Someren – Wolfsveld 52

Verkocht
Verkocht

Omschrijving

Raadhuis Makelaars biedt je te koop aan: een met een serrekamer uitgebouwde, geschakelde tweekapper met een verrassend ruimte hobbygarage, gelegen tegenover een rustig groen-/speelplein op korte afstand van het centrum van Someren.

Globale indeling: entree, hal met laminaatvloer, toiletruimte met wandcloset en fonteintje, meterkast met 5 groepen, 2 aardlekschakelaars en glasvezelaansluiting, trapopgang met daaronder de trapkast.

Aan de straatzijde bevindt zich eerst de halfopen keuken, met een een laminaatvloer, houten keukeninrichting in een hoekopstelling, voorzien van een gaskookplaat, afzuigkap, elektrische oven, koelkast, vriezer en vaatwasser. Vanuit de keuken heb je mooi zicht op het plein.

De woonkamer is verdeeld in een eethoek nabij de keuken, groot circa 2.60 x 2.90 meter en een zithoek groot 6.10 x 3.80 meter, beiden met een laminaatvloer (op een tegelvloer), spachtelputzwanden, een stucwerkplafond en isolatieglas.

De woning is aan de achterzijde uitgebouwd met een serrekamer, groot circa 3.00 x 6.00 meter, met een tegelvloer, een dak met polycarbonaatplaten en een schuifpui met isolatieglas.

Globale indeling eerste verdieping:

overloop met daaraan twee slaapkamers, een badkamer en een technische ruimte. De hele eerste verdieping is voorzien van airconditioning.

Slaapkamer 1: de grootste slaapkamer ligt aan de achterzijde, is groot circa 4.60 x 3.80 meter en voorzien van een laminaatvloer, spachtelputzwanden, een schuifkastenwand, isolatieglas en een rolluik;

Slaapkamer 2 ligt aan de straatzijde, is groot circa 3.94 x 2.36 meter, met een laminaatvloer en isolatieglas in een kunststof kozijn.

De badkamer is voorzien van een stalen ligbad, een douche met cabine, een wastafel, een toilet, een decorradiator en een nieuw plafond.

De technische ruimte biedt plaats aan de aansluitingen witgoed en de gasgestookte c.v.-ketel Intergas hre (2015).

Globale indeling zolder:

Via een luik op de slaapkamer voor is de bergzolder bereikbaar.

Tuin:

De achtertuin ligt op het zuidwesten, is circa 9.50 meter diep en voorzien van sierbestrating, kunstgras en een overdekt terras tegen de garage.

Garage:

De achter in de tuin gelegen garage is maar liefst 13 meter lang en voorzien van een elektrisch bedienbare sectionaldeur. een ideale garage voor de hobbyist! De garage is bereikbaar via het Wolfsveld en via de achtergelegen Liesberg.

Algemeen:
- gevels opnieuw gevoegd in 2020;
- dak voorzien van nieuwe dakpannen (2016);
- de hele eerste verdieping is voorzien van airconditioning;
- mooie ligging tegenover het gezellige plein aan het Wolfsveld: ruim van opzet en fijn voor de jonge jeugd!
- Someren is een gezellige gemeente met circa 19.000 inwoners, met een hoog voorzieningenniveau, waaronder vier supermarkten en gevarieerde horeca;
- recreatiemogelijkheden vindt u op de Strabrechtse Heide, de Groote Peel en diverse bosgebieden, alsmede op de 27-holes golfbaan “De Swinkelsche” en de vele ruiter-, fiets- en wandelpaden en het openluchtzwembad “De Diepsteeckel”;
- uitstekende wegverbindingen naar Eindhoven, Venlo en Weert;
- bezichtigingen uitsluitend via Raadhuis Makelaars na vooraf gemaakte afspraak;
- van koper wordt na aankoop een waarborgsom/bankgarantie verlangd ter grootte van 10 % van de overeengekomen koopsom, te storten op de derdengeldrekening van de notaris.

Kenmerken

  • Vraagprijs: € 315.000,- k.k.
  • Woningtype: Woonhuis
  • Soort woning: Eengezinswoning
  • Bouwjaar: 1981
  • Perceeloppervlakte: 194 m2
  • Inhoud: 380 m3
  • Gebruiksoppervlakte wonen: 95 m²
  • Aantal kamers: 4
  • Aantal slaapkamers: 2
  • Garage / Berging: Vrijstaand steen

Plattegronden