Someren – Ter Hofstadlaan 80

Verkocht
Verkocht

Omschrijving

Raadhuis Makelaars biedt u te koop aan: een aan de brede Ter Hofstadlaan gelegen zeer ruime tussenwoning. De woning beschikt over vier mooie slaapkamers! Met groen voor de deur en korte afstand tot het centrum is dit een ideale gezinswoning.

Globale indeling:

Entreehal met tegelvloer, granolwanden, een meterkast met 5 groepen, een toiletruimte met wandcloset en een diepe bergkast.

De ruime, Z-vormige woonkamer, groot circa 34 m2, is voorzien van een laminaatvloer, over een lichte tegelvloer, gesausde wanden en een kunststof erkerpui met isolatieglas.

De open keuken is voorzien van een laminaatvloer, eveneens over een tegelvloer en een moderne keukeninrichting (2016) in een hoekopstelling met een gaskookplaat, een afzuigkap, een koel-/vriescombinatie en een klein formaat Bosch vaatwasser.

Eerste verdieping:

Overloop met toegang tot badkamer en drie slaapkamers:

Slaapkamer 1, linksvoor gelegen, groot circa 3.60 x 3.68 meter, met vloerbedekking, gesausde wanden en isolatieglas;

Slaapkamer 2, linksachter gelegen, groot circa 4.53 x 3.05 meter, met vloerbedekking, gesausde wanden en isolatieglas;

Slaapkamer 3, rechtsachter gelegen, groot circa 2.83 x 3.57 meter, met vloerbedekking, gesausde wanden, isolatieglas en een deur naar een balkon;

Badkamer groot circa 2.20 x 2.60 meter, met een kunststof bad-douchecombinatie met een thermostaatkraan, een toilet en een vaste wastafel in een meubel.

Tweede verdieping:

Via vaste trap bereikbaar, voorzolder met opstelplaats gasgestookte c.v.-ketel Intergas hrc (december 2016) en de aansluitingen witgoed;

Slaapkamer 4, groot effectief circa 3.54 x 4.05 meter, met vloerbedekking, bergruimte in de knieschotten en een dakkapel.

Tuin:

De op het oosten gesitueerde achtertuin is circa 14 meter diep, gezellig ingericht en heeft een stenen berging en een vrije achterom.

Algemeen:

- Een echt ruime woning, met vier grote slaapkamers, moderne keuken en jonge c.v.-ketel;
- Afstand tot centrum Someren is slechts 600 meter;
- Someren is een gezellige gemeente van ruim 20.000 inwoners, met een hoog voorzieningenniveau: winkels, terrassen, openluchtzwembad, scholen (basis- en voortgezet onderwijs), cultuur, verenigingen en uitstekende wegverbindingen naar Eindhoven, Venlo en Weert en de Strabrechtse Heide, de Groote Peel en diverse bosgebieden om te recreëren;
- Bezichtigingen uitsluitend via Raadhuis Makelaars na vooraf gemaakte afspraak.

Kenmerken

  • Vraagprijs: € 315.000,- k.k.
  • Woningtype: Woonhuis
  • Soort woning: Eengezinswoning
  • Bouwjaar: 1971
  • Perceeloppervlakte: 188 m2
  • Inhoud: 392 m3
  • Gebruiksoppervlakte wonen: 128 m²
  • Aantal kamers: 5
  • Aantal slaapkamers: 4
  • Garage / Berging: Geen garage

Plattegronden