Someren – Pasakker 42

Verkocht
Verkocht

Omschrijving

Heerlijk gelijkvloers wonen in hartje Someren. Een verrassende en unieke woning die u moet zien. Ruim en met vele mogelijkheden: een sfeervolle woonkamer met hoog plafond, slaap- en badkamer begane grond, werk/hobbyruimte, twee slaapkamers op de verdieping, ruime garage met carport en een fijne privacy-tuin. Deze woning ligt heerlijk rustig aan de Pasakker, op loopafstand van het centrum van Someren.

Globale indeling:

entreehal, groot circa 3.86 x 2.18 meter, met een royale garderobehoek, groot circa 1.96 x 2.50 meter, een meterkast (9 groepen, 2 aardlekschakelaars) en aansluitend een bijkeuken, groot 1.84 x 2.50 meter, met de opstelplaats van de gasgestookte c.v.-ketel (Nefit 2016), een uitstortgootsteen en de aansluiting voor de wasmachine en de droger.

De tuingerichte, vergrote woonkamer is voorzien van een nieuwe pvc-vloer, een gashaard en uiteraard isolatieglas. De woonkamer is groot circa 6.13 x gemiddeld 4.75 meter.

Aan de straatzijde bevindt zich de keuken, groot circa 4.45 x 2.85 meter, met een complete keukeninrichting in een hoekopstelling, voorzien van een inductiekookplaat, afzuigkap, elektrische oven, koelkast, vaatwasser en een granieten aanrechtblad. Het keukenraam is voorzien van een elektrisch bedienbaar rolluik. Via dit raam is er mooi zicht op voortuin en de rustige en groene straat.

Ook op de begane grond is de hoofdslaapkamer gelegen, met aangrenzend een badkamer en toegang tot de besloten achtertuin. De slaapkamer is groot circa 5.70 x 4.00 meter en voorzien van vloerbedekking, een circa 4 meter lange kastenwand met schuifdeuren, een ingebouwde kluis en tuindeuren met een rolluik.

De badkamer heeft een inloopdouche en wastafelmeubel, een aparte toiletruimte met een wandcloset met onderdouche, een urinoir en een fonteintje. De toiletruimte is ook vanuit de hal bereikbaar.

De begane grond is, met uitzondering van de slaapkamer, voorzien van vloerverwarming en voorzien van pvc-vloerbedekking.

De voordeur en alle ramen op de begane grond zijn voorzien van elektrisch bedienbare rolluiken, m.u.v. de tuindeuren in de slaapkamer waar het rolluik handbediend is.

Eerste verdieping:

de verdieping heeft een werk/hobbyruimte met vide naar de woonkamer en een raam aan de straatzijde. De ruimte is groot circa 2.85 x 3.60 meter, Door de vide is het hier fijn werken met contact met de woonkamer.

Daarnaast zijn op de verdieping twee slaapkamers gelegen.

Slaapkamer 1: aan voorzijde gelegen, groot circa 4.15 x 3.59 meter, met een wastafelmeubel en twee ramen waarvan het zijraam (enkele beglazing) voorzien is van een handbediend rolluik;

Slaapkamer 2: aan de achterzijde gelegen, effectief groot circa 2.70 x 4.15 meter, met een brede dakkapel met isolerende beglazing en voorzien van een elektrisch bedienbaar rolluik.

Beide slaapkamers hebben bergruimte onder de knieschotten van het dak.

Garage:

naast de woning ligt de garage. Deze is groot circa 6.06 x 2.90 meter en voorzien van elektra, een lichtkoepel en een elektrisch bedienbare sectionaldeur. De garage is in 1998 uitgebreid met een carport aan de voorzijde en een heel ruime hobby-/atelierruimte aan de achterzijde. Deze laatste is groot circa 7.23 x gemiddeld 3.50 meter. Ook in deze ruimte is een lichtkoepel aangebracht.

Tuin:

de besloten achtertuin is beschut gelegen en gesitueerd op het zuid-zuidoosten. De achtertuin is aangelegd met een terras en borders-op-hoogte, waardoor deze gemakkelijk zijn te onderhouden. De tuin is circa 10 meter diep en 11 meter breed. Grenzend aan de woonkamer is een deel van het terras overdekt.

Algemeen:

- levensloopbestendig wonen, met hoofdslaapkamer en badkamer op de begane grond;
- zonnige woonkamer met een hoog plafond en vide;
- compleet ingerichte open keuken met zicht op de straat;
- twee slaapkamers en een werk-/hobbyruimte op de verdieping;
- uiterst ruime garage met aangrenzende hobby-/atelierruimte;
- besloten achtertuin, georiënteerd op zuiden;
- de woning is in 1998 uitgebreid, gemoderniseerd en voorzien van vloerverwarming;
- veilig wonen met rolluiken bij de voordeur en alle ramen begane grond en een camera bij de carport/voordeur;
- gasgestookte c.v.-ketel Nefit 2016, vloerverwarming begane grond en een gasgestookte sfeerhaard;
- 25 zonnepanelen (2013) met 250 Wp vermogen;
- grotendeels spouwisolatie, vloerisolatie en isolatieglas: energielabel C;
- gelegen in een rustige woonstraat op loopafstand (circa 400 meter) van het dorpscentrum van Someren;
- Someren is een gemeente met ruim 20.000 inwoners, een ruim aanbod aan winkels waaronder vier supermarkten, diverse gezellige en culinaire horeca en Cultureel Centrum De Ruchte;
- recreëren kan in de diverse bos- en heidegebieden waaronder de Strabrechtse Heide, recreatiegebied de Heihorsten en natuurlijk de Groote Peel. De vele wandel- en fietspaden zullen u verrassen;
- koper dient een bankgarantie af te geven of een waarborgsom (ter grootte van 10% van de koopsom) te storten bij de notaris. Deze garantie of waarborgsom dient als zekerheid dat de koper zijn verplichtingen nakomt.

Kenmerken

  • Vraagprijs: € 445.000,- k.k.
  • Woningtype: Woonhuis
  • Soort woning: Bungalow
  • Bouwjaar: 1974
  • Perceeloppervlakte: 352 m2
  • Inhoud: 380 m3
  • Gebruiksoppervlakte wonen: 134 m²
  • Aantal kamers: 4
  • Aantal slaapkamers: 3
  • Garage / Berging: Aangebouwd steen

Plattegronden