Schijndel – Gemondseweg 33

Verkocht
Verkocht

Omschrijving

Vrij maar niet eenzaam!

Raadhuis Makelaars biedt u te koop aan: een prachtig vrij gelegen woonboerderij met garage, op een perceel van 1.290 m2 op nog geen twee kilometer afstand van het centrum van Schijndel. De woonboerderij heeft een slaap- en badkamer begane grond, drie slaapkamers op de verdieping en een fijne, vrijstaande, multifunctionele garage. Een charmant tuinhuisje completeert het geheel.

Globale indeling:

entreehal met een tegelvloer, garderobe, de meterkast (8 groepen, 2 aardlekschakelaars) en de trapopgang naar de verdieping. De gang biedt u toegang tot de woonkamer, de bijkeuken, de toiletruimte (duoblok met fontein), de badkamer en de slaapkamer begane grond.

De woonkamer is groot circa 4.65 x 6.73 meter, met een tegelvloer met vloerverwarming, stucwerkwanden een balkenplafond, een gaskachel in een schouw en tuindeuren naar de achtertuin. De woonkamer is prettig licht.

De keuken, groot circa 5.50 x 2.78 meter staat in open verbinding met de woonkamer en is voorzien van een tegelvloer met vloerverwarming en een eiken keukeninrichting in een lengteopstelling, met een 4-pits gaskookplaat, een afzuigkap, een elektrische oven en een koelkast.

Vanuit de keuken is er toegang tot de bijkeuken. Hier bevinden zich de aansluitingen witgoed en twee inbouwkasten.

Op de begane grond bevindt zich een slaapkamer: deze is groot circa 4.21 x 3.64 meter en voorzien van een laminaatvloer, vloerverwarming, behangwanden, een schroten plafond, isolatieglas en een inbouwkast.

De badkamer op de begane grond is voorzien van een tegelvloer met vloerverwarming, een inloopdouche met hardglazen douchewand, een vaste wastafel in een meubel, een decorradiator en een inbouwkast.

Eerste verdieping:

Op deze verdieping bevinden zich vier kamers.

Slaapkamer 1: aan linkerzijde gelegen, groot circa 4.29 x 5.02 meter, met een laminaatvloer en isolatieglas;
Slaapkamer 2: aan achterzijde gelegen, groot circa 2.58 x 2.75 meter, met een laminaatvloer, en een dakkapel met enkele beglazing;
Slaapkamer 3: rechts gelegen, groot circa 3.96 x 5.02 meter, met een laminaatvloer en een dakvenster.
Slaapkamer 4: deze is bereikbaar via slaapkamer 3 en is groot circa 4.21 x 4.00 meter. In deze kamer bevinden zich een drietal inbouwkasten en een c.v.-ruimte met daarin de gasgestookte combiketel. Ook is er hier een luik met een losse trap naar een bergvliering boven deze kamer.

Tuin:

de tuin van deze woning ligt rondom de woning en biedt diverse leuke, separate hoeken om optimaal van de tuin te genieten. Er is een terras, tuinaanplant, een extra gedeelte voor een moestuin en in de tuin staat een charmant tuinhuis. Dit tuinhuis is geheel geïsoleerd en heel geschikt voor een klein atelier.

Garage:

Op het perceel staat ook een in spouw gebouwde garage, groot circa 9.00 x 4.50 meter, met een kap met keramische dakpannen, isolatieglas en openslaande houten garagedeuren. Ramen en een loopdeur in de zijgevel maken de garage een ideale hobbyruimte. De garage is momenteel in gebruik als mantelzorgwoning.

Algemeen

- een woning met mogelijkheden;
- fijne vrije ligging, maar zeker niet eenzaam;
- centrumvoorzieningen Schijndel op minder dan twee kilometer afstand;
- kozijnen en goten vervangen in 2021;
- de woning is in 2023 geschilderd;
- voorzien van HR++-beglazing;
- glasvezelaansluiting aanwezig;
- Schijndel (dialect: Skèndel) is een plaats en voormalige zelfstandige gemeente in Noord-Brabant, gelegen in de Meierij van 's-Hertogenbosch. Op 1 januari 2017 ging Schijndel, samen met Sint-Oedenrode en Veghel, op in de nieuwe gemeente Meierijstad.
- Schijndel kent een hoog voorzieningen niveau: winkels, terrassen, scholen (basis- en voortgezet onderwijs), cultuur, verenigingen en uitstekende wegverbindingen naar Eindhoven en 's-Hertogenbosch;
- van koper wordt een bankgarantie of waarborgsom verlangd ter grootte van 10 % van de koopsom;
- bezichtigingen uitsluitend via Raadhuis Makelaars na vooraf gemaakte afspraak.

Kenmerken

  • Vraagprijs: € 795.000,- k.k.
  • Woningtype: Woonhuis
  • Soort woning: Woonboerderij
  • Bouwjaar: 1977
  • Perceeloppervlakte: 1.290 m2
  • Inhoud: 610 m3
  • Gebruiksoppervlakte wonen: 158 m²
  • Aantal kamers: 6
  • Aantal slaapkamers: 5
  • Garage / Berging: Vrijstaand steen

Plattegronden