Nieuws2023-11-15T10:01:56+00:00

Bedrijven schatten risico datalek te laag in

19 april 2024|

Veel bedrijven lijken een datalek niet als een groot probleem te zien. Maar door datalekken kunnen cybercriminelen phishingcampagnes opzetten waarvan uw klanten de dupe worden. Meld een datalek daarom bij de Autoriteit Persoonsgegevens (AP) én bij de klanten die getroffen zijn. En vraag ons welke cyberverzekering u helpt in geval van een datalek.

Niet altijd een schadevergoeding na roekeloos rijden

16 april 2024|

Bijna een op de vijf verkeersdeelnemers vergadert wel eens in de auto. En bijna de helft van de autobestuurders leest en verstuurt berichten tijdens het rijden. Dit blijkt uit onderzoek van SWOV, het wetenschappelijk instituut voor verkeersveiligheidsonderzoek. Maar wat doet uw verzekeraar als u dan een ongeval veroorzaakt?

Ken uw bedrijfsrisico’s en laat u adviseren

9 april 2024|

Mkb-bedrijven in Nederland onderkennen vaak wel dat er bedrijfsrisico’s zijn. Maar dat wil nog niet zeggen dat ze maatregelen treffen om de risico’s te beperken en de impact van een schade te verminderen. Jammer, want goed ondernemerschap hangt ook af van goed risicomanagement.

Wateroverlast: wat kunt u zelf doen?

8 april 2024|

Hoewel er geen records zijn gevestigd, waren de eerste drie maanden van 2024 behoorlijk nat. Ook in de eerste week van april is er heel wat regen gevallen. Dat leidt op veel plekken in Nederland tot wateroverlast. Met alle schade van dien.

Aantal geslaagde inbraken blijft stijgen

5 april 2024|

Inbrekers zijn steeds succesvoller. Vorig jaar slaagde meer dan driekwart van alle pogingen tot inbraak. De provincie Groningen spant de kroon met een percentage van 82. Ook in Friesland en Overijssel lukte relatief veel inbraken.

Het is weer tijd voor zomerbanden!

4 april 2024|

Hoewel de kans op nachtvorst nog niet helemaal voorbij is, wordt het toch tijd om uw winterbanden te vervangen door zomerbanden. Vanaf 7º Celsius hebben die enkele belangrijke voordelen: ze zorgen voor een kortere remweg en slijten minder hard.