Asten – Houtstraat 19

Verkocht
Verkocht

Brochure

Omschrijving

Vooroorlogse charme

Raadhuis Makelaars biedt te koop aan: een tegen het centrum van Asten gelegen geheel vrijstaande, vooroorlogse woning, met garage, gelegen op een ruim perceel met mogelijkheden.

Globale indeling: de ruime entreehal (3.10 x 3.93 meter, voorheen slaapkamer) is voorzien van een tegelvloer en een meterkast (3 groepen, 1 aardlekschakelaar en glasvezel). De woonkamer is groot circa 4.20 x 7.40 meter (31 m2), met een tegelvloer, behangwanden en een spanplafond. Achter de woonkamer ligt de eetkeuken. Deze is circa 4.25 x 4.00 meter ( 17 m2) en voorzien van en tegelvloer en een kunststof keukeninrichting in een lengteopstelling met een 4-pits gaskookplaat, een afzuigkap, een elektrische oven en een vaatwasser. De keuken is ruim genoeg om er een eettafel te kunnen plaatsen; bij vooroorlogse woningen neemt de keuken een prominente plaats in. In de bijkeuken bevinden zich een toiletruimte, de badkamer met een douche en een wastafel, de aansluitingen witgoed en de opstelplaats van de gasgestookte c.v.-ketel Nefit Topline (circa 2014).

Wanneer we naar de eerste verdieping gaan komen we eerst in een traphalletje met de traditionele opkamer. Deze is voorzien van pvc-schroten. Onder de opkamer bevindt zich een kelderruimte.

Globale indeling eerste verdieping:

Op de eerste verdieping treffen we een overloop met drie inbouwkasten en drie slaapkamers:

Slaapkamer 1: rechtsachter gesitueerd, groot circa 4.40 x 3.25 meter, met vloerbedekking, pvc-schroten plafond, drie inbouwkasten en isolatieglas;

Slaapkamer 2: rechtsvoor gesitueerd, groot circa 2.90 x 3.25 meter, met vloerbedekking, pvc-schroten plafond, een inbouwkast en isolatieglas;

Slaapkamer 3: links gelegen, groot circa 2.10 x 7.30 meter, met isolatieglas.

Garage:

De naast de woning gesitueerde garage is groot circa 3.20 x 9.75 meter, opgetrokken uit betonelementen en golfplaten. Achter deze garage is er nog volop bergruimte in een open hok en kippenhok.

Tuin:

De achtertuin is ruim 30 meter diep en gesitueerd op het zuiden. Een geweldig perceel waar u naar hartenlust kunt hobbyen en verblijven!

Algemeen:

- een charmante, vooroorlogse woning, waar je "jouw ei" prima in kwijt kunt;
- franse kap met betonpannen;
- ligging nabij het centrum van Asten;
- Asten is een gezellige gemeente met circa 18.000 inwoners en een hoog voorzieningenniveau qua winkels, horeca en scholen;
- het buitengebied en diverse wandelgebieden zoals de Strabrechtse Heide, de Groote Peel, diverse regionale golfbanen, vele sport- en culturele instellingen bieden u de kans op ontspanning;
- uitstekende wegverbindingen naar Eindhoven, Venlo en Weert;
- bezichtigingen uitsluitend via Raadhuis Makelaars na vooraf gemaakte afspraak;
- koper dient een bankgarantie danwel waarborgsom te storten ter grootte van 10 % van de overeengekomen koopsom op de derdengeldrekening van de notaris.

Kenmerken

 • Vraagprijs: € 450.000,- k.k.
 • Woningtype: Woonhuis
 • Soort woning: Eengezinswoning
 • Bouwjaar: 1932
 • Perceeloppervlakte: 793 m2
 • Inhoud: 435 m3
 • Gebruiksoppervlakte wonen: 120 m²
 • Aantal kamers: 5
 • Aantal slaapkamers: 3
 • Isolatievoorzieningen: Dubbelglas
 • Garage / Berging: Vrijstaand steen

Plattegronden