Someren – Grouw 18

Verkocht
Verkocht

Omschrijving

Thuis is waar je samen bent.

Raadhuis Makelaars biedt je te koop aan: een in een kindvriendelijke omgeving en aan een groen speelplein gelegen tweekapper met drie slaapkamers, een functionele open zolder met een dakkapel, een garage en een achtertuin op het zuidwesten.

Globale indeling: entree, hal met laminaatvloer, meterkast, toiletruimte met een wandcloset en een fonteintje en de trap naar de verdieping.

De woonkamer is groot circa 3.60 x 8.00 meter, met een zithoek en een eethoek, een laminaatvloer, spuitwerkplafond en gesausde wanden.

De open keuken is voorzien van een kunststof inrichting in en hoekopstelling met een gaskookplaat, afzuigkap en een koelkast.

Eerste verdieping:

Op de eerste verdieping bevinden zich drie slaapkamers en een badkamer.

Slaapkamer 1: linksachter gelegen, groot circa 3.30 x 3.80 meter, met een laminaatvloer, stucwerkwanden, isolatieglas en een rolluik;

Slaapkamer 2: linksvoor gelegen, groot circa 2.94 x 3.28 meter, met een laminaatvloer, stucwerkwanden, isolatieglas en een rolluik;

Slaapkamer 3: rechtsvoor gelegen, groot circa 2.14 x 2.19 meter, met een laminaatvloer, stucwerkwanden, isolatieglas en een rolluik;

De badkamer is 2018 vernieuwd en voorzien van een douche, een wastafel in een meubel, een wandcloset, een decorradiator, isolatieglas en een rolluik.

Tweede verdieping:

Deze verdieping is bereikbaar via een vaste trap. De zolder is een grote open ruimte, met een dakkapel met een kunststof kozijn en een handbediend zonnescreen. De dakkapel zorgt voor royale daglichttoetreding. Op de zolder bevinden zich verder een gasgestookte c.v.-ketel Remeha Quinta alsmede een ventilatiebox. De zolder is prima geschikt voor een extra slaapkamer, voor hobby of "gewoon de was te drogen".

Garage:

naast de woning ligt een ruime garage. Deze is 2.70 meter breed en 6.92 meter diep en in spouw gebouwd, met een stalen kanteldeur met een loopdeur. Voor de garage biedt de inrit parkeerplaats.

Tuin:

De achtertuin is gesitueerd op het zuidwesten en is circa 12,5 meter diep. De tuin is aangelegd met gazon, borders en beplanting.

Algemeen:

- fijne ligging tegenover een ruim groen-/speelplein;
- parkeergelegenheid aan overzijde van de straat;
- de woning heeft een opfrisbeurt nodig;
- recent bouwkundig rapport aanwezig;
- centrum Someren op 900 meter afstand;
- Someren is een gemeente met ruim 20.000 inwoners, een ruim aanbod aan winkels waaronder vier supermarkten, diverse gezellige, culinaire horeca en Cultureel Centrum De Ruchte;
- recreëren kan in de diverse bos- en heidegebieden waaronder de Strabrechtse Heide, recreatiegebied de Heihorsten en natuurlijk de Groote Peel. De vele wandel- en fietspaden zullen u verrassen;
- koper dient een bankgarantie af te geven of een waarborgsom (ter grootte van 10% van de koopsom) te storten bij de notaris. Deze garantie of waarborgsom dient als zekerheid dat de koper zijn verplichtingen nakomt.

Kenmerken

 • Vraagprijs: € 345.000,- k.k.
 • Woningtype: Woonhuis
 • Soort woning: Eengezinswoning
 • Bouwjaar: 2000
 • Perceeloppervlakte: 210 m2
 • Inhoud: 340 m3
 • Gebruiksoppervlakte wonen: 110 m²
 • Aantal kamers: 5
 • Aantal slaapkamers: 4
 • Isolatievoorzieningen: Dakisolatie, Muurisolatie, Vloerisolatie, Dubbelglas, HR glas
 • Garage / Berging: Aangebouwd steen

Plattegronden