Someren – Wolfsveld 39

€ 225.000,-
Te koop

Omschrijving

Raadhuis Makelaars biedt u te koop aan: een ruime tussenwoning met vijf slaapkamers en een garage met bergvliering, gelegen aan een rustig woonplein met speelgelegenheid voor kinderen en dichtbij een basisschool en het centrum van Someren.

Globale indeling, begane grond

Entreehal met een tegelvloer, stucwerkwanden, een toiletruimte met een wandcloset en fonteintje, een meterkast (8 groepen, 2 aardlekschakelaars) en de trapopgang naar de verdieping.

De woonkamer is groot circa 36 m2 en voorzien van houten vloerdelen en schoonmetselwerkwanden. De zithoek is aan de straatzijde gesitueerd en heeft tuindeuren naar een terrasje. De eethoek is aan de achterzijde gelegen en staat in open verbinding met de keuken.

Deze open keuken is groot circa 3.00 x 3.40 meter en eveneens voorzien van houten vloerdelen. De keukeninrichting staat in een hoekopstelling met een gaskookplaat, een afzuigkap, een koelkast, een combioven en een Bosch vaatwasser.

Globale indeling, eerste verdieping

Overloop met vinyl vloerbedekking en toegang tot vier slaapkamers en de badkamer. Tevens is hier de trapopgang naar de tweede verdieping.

Slaapkamer 1, linksvoor gelegen, groot circa 4.35 x 3.35 meter en voorzien van een laminaatvloer, behangwanden, een schroten plafond en een kunststof kozijn met isolerende beglazing;

Slaapkamer 2, rechtsvoor gelegen, groot circa 2.20 x 3.35 meter, voorzien van een laminaatvloer, behangwanden, een schroten plafond en een kunststof kozijn met isolerende beglazing;

Slaapkamer 3, linksachter gelegen, groot circa 3.65 x 3.45 m, voorzien van vinyl vloerbedekking, deels schoonmetselwerk- en deels stucwerkwanden en isolerende beglazing;

Slaapkamer 4, rechtsachter gelegen, groot circa 2.90 x 3.45 m, voorzien van houten vloerdelen, stucwerkwanden en isolerende beglazing;

De badkamer is voorzien van een ligbad, een toilet en een wastafel.

Tweede verdieping

Deze is bereikbaar via een vaste trap en voorzien van een betonnen verdiepingsvloer: voorzolder met een bergruimte, een c.v.-ruimte met de opstelplaats voor de gasgestookte Vaillant combiketel (bouwjaar circa 1996). Verder is er een vijfde slaapkamer, groot effectief circa 3.90 x 5.00 meter, een kunststof Velux-dakvenster. Deze kamer beschikt over een eigen wastafel.

Tuin

De achtertuin is ruim 10 meter diep en is aangelegd met een terras, sierbestrating en borders.

Garage/berging

Achter in de tuin ligt een garage, groot circa 6.80 x 3.50 meter, met een bergvliering.

Isolatie

- Voerisolatie 2 cm EPS;
- Steenwol spouwisolatieplaten;
- Isolatiedakplaten;
- Isolatieglas.

Algemeen

- Een ruime woning op een prima locatie in kindvriendelijke omgeving;
- De woning moet aan de eisen van de tijd worden aangepast;
- Vijf slaapkamers;
- Dakpannen van de woning vervangen na hagelstorm 2016;
- Red Cedar gevelbekleding;
- Twee recente zonneschermen op voorgevel;
- Someren is een gezellige gemeente met ruim 19.000 inwoners, met een hoog voorzieningenniveau: winkels, terrassen, openluchtzwembad, scholen (basis- en voortgezet onderwijs), cultuur, verenigingen en uitstekende wegverbindingen naar Eindhoven, Venlo en Weert en de Strabrechtse Heide, de Grote Peel en diverse bosgebieden om te recreëren.
- Bezichtigingen uitsluitend via Raadhuis Makelaars na vooraf gemaakte afspraak.

Kenmerken

  • Vraagprijs: € 225.000,- k.k.
  • Woningtype: Tussenwoning
  • Bouwjaar: 1979
  • Perceeloppervlakte: 198 m2
  • Inhoud: 400,00
  • Gebruiksoppervlakte wonen: 149 m2
  • Aantal kamers: 6
  • Aantal slaapkamers: 5
  • Isolatievoorzieningen: Dak isolatie, Muur isolatie, Vloerisolatie
  • Garage / Berging: Vrijstaand steen

Plattegronden

Locatie