Someren – Beukelaar 30

Verkocht
Verkocht

Omschrijving

NIEUWE, SCHERPE PRIJS!

Raadhuis Makelaars biedt je te koop aan: een op een hoekperceel gesitueerde en naar de zijkant uitgebouwde tweekapper met kunststof kozijnen, zonnepanelen, een garage en berging. Deze woning ligt in een gezellige, verjongende wijk, zowel qua bewoners als bebouwing.

Globale indeling: entree, hal met een toiletruimte met een wandcloset en fonteintje, garderobekast en meterkast met 9 groepen installatieautomaten.

De Z-vormige woonkamer is prettig licht en afgewerkt met houten vloerdelen en stucwerkwanden en een stucwerkplafond. De zithoek is aan de zijkant uitgebouwd met circa 1.90 meter, waardoor een extra ruime zithoek is gerealiseerd. De zithoek is verder voorzien van tuindeuren naar de achtertuin.

De eethoek is op dezelfde wijze afgewerkt als de zithoek en staat in open verbinding met de keuken. Deze is voorzien van een tegelvloer en een kunststof keukeninrichting (1998) in een hoekopstelling, voorzien van een gaskookplaat, een afzuigkap, een koelkast, een vriezer, een vaatwasser en een granieten aanrechtblad.

Globale indeling eerste verdieping:

de eerste verdieping telt drie slaapkamers en een badkamer:

Slaapkamer 1: aan straatzijde gelegen, groot circa 3.55 x 2.99 meter, voorzien van vloerbedekking en isolatieglas;

Slaapkamer 2: rechtsachter gelegen, groot circa 3.29 x 4.12 meter, voorzien van vloerbedekking, isolatieglas en een airco-unit;

Slaapkamer 3: linksachter gelegen, groot circa 2.54 x 3.15 meter, voorzien van vloerbedekking en isolatieglas;

De badkamer (2006) is voorzien van een kunststof ligbad, een wastafel in een meubel, een wandcloset en een decorradiator. Een raam zorgt voor daglichttoetreding.

Globale indeling tweede verdieping:

deze is bereikbaar via een vaste trap. De zolder kent een voorzolder met een dakvenster, de aansluiting wasmachine en de opstelplaats van de gasgestookte c.v.-ketel (Nefit 2017). Verder is er bergruimte in de knieschotten.

Op de zolder bevindt zich tenslotte nog een vierde, sfeervolle, volwaardige slaapkamer, met vloerbedekking, stucwerkwanden, twee dakvensters en een kunststof kozijn in de zijgevel met isolatieglas en een rolluik.

Tuin:

De achtertuin is voorzien van een terras met sierbestrating, gazon, borders, een overkapping met daaronder bergruimte en de locatie van de jacuzzi. Er is een vrije achterom naar de oprit.

Garage/berging

In de achtertuin bevindt zich een berging, met aansluitend een volwaardige garage: handig om de auto en de fietsen/tuingereedschap separaat te kunnen stallen. Op de eigen oprit is plaats voor de auto. Er is een oplaadpunt voor een elektrische auto aanwezig: in overleg te bepalen of deze bij de koop is inbegrepen.

Algemeen:

- fijne, complete tweekapper op hoekperceel in een verjongende, gezellige buurt;
- pand voorzien van kunststof kozijnen met isolatieglas (2003);
- 12 zonnepanelen in eigendom;
- Someren is een gezellige gemeente met circa 19.000 inwoners, met een hoog voorzieningenniveau, waaronder vier supermarkten en gevarieerde horeca;
- recreatiemogelijkheden vindt u op de Strabrechtse Heide, de Groote Peel en diverse bosgebieden, alsmede op de 27-holes golfbaan “De Swinkelsche” en de vele ruiter-, fiets- en wandelpaden. Het openluchtzwembad “De Diepsteeckel” ligt op loopafstand van de woning;
- uitstekende wegverbindingen naar Eindhoven, Venlo en Weert;
- bezichtigingen uitsluitend via Raadhuis Makelaars na vooraf gemaakte afspraak.
- Van koper wordt een bankgarantie danwel waarborgsom verwacht ter grootte van 10 % van de overeengekomen koopsom, te storten op rekening van de behandelende notaris.

Kenmerken

 • Vraagprijs: € 365.000,- k.k.
 • Woningtype: Woonhuis
 • Soort woning: Eengezinswoning
 • Bouwjaar: 1973
 • Perceeloppervlakte: 257 m2
 • Inhoud: 455 m3
 • Gebruiksoppervlakte wonen: 120 m²
 • Aantal kamers: 5
 • Aantal slaapkamers: 4
 • Isolatievoorzieningen: Dakisolatie, Dubbelglas
 • Garage / Berging: Vrijstaand steen

Plattegronden