Someren – Nachtegaallaan 35

€ 318.500,-
Verkocht

Omschrijving

Raadhuis Makelaars biedt u te koop aan: een aan een brede woonstraat gelegen goed onderhouden en gemoderniseerde tweekapper met garage. De woning beschikt over een ruime woonkamer, complete keuken en badkamer, vier slaapkamers en fijne tuin, op korte afstand van het centrum van Someren gelegen.

Globale indeling, begane grond

Entree, hal met een tegelvloer, granolwanden, meterkast (6 groepen installatieautomaten) en de toiletruimte met een wandcloset en een fonteintje.

De prettig lichte z-vormige woonkamer is groot circa 34 m2 en ingedeeld in een ruime zithoek en aan de tuinzijde een eethoek. De woonkamer is voorzien van een tegelvloer, gesausde wanden en een gipsplaten plafond met stucwerk. Uiteraard is er isolatieglas aangebracht.

De open keuken is voorzien van een moderne kunststof inrichting in een lengteopstelling, met een granieten werkblad, een gaskookplaat, een afzuigkap, een combimagnetron, een vaatwasser, een koelkast en een barretje.

Globale indeling, eerste verdieping

De overloop biedt toegang tot drie slaapkamers, de badkamer en de trap naar de zolder.

Slaapkamer 1, rechtsvoor gesitueerd, groot circa 3.20 x 4.29 meter (13,5 m2), met een laminaatvloer, stucwerkwanden en isolatieglas in draai-/kiepramen (2003);

Slaapkamer 2, rechtsachter gesitueerd, groot circa 3.20 x 4.20 meter (13,4 m2), met een laminaatvloer, gesausde wanden en enkel glas;

Slaapkamer 3, linksachter gesitueerd, groot circa 3.20 x 1.93 meter (6 m2), met een laminaatvloer, behangwanden en enkel glas;

De badkamer is voorzien van een kunststof ligbad, een douchewand, een vaste wastafel en een toilet. De badkamer is geheel betegeld (vloertegels januari 2021), met een pvc-plafond en isolatieglas.

Globale indeling, tweede verdieping

Deze is bereikbaar via een in 2020 gerenoveerde vaste trap. Op de ruime voorzolder bevinden zich de aansluitingen witgoed en de gasgestookte Vaillant Eco-Tec plus VHR 35-38 combiketel (2014) en twee dakvensters voor daglicht.

De volwaardige vierde slaapkamer, groot circa 3.20 x 4.60 meter (14,7 m2), is voorzien van een laminaatvloer, die op een heel creatieve, leuke manier is doorgezet op…. een wand. Een groot dakvenster zorgt voor het daglicht op de kamer.

Garage

Naast de woning ligt de garage, groot circa 3.00 x 6.50 meter, met verwarming, aansluitingen witgoed en een elektrisch bedienbare kanteldeur. Voor de garage ligt een ruime oprit.

Tuin

De achtertuin is circa 8.70 meter breed en circa 12,5 meter diep en is aangelegd met gazon, borderbakken, een terras met sierbestrating en leibomen.

In de achtertuin ligt een steenwol wateropvang van 1400 liter regenwater (geheel onder het gras verwerkt) en in de borders een drainageslang van 15meter.
De voortuin is voorzien van een infiltratiekrat van 600 liter. Dit alles zorgt ervoor dat al het regenwater terug de bodem ingaat. Voor extreme regenval is er een afvoergoot in de achtertuin aangesloten op het riool. Dit alles is in april 2020 aangelegd.

Isolatie

De woning is voorzien van spouw- en dakisolatie (20 cm steenwol) en grotendeels isolatieglas.

Algemeen

- Een leuke en fijne woning, op korte afstand van het centrum;
- Het hele dak is in mei 2017 geheel vervangen en geïsoleerd volgens de isolatienormen, de dakpannen vernieuwd en overstekken met trespa uitgetimmerd;
- Nieuwe goten en hemelwaterafvoeren;
- Stroomvoorziening aangepast;
- Ligging aan een mooie brede woonstraat;
- Someren is een gezellige gemeente met circa 19.000 inwoners, met een hoog voorzieningenniveau, waaronder vier supermarkten en gevarieerde horeca;
- Recreatiemogelijkheden vindt u op de Strabrechtse Heide, de Groote Peel en diverse bosgebieden, de 27-holes golfbaan “De Swinkelsche”, manege Het Keelven en de vele ruiter-, fiets- en wandelpaden;
- Uitstekende wegverbindingen naar Eindhoven, Venlo en Weert;
- De koper dient een bankgarantie af te geven of een waarborgsom (ter grootte van 10% van de koopsom) te storten bij de notaris.
- Bezichtigingen uitsluitend via Raadhuis Makelaars na vooraf gemaakte afspraak.

Kenmerken

  • Vraagprijs: € 318.500,- k.k.
  • Woningtype: Semi gekoppelde woning
  • Bouwjaar: 1973
  • Perceeloppervlakte: 233 m2
  • Inhoud: 345,00
  • Gebruiksoppervlakte wonen: 120 m2
  • Aantal kamers: 5
  • Aantal slaapkamers: 4
  • Isolatievoorzieningen: Dak isolatie, Vloerisolatie
  • Garage / Berging: Aangebouwd steen

Locatie