Someren – Wilhelminaplein 23b

€ 1,-
Verkocht

Omschrijving

Raadhuis Makelaars biedt u te koop aan: het mooiste appartement van Someren…. Dat mag gezegd worden. Dit zeer ruime appartement op de eerste verdieping van het complex “Teerlincx Staete”, met twee ruime slaapkamers met eigen sanitair, een riant dakterras en een dubbele garagebox in de parkeerkelder, ligt midden in het centrum en biedt een bijzonder zicht op het Wilhelminaplein maar toch alle rust en privacy!

Globale indeling, entree begane grond

De gesloten entree van het complex met videofoonverbinding naar het appartement ligt aan de zijde van het Wilhelminaplein. De keurig verzorgde en zeer ruim opgezette entree zou qua allure in een hotel niet misstaan. Hier bevinden zich de hoofdmeterkasten, het bellen- en postpaneel, de lift en de trappen naar de verdiepingen en de kelder.

De lift of de trap brengt u naar de eerste verdieping. Prettig dat er slechts drie voordeuren in de traphal uitkomen.

Indeling privé-appartement

Hal-/entree met een marmervloer en stucwerkwanden, een toiletruimte met een wandcloset en een fonteintje en een garderobehoek.

De woonkamer, groot circa 6.025 x 13.18 meter (circa 79,5 m2) is voorzien van een marmervloer met vloerverwarming, stucwerkwanden, een stucwerkplafond met verlichting en een centraal geplaatste schouw met tweezijdige gashaard. De schouw dient als roomdevider, waardoor er een prettige loungehoek en een praktische, maar gezellige eetkamer is ontstaan. Door het hoogwaardige isolatieglas hoort u ondanks de centrumligging nagenoeg geen geluid van buiten; het zal u verrassen. Aan de achterzijde zorgt een schuifpui voor toegang tot een overdekt loggiaterras met aansluitend het riante dakterras.

De keuken is voorzien van een lichte inrichting in een hoekopstelling, voorzien van een natuurstenen aanrechtblad, een gaskookplaat, een afzuigkap, combioven en vaatwasser. De koelkast/vriezer is los.

Het appartement beschikt over twee slaapkamers:

Slaapkamer 1: aan voorzijde gelegen, groot circa 6.32 x 3.675 meter (ruim 23 m2), met een parketvloer, stucwerkwanden en hoogwaardig isolatieglas. Direct bij de slaapkamer bevindt zich de badkamer, welke is voorzien van een ligbad, een douche, een dubbele wastafel, een wandcloset en een saunacabine.

Slaapkamer 2: aan de achterzijde gelegen, groot circa 3.27 x 3.595 meter (bijna 12 m2), met een parketvloer, stucwerkwanden, een stucwerkplafond en isolatieglas. Ook hier bevindt zich een separate badkamer, welke is voorzien van een douche, een wastafel en een wandcloset

In de c.v.-/bergruimte bevindt zich de gasgestookte combiketel (2006) en de aansluitingen witgoed.

Terras

Aan de achterzijde van het appartement ligt het terras, groot circa 12.00 x 5.00 meter, gesitueerd op het zuiden. Aangelegd met terrasschermen, een tuinhuisje en plantenbakken met o.a. een olijfboom, is het hier in de zomerdag genieten van rust en privacy. Het terras is in september 2020 geheel vernieuwd.

Parkeren en berging

Het appartement beschikt over twee eigen garageboxen in de parkeerkelder. Deze is bereikbaar via de linkerzijde van het complex, met een elektrisch bedienbare poort. Het buitenterrein beidt tevens extra parkeerplaats op maaiveldhoogte.

In de kelder bevindt zich tenslotte ook nog een fietsen-/opslagberging, groot circa 2.08 x 4.19 meter.

Vereniging van Eigenaars

Het complex Teerlincx Staete heeft een actieve Vereniging van Eigenaars (VvE). Deze vereniging zorgt voor gezamenlijke zaken zoals de brand-/opstalverzekering, onderhoudskosten van daken, de lift, het buitenschilderwerk en andere zaken die van belang zijn voor de appartementeneigenaren. De VvE heeft voldoende reserves. Voor dit appartement wordt een maandelijkse bijdrage aan servicekosten groot € 235,00 gerekend.

Algemeen

- Een geweldig appartement, midden in het centrum van Someren gelegen;
- Grandioos zicht op het Wilhelminaplein; het kloppend hart van Someren;
- Alle voorzieningen op loopafstand, waaronder de supermarkt Jumbo, Kruidvat,
diverse gezellige winkeltjes en niet te vergeten gevarieerde horeca met de terrassen;
- Gesloten entree met videofooninstallatie. U kunt vanuit uw appartement
zien wie er aan de deur staat;
- Appartement is voorzien van Piet Boon binnendeuren;
- Teerlincx Staete: een gebouw met uitstraling!
- Someren is een gezellige gemeente van ruim 19.000 inwoners, met een hoog
voorzieningenniveau, uitstekende wegverbindingen naar Eindhoven, Venlo
en Weert en de Strabrechtse Heide, de Groote Peel en diverse bosgebieden
om te recreëren.
- Bezichtigingen uitsluitend via Raadhuis Makelaars na vooraf gemaakte afspraak.

Kenmerken

  • Vraagprijs: Prijs op aanvraag
  • Bouwjaar: 2006
  • Inhoud: 580,00
  • Gebruiksoppervlakte wonen: 194 m2
  • Aantal kamers: 3
  • Aantal slaapkamers: 2
  • Garage / Berging: Garagebox

Plattegronden

Locatie