Someren – Boerenkamplaan 53

Verkocht
Verkocht

Omschrijving

Praktische ruimte voor de hobbyist!

Raadhuis Makelaars biedt je te koop aan: een vrijstaand woonhuis met garage, hobbyloods en een prachtig ruim perceel: ideaal voor de hobbyist! Ruim 3.000 m2 perceel en 156 m2 bijbouw: wat wil je nog meer?

Globale indeling: entree met trapopgang, garderobekast en meterkast ( 6 groepen, 2 aardlekschakelaars, krachtaansluiting en glasvezel). Vanuit de hal zijn bereikbaar de woonkamer, de keuken en de slaapkamer begane grond.

De woonkamer is groot circa 3.90 x 8.65 meter, met vloerbedekking, granol- en schoonmetselwerkwanden en isolatieglas.

De eetkeuken is groot circa 4.19 x 3.50 meter, met mooi zicht op de tuin en voorzien van vinyl vloerbedekking en een kunststof inrichting in een hoekopstelling, voorzien van een gaskookplaat, een afzuigkap, een elektrische oven, een magnetron en een vaatwasser. Vanuit de keuken is de kelder bereikbaar. Deze is groot circa 2.70 x 3.20 meter met een stahoogte van 1.85 meter.

Naast de keuken bevindt zich de ruimte bijkeuken (circa 2.75 x 3.90 meter) met een tegelvloer, de aansluitingen witgoed, de opstelplaats van de gasgestookte c.v.-ketel (Nefit 2013), een stortbak, kastenwand en de toiletruimte.

Tenslotte, maar zeker niet onbelangrijk: op de begane grond bevindt zich een slaap-/werkkamer, groot circa 4.14 x 3.28 meter, met vloerbedekking, behangwanden, een wastafel en deels isolatieglas.

Eerste verdieping:

Hier bevinden zich drie slaapkamers, een badkamer en een toilet:

Slaapkamer 1: ter linkerzijde gelegen, groot circa 2.75 x 4.00 meter, met vloerbedekking, houten schroten plafond, bergkast en enkel glas;

Slaapkamer 2: aan achterzijde gelegen, groot circa 3.45/4.19 x 2.34 meter, deels in een dakkapel gesitueerd, met vloerbedekking, houten schroten plafond, een kastenwand en isolatieglas;

Slaapkamer 3: ter rechterzijde gelegen, groot circa 3.90 x 4.00 meter, met vloerbedekking, houten schroten plafond, bergruimte, een wastafel en enkel glas;

Badkamer met een ligbad, een douche met een cabine, een wastafel, een pvc-schroten plafond en enkel glas.

Tenslotte is er op de overloop een praktisch, separaat toilet.

Bijbouwen:

Direct achter de woning staat de in spouw gebouwde garage, groot binnenwerks circa 5.90 x 8 meter, hoog 2.965 m1 vrije hoogte, met een elektrisch bedienbare sectionaldeur.

Halverwege het perceel is er nog een eveneens in spouw gebouwde praktische hobbyloods, groot binnenwerks circa 7.40 x 11.90 meter, met een gevlinderde betonvloer en een handbediende overheaddeur.

Tegen de loods is een hobbykas gebouwd.

Tuin:

De achtertuin is 100 meter diep en 27 meter breed, mooi aangelegd met gazon, borders en diverse bomen. Ideaal voor je eigen moestuin of het houden van dieren.

Bestemmingsplan:

Het perceel heeft voor het overgrote deel de bestemming "wonen". Het achterste perceeldeel (circa 34 meter diep) heeft de bestemming "agrarische doeleinden".

Isolatie:

De woning is (groten)deels voorzien van isolatieglas en in de jaren 80 is de spouw nageïsoleerd.

Algemeen:

- vrijstaande woning met hobbypotentieel;
- kruipruimte onder de hele woning;
- extra groot oppervlak gelegaliseerde bijbouw;
- centrum op circa 2 kilometer afstand;
- Someren is een gezellige gemeente met circa 20.000 inwoners, met een hoog voorzieningenniveau, waaronder vier supermarkten en gevarieerde horeca;
- recreatiemogelijkheden vindt u op de Strabrechtse Heide, de Groote Peel en diverse bosgebieden, alsmede op de 27-holes golfbaan "De Swinkelsche” en de vele ruiter-, fiets- en
wandelpaden;
- uitstekende wegverbindingen naar Eindhoven, Venlo en Weert;
- bezichtigingen uitsluitend via Raadhuis Makelaars na vooraf gemaakte afspraak.
- van koper wordt een bankgarantie danwel waarborgsom verwacht ter grootte van 10 % van de overeengekomen koopsom, te storten op rekening van de behandelende notaris.

Kenmerken

  • Vraagprijs: € 619.000,- k.k.
  • Woningtype: Woonhuis
  • Soort woning: Eengezinswoning
  • Bouwjaar: 1968
  • Perceeloppervlakte: 3.257 m2
  • Inhoud: 427 m3
  • Gebruiksoppervlakte wonen: 133 m²
  • Aantal kamers: 5
  • Aantal slaapkamers: 4
  • Garage / Berging: Vrijstaand steen

Plattegronden