Someren – Hoevenstraat 1a

Verkocht
Verkocht

Omschrijving

NIEUWE PRIJS!

Raadhuis Makelaars biedt je te koop aan: een uitgebouwde tweekapper met garage, bijbouw, vier slaapkamers en een functionele zolder, gelegen "om de hoek" van Someren-centrum.

Globale indeling:

entree, hal met tegelvloer en behangwanden, een toiletruimte met een toilet en een fonteintje, de meterkast (7 groepen, 2 aardlekschakelaars en glasvezelaansluiting) en de trapopgang naar de verdieping.

De L-vormige woonkamer is groot circa 35 m2 en voorzien van een tegelvloer, behangwanden, een spuitwerkplafond en ramen met isolatieglas en een elektrisch bedienbaar rolluik. Een fijne, ruime woonkamer.

De gesloten keuken is groot circa 2.87 x 3.02 meter, met een tegelvloer en een kunststof inrichting in een hoekopstelling, met een gaskookplaat, een afzuigkap, elektrische oven en een vaatwasser.

De woning is aan de achterzijde uitgebouwd met overdekt terras, groot circa 3.10 x 5.42 meter, met een vier schuivende hardglazen gevelpanelen en een tegelvloer. Een zonnescherm completeert het geheel.

Bij de keuken bevindt zich een berging/tochtsluis, die toegang geeft naar de garage.

Eerste verdieping:

Op de eerste verdieping treffen we vier volwaardige slaapkamers en de badkamer. Tevens hangt op de overloop een airco-unit.

Slaapkamer 1: linksachter gesitueerd, groot circa 2.90 x 4.45 meter, met vloerbedekking, behangwanden, spuitwerkplafond en een raam met een rolluik;

Slaapkamer 2: linksvoor gesitueerd, groot circa 2.90 x 3.37 meter, met vloerbedekking, behangwanden, spuitwerkplafond, een wastafel en een raam met een rolluik. Op deze kamer is tevens een aansluiting voor de wasmachine gemaakt;

Slaapkamer 3: rechtsachter gesitueerd, groot circa 3.00 x 2.45 meter, met vloerbedekking, behangwanden, spuitwerkplafond en een raam met een rolluik;

Slaapkamer 4: deze ligt boven de garage en is groot circa 2.87 x 5.65 meter, met vloerbedekking en een dakkapel met isolatieglas en een rolluik. Deze slaapkamer is van de overloop af te sluiten met een rolluik.

De badkamer is voorzien van een ligbad met een deurtje (lage instapbad), een wastafel, een toilet en een rolluik.

Tweede verdieping:

deze is bereikbaar via een vaste trap. De grote open zolder heeft een betonnen verdiepingsvloer, een raam in de zijgevel en een dakvenster. Tevens bevinden zich op de zolder de gasgestoookte Bosch c.v.-combiketel (2010) en de aansluiting voor de wasmachine.

Garage:

naast de woning ligt de garage, groot circa 2.87 x 5.85 meter, met een tegelvloer en een elektrisch bedienbare stalen kanteldeur met een loopdeur.

Tuin:

De op het zuidoosten gesitueerde achtertuin is aangelegd met gazon en bestrating. In de achtertuin bevindt zich tegen de achtergevel een houten berging, groot 1.00 x 2.45 meter. In de achtertuin is er verder een prachtige hobbyruimte, in gebruik geweest als vogelverblijf. In spouw gebouwd, met een tegelvloer, water en elektra en verdeeld in een eerste berging, groot 2.60 x 2.55 meter met aansluitend een ruimte groot 3.45 x 2.55 meter. Tenslotte is er nog een volière groot circa 2.30 x 3.70 meter.

Algemeen:
- de woning is voorzien van 12 zonnepanelen;
- gelegen in een gezellige woonstraat;
- Someren is een gemeente met ruim 20.000 inwoners, een ruim aanbod aan winkels waaronder vier supermarkten, diverse gezellige, culinaire horeca en Cultureel Centrum De Ruchte;
- recreëren kan in de diverse bos- en heidegebieden waaronder de Strabrechtse Heide, recreatiegebied de Heihorsten en natuurlijk de Groote Peel. De vele wandel- en fietspaden zullen u verrassen;
- koper dient een bankgarantie af te geven of een waarborgsom (ter grootte van 10% van de koopsom) te storten bij de notaris. Deze garantie of waarborgsom dient als zekerheid dat de koper zijn verplichtingen nakomt;
- bezichtigingen uitsluiten na vooraf gemaakte afspraak met Raadhuis Makelaars

Kenmerken

  • Vraagprijs: € 350.000,- k.k.
  • Woningtype: Woonhuis
  • Soort woning: Eengezinswoning
  • Bouwjaar: 1985
  • Perceeloppervlakte: 201 m2
  • Inhoud: 450 m3
  • Gebruiksoppervlakte wonen: 141 m²
  • Aantal kamers: 5
  • Aantal slaapkamers: 4
  • Garage / Berging: Aangebouwd steen

Plattegronden