Heeze – Leenderweg 40

Verkocht
Verkocht

Omschrijving

Raadhuis Makelaars biedt je te koop aan: een geheel gerenoveerde en gemoderniseerde vooroorlogse tussenwoning met drie slaapkamers, moderne keuken en badkamer, grote woonkamer en een 50 meter diepe achtertuin met garage.

Globale indeling: entreehal met nostalgische tegelvloer, de toiletruimte met een wandcloset en een fonteintje en de trapopgang naar de verdieping.

Via en stijlvolle zwarte Taats-deur met glas kom je in de keuken uit, die aan de voorzijde van de woning is gesitueerd. De keuken is voorzien van een tegelvloer in houtmotief met vloerverwarming en een moderne kunststof inrichting in een lengteopstelling met een vaatwasser en quooker, een kastopstelling met een combioven en koelkast, en een praktisch kookeiland met een BORA inductiekookplaat met recirculatie-afzuiging. Het aanrechtblad is gemaakt van keramisch materiaal. Een heel fijne en complete keuken.

De woonkamer is verdeeld in een eethoek bij de keuken en een ruime zithoek aan de tuinzijde. Beiden zijn voorzien van een tegelvloer in houtmotief met vloerverwarming, stucwerkwanden en een stucwerkplafond. In de zithoek (circa 24 m2) zijn inbouwspots aangebracht. Verder zorgen de lichtkoepel in het dak en de grote glaspui naar de achtertuin voor een geweldige lichtinval.

Nabij de keuken bevindt zich nog een ruime bijkeuken, groot ruim 11 m2, met een tegelvloer, de aansluitingen witgoed, de ventilatiebox en de gasgestookte Vaillant-combiketel (2021).

Eerste verdieping:

op deze verdieping bevinden zich drie (slaap)kamers en de badkamer.

Slaapkamer 1: linksachter gelegen, groot circa 2.98 x 3.75 meter, met een laminaatvloer en een dakkapel met een kunststof kozijn met isolatieglas en een elektrisch bedienbaar rolluik;

Slaapkamer 2: linksvoor gelegen, groot circa 3.46 x 2.90 meter (tot aan 1.50 m1-lijn), met een laminaatvloer en een dakkapel met een kunststof kozijn met isolatieglas;

Slaap-/bergkamer 3: linksvoor gelegen, groot circa 2.00 x 1.65 meter, met een laminaatvloer en een dakkapel met een kunststof kozijn met isolatieglas;

De badkamer is stijlvol afgewerkt en voorzien van een fijne inloopdouche, een wastafelmeubel met twee waskommen, een wandcloset, een decorradiator, vloerverwarming en een dakkapel met een kunststof kozijn met isolatieglas.

Tuin:

De achtertuin is circa 50 meter diep en gesitueerd op het westen. Een tuin met mogelijkheden, voor de liefhebber.

Garage:

Achter in de tuin staat de hobbygarage. Deze is groot circa 5.30 x 7.80 meter, met een dakopbouw. De garage is bereikbaar via de achtergelegen Randweg/Buldersweg.

Algemeen:
- hele woning gerenoveerd in 2021 en instapklaar;
- woning is voorzien van airconditioning en 8 zonnepanelen,
- Heeze -de Parel van Brabant- is een gemeente met circa 10.000 inwoners, met een hoog voorzieningenniveau, waaronder supermarkten, gevarieerde horeca en een NS-station;
- recreatiemogelijkheden vindt u op de Strabrechtse Heide en de Herbertusbossen;
- uitstekende wegverbindingen naar Eindhoven en Venlo;
- van koper wordt verlangd dat een bankgarantie danwel waarborgsom wordt gesteld ter grootte van 10 % van de koopsom;
- bezichtigingen uitsluitend via Raadhuis Makelaars na vooraf gemaakte afspraak.

Kenmerken

 • Vraagprijs: € 365.000,- k.k.
 • Woningtype: Woonhuis
 • Soort woning: Eengezinswoning
 • Bouwjaar: 1900
 • Perceeloppervlakte: 485 m2
 • Inhoud: 300 m3
 • Gebruiksoppervlakte wonen: 107 m²
 • Aantal kamers: 4
 • Aantal slaapkamers: 3
 • Isolatievoorzieningen: Dakisolatie, Muurisolatie, Vloerisolatie, Dubbelglas, HR glas
 • Garage / Berging: Vrijstaand steen

Plattegronden