanden en houten schrotenplafond.

Separaat toilet.

Garage/Schuur:

achter de woning ligt een grote garage/schuur met dierenverblijf welke een totale oppervlakte van 91 m2 heeft. De garage/schuur zelf is 61 m2 groot en opgesplitst in drie verschillende ruimtes. Middels een vaste trap is er toegang tot de grote bergzolder.

Buiten:

de tuin is rondom de woning gelegen en ingericht met verhardingen, gazon, wei(tje) en diverse beplantingen. Aan de voorzijde is er een grote dubbele oprit met afsluitbaar hekwerk en toegang tot de garage/schuur. Aan de achterzijde ligt een terras met eenvoudige terrasoverkapping en is er een wei(tje) afgezet voor bijvoorbeeld kippen en schapen.

Algemeen:
- uitstekende wegverbindingen naar Eindhoven, Venlo en Weert;
- vanuit de woonkamer en voortuin is er prachtig zicht over het buitengebied;
- het dakbeschot is vanuit de binnenzijde nageïsoleerd;
- vernieuwde dakgoten (2020);
- spouwmuurisolatie (2006);
- kunststof gevelkozijnen met dubbel glas;
- garage/schuur met (vermoedelijk) asbesthoudende golfplaten;
- Someren is een gezellige gemeente met circa 20.000 inwoners, met een hoog voorzieningenniveau, waaronder verschillende supermarkten en gevarieerde horeca;
- recreatiemogelijkheden vindt u op de Strabrechtse Heide, de Groote Peel en diverse bosgebieden, alsmede op de 27-holes golfbaan “De Swinkelsche” en de vele ruiter-, fiets- en wandelpaden;
- van koper wordt een waarborgsom ter grootte van 10% van de koopsom verwacht;
- bezichtigingen uitsluitend via Raadhuis Makelaars na vooraf gemaakte afspraak.

Kenmerken

 • Vraagprijs: € 425.000,- k.k.
 • Woningtype: Woonhuis
 • Soort woning: Eengezinswoning
 • Bouwjaar: 1957
 • Perceeloppervlakte: 1.074 m2
 • Inhoud: 455 m3
 • Gebruiksoppervlakte wonen: 137 m²
 • Aantal kamers: 6
 • Aantal slaapkamers: 4
 • Isolatievoorzieningen: Dakisolatie, Dubbelglas
 • Garage / Berging: Vrijstaand steen

Plattegronden