Someren – Speelheuvelplein 10a

Verhuurd
Verhuurd

Omschrijving

Raadhuis Makelaars biedt u te huur aan: een recent gerenoveerd romantisch landhuis met een fijne achtertuin, op een superlocatie in Someren aan het Speelheuvelplein.

We bieden deze woning voor een periode van MAXIMAAL TWEE JAREN te huur aan, enkel aan een huishoudens en niet als "groepshuisvesting".

Per medio volgend jaar is de representatieve kantoor-/praktijkruimte ter rechterzijde eveneens te huur: de kracht van de combinatie! De kantoorruimte kent een huurprijs van € 2.250,= exclusief btw per maand. DE VOORKEUR GAAT UIT NAAR KANDIDATEN DIE ZOWEL WONING ALS KANTOOR WILLEN HUREN, dat kan dan ook eventueel voor een langere periode.

De eigenaar heeft recent grote essentiële upgrades gedaan aan de woning ter verduurzaming, minimaal gasverbruik, modernisering en verhoging wooncomfort.

De woning heeft energielabel A (!!!) , kantoor energielabel C

- nieuwe keukeninrichting met apparatuur;
- nieuw sanitair en extra doucheruimte
- extra dakisolatie (Rc 7!);
- HR++-beglazing met nieuwe kozijnen
- nieuwe krachtige en efficiënte airco’s / electrische verwarming (warmtepompen) in woonkamers en keuken;
- 23 stuks nieuwe zonnepanelen, met 8200 kWh opbrengst ruim bemeten t.b.v. groter gezin inclusief verwarming en eventueel elektrische auto;
- nieuwe meterkast. Aansluiting glasvezel en Ziggo aanwezig.
- nieuwe laminaatvloeren op verdiepingen;
- schilderwerk door hele woning opgefrist
- grotendeels LED verlichting
- 2 extra parkeerplaatsen
- nieuwe beregeningsinstallatie in tuin voor en achter

Allemaal zaken die het wooncomfort en energiekosten flink ten goede komen!

Globale indeling: u bereikt de voordeur via een overdekte entree. eerst komt u in een voorportaal/tochtsluis en daarna in de entreehal/vestibule met een garderobehoek en een toiletruimte met een toilet, verwarming en een fonteintje. Bediening alarminstallatie in hal.
De gezellige, sfeervolle woonkamer met nieuwe verwarmings/airco split-unit
is verdeeld in een zitkamer, groot circa 6.22 x 6.00 meter, met een plavuizenvloer, stucwerkwanden en een houten plafond. Centrale open houthaard en een eetkamer, groot circa 4.30 x 4.50 meter, met tuindeuren naar de serrekamer.
De serrekamer is groot circa 3.73 x 4.91 meter, met een houten vloerafwerking, dubbele tuindeuren, grote raampartijen en een lichtstraat met op afstand bestuurbare STOBAG zonwering: een heel prettig lichte ruimte.
De eetkeuken is groot circa 3.55 x 4.50 meter en voorzien van een plavuizenvloer en een nieuwe moderne keuken in een hoekopstelling, voorzien van een inductie-kookplaat met schuine afzuigkap, vaatwasser, combi oven/magnetron en koelkast. Nieuwe verwarmings/airco split-unit.
Bij de keuken bevindt zich een kelderruimte van 8 m2.
Een achterhal leidt naar een kantoor-/speelkamer met prachtig zicht op de achtertuin. De bijkeuken voorziet in de aansluitingen witgoed en er is een toiletruimte. Vanuit de bijkeuken komen we in de inpandige garage, groot circa 7.60 x 3.50 meter, voorzien van houten openslaande garagedeuren.

Eerste verdieping:
De overloop biedt toegang tot vier slaapkamers, voorzien van een nieuwe laminaatvloer een gerenoveerde badkamer met infraroodverwarming, een separate toiletruimte en een doucheruimte
Slaapkamer 1: aan voorzijde gelegen, groot circa 4.50 x 3.20 meter, met twee inbouwkasten en toegang tot badkamer / toiletruimte en het loggiabalkon met groot rolluik aan de straatzijde;
Slaapkamer 2: links gelegen, groot circa 3.30 x 3.25 meter, met een inbouwkast, nieuw badmeubel en vast bureau
Slaapkamer 3: linksachter gelegen, groot circa 4.00 x 3.00 meter, met nieuwe wastafel en twee inbouwkasten;
Slaapkamer 4: rechtsachter gelegen, groot circa 3.00 x 3.30 meter, met nieuwe wastafel en drie inbouwkasten;
De van lichte tegels voorziene badkamer is voorzien van daglicht via een dakvenster, ligbad, dubbele wastafel in een meubel, infraroodverwarming en een instap-regendouche met glazen wand
De toiletruimte is heel praktisch zowel vanuit de overloop als vanuit de badkamer bereikbaar.
Separate nieuwe doucheruimte met dakvenster, inloop-regendouche, badmeubel en infraroodverwarming

Tweede verdieping:
De zolderverdieping is bereikbaar via een vaste trap, die uitkomt op een overloopzolder, groot circa 3.50 x 2.50 meter, die toegang geeft tot de volgende ruimten:
Studeerkamer: aan voorzijde gelegen, groot circa 5.15 x 4.11 meter, met een laminaatvloer en bergruimte in de knieschotten;
Logeerkamer: aan achterzijde gelegen, groot circa 5.15 x 3.00 meter, met een laminaatvloer en een
nieuw badmeubel
Technische ruimte, groot circa 3.50 x 2.00 meter, met opstelplaats van de de gasgestookte Nefit HR
combiketel (2016).

Tuinperceel:
De achtertuin die ook via opzij te bereiken is, is circa 30 meter diep en aangelegd met vijver, borders, gazon en volwassen bomen (o.a. smakelijke appels en noten). In deze heerlijke tuin met veel privacy die aan het agrarische buitengebied grenst zijn er verschillende hoekjes waar u prettig kunt zitten en genieten. De koeien van de achterbuurman zullen af en toe eens een kijkje komen nemen...
In de achtertuin is een hobbytuinhuis gebouwd, groot circa 20 m2, gedeeltelijk gemetseld en gedeeltelijk met hout opgetrokken, met elektra (o.a. krachtstroom) en verwarming (via een losse oliekachel).
Aansluitend aan de werkplaats is een opslag-/bergruimte van circa 8 m2 voor tuingereedschap
(o.a. maaier, bladblazer en kruiwagen aanwezig), met daarachter open bergplaats voor tuinmaterialen en de bron met pomp van de nieuwe beregeningsinstallatie. In de tuin bevinden zich verder nog twee (gevulde) overdekte opslagplaatsen voor openhaardhout.
Twee extra parkeerplaatsen in grote voortuin, totaal vier op eigen terrein + grote garage.

Kenmerken

  • Huurprijs: € 2.250,- p/m
  • Woningtype: Woonhuis
  • Soort woning: Eengezinswoning
  • Perceeloppervlakte: 882 m2
  • Inhoud: 1.000 m3
  • Gebruiksoppervlakte wonen: 238 m²
  • Aantal kamers: 9
  • Aantal slaapkamers: 6
  • Isolatievoorzieningen: Dakisolatie, Muurisolatie, Vloerisolatie, Dubbelglas
  • Garage / Berging: Inpandig, Parkeerplaats