Someren – Boerenkamplaan 175

€ 500.000,- k.k.
Verkocht onder voorbehoud

Omschrijving

Raadhuis Makelaars biedt je te koop aan: een ruim opgezet vrijstaand woonhuis met garage/hobbyruimte, gelegen op een mooi, diep perceel in het centrum van de kern Someren-Eind. De woning heeft wat liefde en aandacht nodig, maar biedt veel potentie.

Globale indeling:

Entree, hal met tegelvloer, vernieuwde meterkast met installatieautomaten, trapopgang naar de verdieping en toegang tot de woonkamer de keuken en de kantoorkamer.

De woonkamer is groot circa 4.50 x 6.15 meter en voorzien van een parketvloer, een aluminium plafond, deels isolatieglas en een gashaard.

De dichte keuken is groot circa 4.90 x 3.40 meter, met een tegelvloer, granolwanden en een eenvoudige keukeninrichting in een hoekopstelling. De keuken is aan vervanging toe.

Aan de straatzijde is er nog een kantoorkamer, groot circa 2.50 x 2.65 meter, met laminaatvloer, behangwanden en isolatieglas.

Achter de keuken is er een bijkeuken met een toiletruimte met een duoblok en een wastafel. Verder is er nog een bijkeuken met de aansluitingen witgoed en een technische ruimte met de opstelplaats van de gasgestookte c.v.-ketel Nefit.

Eerste verdieping:

Hier bevinden zich een betegelde, ruime overloop met granolwanden en isolatieglas, alsmede drie slaapkamers en de badkamer.

Slaapkamer 1: rechtsachter gesitueerd, groot circa 4.30 x 3.04 meter, met een laminaatvloer, spachtelputzwanden, twee inbouwkasten en enkele beglazing met rolluiken;

Slaapkamer 2: rechtsvoor gesitueerd, groot circa 4.30 x 3.04 meter, met een laminaatvloer, spachtelputzwanden, een inbouwkast, een wastafel en isolerende beglazing met rolluiken;

Slaapkamer 3: linksachter gesitueerd, groot circa 4.20 x 3.04 meter, met een laminaatvloer, spachtelputzwanden, twee inbouwkasten, een wastafel en een deur naar het balkon;

De badkamer is voorzien van een ligbad, douche met cabine, een wastafel, een toilet en een bidet. Gedateerd, maar compleet.

Tweede verdieping:

deze is bereikbaar via een vlizotrap: ruime bergzolder. Deze is voorzien van een sporenkap-/eternietboard, aan de binnenzijde geïsoleerd met isolatieplaten.

Garage/praktijkruimte:

Deze is gesitueerd naast en achter de woning. De ruimte is groot circa 9.50 x 5.00 meter, met een entree, een werkkamer groot circa 25 m2 en aan achterzijde met een toiletruimte en een pantry. Voor de garage/praktijkruimte ligt een ruime inrit.

Tuin:

De achtertuin is bijna 50 meter diep en gesitueerd op het oosten. De tuin begint bij een ruim overdekt terras (ruim 30 m2) tegen de achterzijde van de woning, met een lichtstraat. De achtertuin biedt veel gebruiksmogelijkheden: siertuin, speeltuin, moestuin of een combinatie ervan: leef je uit!

Algemeen

- een woning met mogelijkheden;
- een opfrisbeurt is nodig;
- voorzieningen op korte afstand zoals basisschool, kinderopvang, horeca en huisarts;
- Someren-Eind is een actieve kern van Someren, met een levendig verenigingsleven;
- Someren is een gezellige gemeente met ruim 20.000 inwoners, met een hoog voorzieningenniveau: winkels, terrassen, openluchtzwembad, scholen (basis- en voortgezet onderwijs), cultuur, verenigingen en uitstekende wegverbindingen naar Eindhoven, Venlo en Weert en de Strabrechtse Heide, de Grote Peel en diverse bosgebieden om te recreëren;
- van koper wordt een bankgarantie of waarborgsom verlangd ter grootte van 10 % van de koopsom;
- bezichtigingen uitsluitend via Raadhuis Makelaars na vooraf gemaakte afspraak.

Kenmerken

 • Vraagprijs: € 500.000,- k.k.
 • Woningtype: Woonhuis
 • Soort woning: Eengezinswoning
 • Bouwjaar: 1965
 • Perceeloppervlakte: 1.183 m2
 • Inhoud: 490 m3
 • Gebruiksoppervlakte wonen: 128 m²
 • Aantal kamers: 4
 • Aantal slaapkamers: 3
 • Isolatievoorzieningen: Dakisolatie, Dubbelglas
 • Garage / Berging: Vrijstaand steen

Plattegronden