Someren – Zeggestraat 16

€ 289.500,-
Verkocht

Omschrijving

Raadhuis Makelaars biedt u te koop aan: een met een heerlijke leefkeuken uitgebouwde tweekapper met garage, gelegen aan een rustige, doodlopende straat met speelvoorziening direct achter het huis, in het gemoedelijke Someren-Heide gelegen.

Globale indeling, begane grond

Entreehal met tegelvloer, granolwanden, een toiletruimte met een wandcloset en fonteintje, een meterkast (acht groepen, twee aardlekschakelaars) en de trapopgang naar de verdieping.

De woonkamer is groot circa 36 m2 en voorzien van een tegelvloer, spachtelputzwanden en een trapkast.

De keuken, groot circa 20 m2, is gesitueerd in de in 1998 gerealiseerde aanbouw. Een fijne leefkeuken, met twee lichtkoepels (na hagelstorm 2016 vervangen), grote ramen naar de achtertuin, een tegelvloer met vloerverwarmingen een keukeninrichting in een hoekopstelling met een inductiekookplaat, afzuigkap, combimagnetron, een koelkast en een vaatwasser. Vanuit de keuken is de garage bereikbaar.

Globale indeling, eerste verdieping

Slaapkamer 1, rechtsvoor gelegen, groot circa 3.23 x 4.20 meter, voorzien van een laminaatvloer, gesausde wanden, een spacwerkplafond, isolatieglas en een rolluik;

Slaapkamer 2, rechtsachter gelegen, groot circa 2.90 x 4.13 meter, voorzien van een laminaatvloer, gesausde wanden, een spacwerkplafond en isolatieglas;

Slaapkamer 3, linksachter gelegen, groot circa 2.15 x 2.50 meter, voorzien van een laminaatvloer, gesausde wanden, een spacwerkplafond en isolatieglas;

De badkamer is voorzien van een douche met een cabine, een wandcloset en een wastafel in een meubel. In de badkamer is hoek met de aansluiting wasmachine. Een goed verzorgde, moderne badkamer.

Tweede verdieping

Deze is bereikbaar via een vaste trap: open bergzolder, groot circa 5.12 x 4.60 meter, met isolerende dakplaten en gasgestookte c.v.-ketel (Nefit Smartline HR circa 2002). De zolder biedt de mogelijkheid voor een extra slaapkamer.

Garage

Naast de woning bevindt zich de garage. Deze is groot circa 3.46 x 6 meter, met een tegelvloer, openslaande deuren en een bergzolder.

Tuin

De tuin is aangelegd met borders, kunstgras en sierbestrating. Prominent in de achtertuin is er een terras met een houten overkapping met tuinhuis. Een ideaal plekje om te genieten van de middag- en avondzon.

Isolatie

De woning is voorzien van vloerisolatie, spouwmuurisolatie, isolerende dakelementen en isolatieglas.

Algemeen

- Gelegen aan rustige woonstraat;
- Speeltuintje direct achter de woning;
- Parkeergelegenheid direct bij de woning;
- Prettige leefruimte;
- Gelegen in het gemoedelijke Someren-Heide: een kern met een actief verenigingsleven;
- Basisonderwijs en winkelvoorziening Shop in nabijheid;
- Someren-Heide is een kern van Someren: een gezellige gemeente met ruim 19.000 inwoners, met een hoog voorzieningenniveau: winkels, terrassen, openluchtzwembad, scholen (basis- en voortgezet onderwijs), cultuur, verenigingen en uitstekende wegverbindingen naar Eindhoven, Venlo en Weert en de Strabrechtse Heide, de Grote Peel en diverse bosgebieden om te recreëren.
- Bezichtigingen uitsluitend via Raadhuis Makelaars na vooraf gemaakte afspraak.

Kenmerken

  • Vraagprijs: € 289.500,- k.k.
  • Woningtype: Twee-onder-één-kapwoning
  • Bouwjaar: 1985
  • Perceeloppervlakte: 225 m2
  • Inhoud: 492,00
  • Gebruiksoppervlakte wonen: 129 m2
  • Aantal kamers: 5
  • Aantal slaapkamers: 3
  • Isolatievoorzieningen: Volledig geïsoleerd
  • Garage / Berging: Aangebouwd steen

Locatie