Someren – Kerkstraat 29

Verkocht
Verkocht

Omschrijving

"Daar bij die molen..."

Raadhuis Makelaars biedt je te koop aan: een bijzondere woning op een bijzondere locatie! Zo'n oergezellige woning, met een kelder, een opkamer, een knusse woonkamer met een kachel en een fraai aanzicht met een franse kap. Drie slaapkamers op de verdieping en een badkamer op de begane grond maken de woning compleet.

Globale indeling: entree met authentieke tegelvloer, een meterkast met 7 groepen, waaronder een krachtgroep en 2 aardlekschakelaars en de doorgang naar de woonkamer.

De woonkamer is 7.55 meter diep, aan de zijde van de zithoek 3.75 meter breed en aan de eethoekzijde 5.10 meter. De woonkamer is voorzien van eikenhouten vloerdelen, witte houten wandelen en een balkenplafond. De ramen zijn voorzien van isolatieglas en centraal in de kamer bevindt zich een houtkachel met een schouw.

Vanuit de woonkamer zijn bereikbaar de keuken, de kelder en de opkamer.

De halfopen keuken is groot 2.49 x 2.94 meter, met eiken vloerdelen en een kunststof inrichting in een lengteopstelling met een 4-pits gasfornuis en een granieten werkblad.

Achter de keuken is er een bijkeuken. Deze is groot circa 2.72 x 2.80 meter met de aansluiting voor de wasmachine. Vanuit de bijkeuken kom je in de badkamer, met een inloopdouche en een wastafel in een meubel. Separaat van de badkamer is er een toiletruimte met een toilet en een fonteintje.

Zoals gezegd kun je vanuit de woonkamer de kelder bereiken. Deze is groot circa 2.00 x 2.50 meter, met een vrije hoogte onder de balken van 1.65 meter. Zet de wekflessen met bonen er maar in.

Ook kun je vanuit de woonkamer naar de verdieping. Dat doe je via de opkamer. Die is groot circa 2.49 x 2.00 meter.

Eerste verdieping:

Op de verdieping (houten verdiepingsvloer) bevinden zich een overloop met een kastenwand en een dakvenster, een ruimte met de gasgestookte c.v.-ketel Remeha Avanta 28 c (2011) en drie slaapkamers.

Slaapkamer 1: aan de voorzijde gelegen, groot circa 4.65 x 3.30 meter, met een laminaatvloer, deels witte houten wanddelen en een hardhouten draai-/kiepraam met isolatieglas;

Slaapkamer 2: groot circa 3.36 x 2.90 meter, met een laminaatvloer, een kastenwand en een kunststof kozijn met isolatieglas in een dakkapel;

Slaapkamer 3: groot circa 3.33 x 2.90 meter, met een laminaatvloer en een laag en hoog raam met isolatieglas.

Garage:

achter de woning staat een in spouw gemetselde vrijstaande garage, groot binnenwerks circa 4.53 x 8.53 meter, met openslaande houten garagedeuren. Ter linkerzijde van de garage is over de volle diepte een open overkapping breed 2.50 meter.

Tuin:

De woning beschikt over een voortuin van maar liefst 40 meter diep, aangelegd met gazon, borders en een tuinhuisje en een achtertuin van circa 24 meter diep, met daarin de garage met overkapping, gazon, borders en een notenboom.

Links naast de woning is een gezellig terras, waar je prettig kan zitten.

Algemeen:
- Franse kap met isolerende dakplaten en dakpannen;
- steense muren met kruisverband metselwerk;
- HR++ beglazing;
- EPS-vloerisolatie;
- een karakteristieke woning;
- centrum Someren op 500 meter afstand;
- Someren is een gemeente met ruim 20.000 inwoners, een ruim aanbod aan winkels waaronder vier supermarkten, diverse gezellige en culinaire horeca en Cultureel Centrum De Ruchte;
- Recreëren kan in de diverse bos- en heidegebieden waaronder de Strabrechtse Heide, recreatiegebied de Heihorsten en natuurlijk de Groote Peel. De vele wandel- en fietspaden zullen u verrassen;
- Koper dient een bankgarantie af te geven of een waarborgsom (ter grootte van 10% van de koopsom) te storten bij de notaris. Deze garantie of waarborgsom dient als zekerheid dat de koper zijn verplichtingen nakomt.

Kenmerken

 • Vraagprijs: € 575.000,- k.k.
 • Woningtype: Woonhuis
 • Soort woning: Eengezinswoning
 • Bouwjaar: 1930
 • Perceeloppervlakte: 1.151 m2
 • Inhoud: 350 m3
 • Gebruiksoppervlakte wonen: 114 m²
 • Aantal kamers: 4
 • Aantal slaapkamers: 3
 • Isolatievoorzieningen: Dakisolatie, Muurisolatie, Vloerisolatie, Dubbelglas, HR glas
 • Garage / Berging: Vrijstaand steen

Plattegronden