Someren – Loostreeplaan 46

Verkocht
Verkocht

Omschrijving

NIEUWE, SCHERPE PRIJS! KOM GRAAG EENS KIJKEN.

Raadhuis Makelaars biedt te koop aan: een over de volle breedte uitgebouwde tweekapper met garage, splinternieuwe badkamer, vier slaapkamers en een fijne tuin op het oosten. De woning ligt aan een mooie brede woonstraat met groen voor de deur, op een fijne plek in Someren-Noord.

Globale indeling:

entree, hal met eiken vloerdelen, toiletruimte met wandcloset en een fonteintje, een garderobekast en een meterkast met 8 groepen en 2 aardlekschakelaars.

De woonkamer is voorzien van eiken vloerdelen, isolatieglas en ter plaatse van de zithoek een sfeervolle open haard. In de woonkamer bevindt zich tevens de houten trap naar de eerste verdieping.

De woonkamer is aan de tuinzijde fors uitgebouwd.

De keuken is in de aanbouw gesitueerd en voorzien van een tegelvloer en een kunststof keukeninrichting in een U-opstelling, voorzien van een 4-pits gaskookplaat met een wokbrander en een oven, gecombineerd in een mooi Lacanche fornuis, en een afzuigkap.

Naast de keuken is er een bijkeuken met een tegelvloer en de aansluitingen witgoed.

Globale indeling eerste verdieping:

Op de verdieping zijn er drie slaapkamers en een geheel vernieuwde badkamer:

Slaapkamer 1: rechtsachter gelegen, groot circa 2.70 x 4.12 meter, met een laminaatvloer, twee inbouwkasten en een kunststof draai-/kiepraam met isolatieglas;

Slaapkamer 2: linksachter gelegen, groot circa 2.54 x 3.15 meter, met een laminaatvloer, twee inbouwkasten en een kunststof draai-/kiepraam met isolatieglas;

Slaapkamer 3: rechtsvoor gelegen, groot circa 3.55 x 2.99 meter, met een laminaatvloer, een kunststof (draai-/kiep)raam met isolatieglas en een rolluik;

De in 2021 geheel gerenoveerde badkamer is voorzien van een inloopdouche, een dubbele wastafel in een meubel, een wandcloset, een decorradiator en mechanische ventilatie. Een bovenlicht zorgt voor daglichttoetreding in de badkamer.

Globale indeling tweede verdieping:

de zolder is bereikbaar via een vaste trap. Op de voorzolder bevindt zich de gasgestookte c.v.-ketel (2008), de ventilatie-unit, de aansluiting wasmachine en bergruimte in de knieschotten.

Verder is er een volwaardige vierde slaapkamer, groot circa 3.29/3.55 x 4.40 meter (tot aan de 1.50 m1-lijn), met een laminaatvloer, twee dakvensters en een zijraam.

Garage:

Naast en vast aan de woning is er de garage, groot binnenwerks circa 2.95 x 5.50 meter. De garage is voorzien van een ruime bergvliering.

Tuin: de achtertuin is circa 9 meter breed en 13,5 meter lang, gesitueerd op het noordoosten. In de achtertuin bevindt zich een ruim overdekt terras en de leibomen van de achterburen zorgen voor de nodige privacy.

Algemeen:
- ruime tweekapper en daarmee een ideale gezinswoning;
- ligging aan mooie brede woonstraat met groen voor de deur;
- een verjongende buurt;
- het centrum van Someren is op 900 meter afstand van deze woning gelegen;
- Someren is een gezellige gemeente met circa 19.000 inwoners, met een hoog voorzieningenniveau, waaronder vier supermarkten en gevarieerde horeca;
- recreatiemogelijkheden vindt u op de Strabrechtse Heide, de Groote Peel en diverse bosgebieden, alsmede op de 27-holes golfbaan “De Swinkelsche” en de vele ruiter-, fiets- en wandelpaden. Het openluchtzwembad “De Diepsteeckel” ligt op loopafstand van de woning;
- uitstekende wegverbindingen naar Eindhoven, Venlo en Weert;
- van koper wordt verlangd dat een bankgarantie danwel waarborgsom wordt gesteld ter grootte van 10 % van de koopsom;
- bezichtigingen uitsluitend via Raadhuis Makelaars na vooraf gemaakte afspraak.

Kenmerken

  • Vraagprijs: € 350.000,- k.k.
  • Woningtype: Woonhuis
  • Soort woning: Eengezinswoning
  • Bouwjaar: 1973
  • Perceeloppervlakte: 282 m2
  • Inhoud: 450 m3
  • Gebruiksoppervlakte wonen: 140 m²
  • Aantal kamers: 5
  • Aantal slaapkamers: 4
  • Garage / Berging: Aangebouwd steen