Someren – Ploegstraat 26

Ingetrokken
Ingetrokken

Omschrijving

Raadhuis Makelaars biedt u te koop aan: een vrijstaande én levensloopbestendige woonboerderij in het gemoedelijke Someren-Heide. Deze woning ligt op een perceel van 1.821 m2, is instapklaar, heeft maar liefst 5 slaapkamers, waarvan er één op de begane grond is gelegen, heeft een speel-/werkkamer én heeft een grote garage/schuur.

Globale indeling, begane grond

Entree, hal met meterkast, garderobe, trapopgang naar eerste verdieping en doorgang naar woonkamer, speel-/werkkamer en badkamer.

Knusse woonkamer met zithoek en ruimte voor een 6-persoons eettafel. De diverse raampartijen zorgen voor veel lichtinval en maken van deze ruimte een prettige verblijfsruimte. De woonkamer is voorzien van een pvc-vloer, stucwerkwanden en stucwerkplafond. Vanuit de woonkamer is er doorgang naar de keuken.

De keuken is een van de woonkamer afgesloten ruimte. De keukeninrichting is in hoekopstelling geplaatst en is voorzien van inbouwapparatuur: koelkast, vaatwasser, combimagnetron, inductiekookplaat en afzuigkap. De keuken is voorzien van een pvc-vloer, stucwerkwanden en stucwerkplafond. Vanuit de keuken is er toegang tot de kelder en doorgang naar het portaal.

Kelder met stahoogte en is groot circa 6 m2 (1,60m x 3,73m).

Portaal met tweede garderobe, bergkast, toiletruimte en doorgang naar speel-/werkkamer.

Toiletruimte met wandcloset en fontein.

De speel-/werkkamer kan vanzelfsprekend naar eigen wens ingevuld worden en biedt doorgang naar bijkeuken/wasruimte, slaapkamer en terug naar de hal.

Volledig betegelde wasruimte met witgoedvoorzieningen en plaats voor bijvoorbeeld een diepvries of extra koelkast.

Slaapkamer 1: is groot circa 10 m2 (2,90m x 3,30m). De slaapkamer is voorzien van een vinylvloer, stucwerkwanden en stucwerkplafond.

Moderne badkamer met dubbele wastafel en bad-douche combinatie.

Globale indeling, eerste verdieping

Overloop met bergkast en 4 slaapkamers.

Slaapkamer 2: is groot circa 13 m2 (3,34m x 3,78m). De slaapkamer heeft een ingebouwde kast en is voorzien van vloerbedekking, stucwerkwanden en zachtboardplafond.

Slaapkamer 3: is groot circa 7 m2 (2,29m x 3,10m). De slaapkamer is voorzien van een laminaatvloer, behangwanden en MDF-plafond.

Slaapkamer 4: is groot circa 9 m2 (2,92m x 3,23m). De slaapkamer is voorzien van een laminaatvloer, behangwanden en OSB-plafond.

Slaapkamer 5: is groot circa 14 m2 (2,94m x 4,67m). De slaapkamer heeft bergruimte onder de schuinte van het dak en is voorzien van een laminaatvloer, behangwanden en OSB-plafond.

Het perceel is voorzien van een oprit voor meerdere auto’s, met gemak kunnen er 3 auto’s naast elkaar geparkeerd worden. De tuin bevindt zich rondom de woning, heeft een totale oppervlakte van circa 1.600 m2 en heeft een zuidoostelijke ligging. De inrichting van de tuin bestaat uit verhardingen, gazon en diverse beplantingen en bomen.

Aan de achterzijde van de woning bevindt zich het terras met grote terrasoverkapping.

Op het perceel staat een grote garage/schuur met afhang. De garage/schuur heeft een oppervlakte van circa 118 m2.

Algemeen

- Uitstekende wegverbindingen naar Eindhoven, Helmond, Venlo en Weert;
- Houten dakbeschot met pannen gedekt;
- De eerste verdiepingsvloer is van hout;
- Someren is een gezellige gemeente met circa 19.000 inwoners, met een hoog voorzieningenniveau, waaronder verschillende supermarkten en gevarieerde horeca;
- Recreatiemogelijkheden vindt u op de Strabrechtse Heide, de Groote Peel en diverse bosgebieden, alsmede op de 27-holes golfbaan “De Swinkelsche” en de vele ruiter-, fiets- en wandelpaden;
- Verkoper verlangt een waarborgsom ter grootte van 10% van de koopsom;
- Bezichtigingen uitsluitend via Raadhuis Makelaars na vooraf gemaakte afspraak.

Kenmerken

  • Vraagprijs: € 525.000,- k.k.
  • Woningtype: Woonhuis
  • Soort woning: Eengezinswoning
  • Bouwjaar: 1952
  • Perceeloppervlakte: 1.821 m2
  • Inhoud: 560 m3
  • Gebruiksoppervlakte wonen: 170 m²
  • Aantal kamers: 8
  • Aantal slaapkamers: 5
  • Garage / Berging: Vrijstaand steen, Vrijstaand hout

Plattegronden