Someren – Ter Hofstadlaan 47

Verkocht
Verkocht

Omschrijving

Raadhuis Makelaars biedt je te koop aan: een tweekapper met een gezellige woonkamer, complete keuken, moderne badkamer en maar liefst 5 slaapkamers, direct tegen het centrum van Someren met alle voorzieningen.

Globale indeling: entree, hal met een tegelvloer, granolwanden, meterkast (7 groepen), een geheel betegelde toiletruimte met een wandcloset en een fonteintje en de trapopgang naar de verdieping.

De woonkamer bestaat uit een zithoek aan de straatzijde met een tegelvloer, gesausde wanden, isolatieglas in het kozijn en een houtkachel. De zithoek is groot circa 4.32 x 4.50 meter.

De eethoek bevindt zich aan de achterzijde, met een verhoging van twee trapjes ten opzichte van de zithoek. Hier eveneens een tegelvloer. De eethoek is groot circa 3.00 x 3.00 meter.

In open verbinding met de eethoek bevindt zich de keuken. Deze is voorzien van een tegelvloer en een kunststof inrichting in een hoekopstelling, voorzien van 5-pits gaskookplaat, een afzuigkap, een combimagnetron en een koelkast.

De woning is aan de tuinzijde voorzien van een serre met een tegelvloer, polycarbonaatdakplaten en een hardglazen schuifwand. De serre is groot circa 2.95 x 9.00 meter.

Eerste verdieping;

Deze telt drie slaapkamers, een badkamer, een bergkast en de trapopgang naar de zolder.

Slaapkamer 1: deze is groot circa 3.35 x 3.60 meter, met twee inbouwkasten, een laminaatvloer, behangwanden en kunststof kozijnen met isolatieglas;

Slaapkamer 2: deze is groot circa 3.35 x 3.10 meter, met twee inbouwkasten, een wastafel, vloerbedekking, behangwanden en kunststof kozijnen met isolatieglas;

Slaapkamer 3: deze is groot circa 2.45 x 3.60 meter, met een laminaatvloer, behangwanden en kunststof kozijnen met isolatieglas;

De badkamer is voorzien van een ruime inloopdouche, een wandcloset en een wastafel.

Tweede verdieping:

Deze is bereikbaar via een vaste trap. Hier bevinden zich:

Slaapkamer 4: groot circa 3.35 x 3.70 meter, met vloerbedekking, houten schroten plafondafwerking, een vaste wastafel, een inbouwkast en kunststof kozijnen met isolatieglas;

Slaapkamer 5; groot circa 2.45 x 3.70 meter, met vloerbedekking, behangwanden en pvc-schroten, alsmede een kunststof dakvenster met isolatieglas.

Onder de schuine kant van de zolder bevindt zich bergruimte, alsmede de opstelplaats van de gasgestookte c.v.-ketel Nefit combi (circa 2018).

Garage:

Naast de woning ligt de garage. Deze is groot circa 2.90 x 5.70 meter, met een een tegelvloer, een uitstortbak met warm en koud water en een elektrisch bedienbare sectionaldeur. In de garage zijn de aansluitingen witgoed aangebracht.

Tuin:

De op het zuidwesten gelegen achtertuin is met diagonale lijnen aangelegd en voorzien van terras met sierbestrating, een vijverpartij, borders en begroeiing. In de achtertuin zijn twee extra bergingen aanwezig alsmede een vrije achterom.

Algemeen:

- ruime woning met 5 slaapkamers;
- kunststof kozijnen met isolatieglas;
- dakpannen 2 jaar geleden vervangen;
- rookkanaal 4 jaar geleden vervangen;
- centrum Someren op 300 meter afstand;
- Someren is een gemeente met ruim 20.000 inwoners, een ruim aanbod aan winkels waaronder vier supermarkten, diverse gezellige, culinaire horeca en Cultureel Centrum De Ruchte;
- recreëren kan in de diverse bos- en heidegebieden waaronder de Strabrechtse Heide, recreatiegebied de Heihorsten en natuurlijk de Groote Peel. De vele wandel- en fietspaden zullen u verrassen;
- koper dient een bankgarantie af te geven of een waarborgsom (ter grootte van 10% van de koopsom) te storten bij de notaris. Deze garantie of waarborgsom dient als zekerheid dat de koper zijn verplichtingen nakomt.

Kenmerken

  • Vraagprijs: € 340.000,- k.k.
  • Woningtype: Woonhuis
  • Soort woning: Eengezinswoning
  • Bouwjaar: 1973
  • Perceeloppervlakte: 220 m2
  • Inhoud: 450 m3
  • Gebruiksoppervlakte wonen: 130 m²
  • Aantal kamers: 6
  • Aantal slaapkamers: 5
  • Garage / Berging: Aangebouwd steen

Plattegronden