Someren – Kommerstraat 8

€ 460.000,- k.k.
Beschikbaar

Omschrijving

Raadhuis Makelaars biedt u te koop aan: een aan de Kommerstraat in Someren gelegen vrijstaande woning met hobbygarage, gelegen op een perceel van circa 715 m2. De woning ligt op loopafstand van het centrum van Someren, met in de heel dichte nabijheid de supermarkten Lidl en Albert Heijn/Jan Linders. De woning is door de eigenaar als ‘Onze stek’ gedoopt. Wordt dit ook jouw nieuwe stek?

Globale indeling, begane grond

Entreehal een laminaatvloer, meterkast (4 groepen, 1 aardlekschakelaar), een trapkast en de trapopgang naar eerste verdieping.

De woonkamer is groot circa 6.85 x 2.90/3.40 meter, met een zit- en eethoek. De grote raampartijen zorgen voor veel lichtinval en maken van de woonkamer een prettige verblijfsruimte. Een kastenwand zorgt voor een afscheiding naar de keuken.

Dichte keuken, groot circa 3.90 x 2.00 meter, met een eiken keukeninrichting in een lengteopstelling, voorzien van een gaskookplaat, afzuigkap, elektrische oven en een koelkast. Er is veel kastruimte in de kastenwand naar de woonkamer.

Bijkeuken, groot circa 1.90 x 4.20 meter, met de aansluitingen witgoed, een toiletruimte, een doucheruimte met een doucheplug en een wastafel, een bergkast en doorgang naar de slaapkamer begane grond. In de bijkeuken hangt tevens de gasgestookte combiketel (Bosch, circa 2008).

De slaapkamer op de begane grond is groot maar liefst 2.95 x 6.80 meter, met een vaste wastafel, een loopdeur naar buiten en isolatieglas. Deze kamer kan uiteraard ook prima gebruikt worden als speelkamer, werkkamer of een aan-huis-verbonden-beroep.

Globale indeling, eerste verdieping

Slaapkamer 1: linksachter gelegen, groot circa 3.38 x 3.50 meter, voorzien van een wastafel en dubbele muurkast;

Slaapkamer 2: rechtsachter gelegen, groot circa 2.27 x 3.50 meter, voorzien van een wastafel en muurkast.

Slaapkamer 3: linksvoor gelegen, groot circa 2.35 x 2.90 meter, met een inbouwkast;

Slaap-/hobbykamer 4: rechtsvoor gelegen, groot circa 2.36 x 1.60 meter, voorzien van een muurkast.

Globale indeling, tweede verdieping

Middels een luik bereikbare bergzolder.

Garage:

Bij de woning staat een betonelementen garage met een vernieuwd dak met dakisolatie, dubbele houten openslaande deuren en een loopdeur inn de zijgevel. De garage is groot circa 7.50 x 4.725 meter. Aansluitend is er nog een aangebouwde afhang, groot circa 4.10 x 4.725 meter.

Tuinperceel:
Aan de voorzijde ligt een onderhoudsvriendelijke tuin, oprit voor meerdere auto’s en vrije achterom. Achterzijde met terras, royale tuin en garage met aangebouwde berging. De achtertuin heeft een zuidwestelijke ligging en is ingericht met verhardingen, gazon en diverse bomen en beplantingen.

Algemeen
- Het dak van de woning is van binnenuit nageïsoleerd met Kingspan isolatieplaten;
- Gevelkozijnen van hout met enkel en dubbel glas;
- Fijn hobbyperceel met ruime garage;
- Someren is een gezellige gemeente met circa 20.000 inwoners, met een hoog voorzieningenniveau, waaronder verschillende supermarkten en gevarieerde horeca;
- Recreatiemogelijkheden vindt u op de Strabrechtse Heide, de Groote Peel en diverse bosgebieden, alsmede op de 27-holes golfbaan “De Swinkelsche” en de vele ruiter-, fiets- en wandelpaden;
- Uitstekende wegverbindingen naar Eindhoven, Helmond, Venlo en Weert;
- Verkoper verlangt een bankgarantie of waarborgsom ter grootte van 10% van de koopsom;
- Bezichtigingen uitsluitend via Raadhuis Makelaars na vooraf gemaakte afspraak.

Kenmerken

  • Vraagprijs: € 460.000,- k.k.
  • Woningtype: Woonhuis
  • Soort woning: Eengezinswoning
  • Bouwjaar: 1966
  • Perceeloppervlakte: 715 m2
  • Inhoud: 415 m3
  • Gebruiksoppervlakte wonen: 111 m²
  • Aantal kamers: 6
  • Aantal slaapkamers: 5
  • Garage / Berging: Vrijstaand steen

Plattegronden