Makelaar Someren

AL MEER DAN 15 JAAR EEN BEGRIP IN DE REGIO | MAKELAAR SOMEREN

Raadhuis Makelaars is een kantoor met twee gecertificeerde makelaars-taxateurs. Onze jarenlange ervaring op het gebied van de woningmarkt en de markt van bedrijfsmatige objecten maakt onze taxateurs tot gewaardeerde adviseurs die u graag bijstaan bij het vaststellen van de waarde van waarschijnlijk uw grootste financiële belang en de realisatie van die waarde bij verkoop of verhuur. Uiteraard onafhankelijk, lid van de brancheorganisatie VastgoedPro en ingeschreven in Nederlands Register Vastgoed Taxateurs NRVT

Een kantoor met ervaren en ambitieuze mensen die gaan voor uw opdracht. Service en gedrevenheid zijn vanzelfsprekend, evenals onze persoonlijke betrokkenheid en korte lijnen. Geen 9 tot 5 mentaliteit, we staan ook voor u klaar buiten kantoortijden. Uiteraard wel op afspraak.

Verder zijn wij lid van VastgoedPRO. De VastgoedPRO-makelaar is dé adviseur voor particuliere en professionele opdrachtgevers in alle facetten van de woningmarkt en de bedrijfsmatige markt. VastgoedPRO-makelaars onderscheiden zich ten opzichte van andere ondernemers in dit vakgebied op grond van kwaliteit, dienstverlening, advies en vakkennis.

Makelaar Someren

AL MEER DAN 15 JAAR EEN BEGRIP IN DE REGIO

Raadhuis Makelaars in Someren is een kantoor met twee gecertificeerde makelaars-taxateurs. Onze jarenlange ervaring op het gebied van de woningmarkt en de markt van bedrijfsmatige objecten maakt onze taxateurs tot gewaardeerde adviseurs die u graag bijstaan bij het vaststellen van de waarde van waarschijnlijk uw grootste financiële belang en de realisatie van die waarde bij verkoop of verhuur. Uiteraard onafhankelijk, lid van de brancheorganisatie VastgoedPro en ingeschreven in Nederlands Register Vastgoed Taxateurs NRVT

Makelaar Someren

ONS AANBOD

KLIK HIER VOOR ONS VOLLEDIGE AANBOD

WAT ZEGGEN ONZE KLANTEN OVER ONS?

“Goede voorlichting, advies, begeleiding en service. Ik ben zeer tevreden en kan Raadhuis Makelaars aanbevelen. Dank je wel Mark en Suzanne”

– De heer Jan Smeets, Asten

“Alles netjes en vlot verlopen. Er werd goed meegedacht en goed gecommuniceerd. Als verkoopmakelaar voor ons een goede keuze”

– De heer Jan van Dijk, Someren

LEES HIER ALLE RECENSIES >

QUOTES UIT HET VAK

“De waarde is (slechts) een afspiegeling van onze begeerte op de dingen”

– C.H. Gide

Makelaar Someren | Verzekeringen