Someren – Wevelsdaal 30

€ 219.500,-
Verkocht

Omschrijving

Raadhuis Makelaars biedt u te koop aan: een nabij het centrum van Someren, rustig gelegen, met een extra verdieping uitgebouwde woning. Een fijne woning met vijf slaapkamers en extra bergzoldering. Ideaal en betaalbaar voor de starter.

Globale indeling, begane grond

Entreehal met tegelvloer, granolwanden, een meterkast, een toiletruimte met wandcloset en fonteintje (2004) op één nivo + en de trapopgang naar de verdieping.

De woonkamer is verdeeld in een zithoek aan de straatzijde en een eethoek bij de keuken, met er tussenin een trapkast. .

De zithoek is groot circa 4.39 x 3.95 meter (17,5 m2 ), voorzien van houten vloerdelen, gesausde stucwerkwanden en isolatieglas met een rolluik.

De eethoek, groot circa 4.39 x 3.95 meter (17,5 m2), ligt twee traptreden hoger dan de zithoek en is voorzien van houten vloerdelen en gesausde stucwerkwanden.

De open keuken is voorzien van een tegelvloer en een kunststof keukeninrichting in een hoekopstelling met een fornuis met 4 pitten gaskook en een elektrische oven, een afzuigkap en een Bosch-vaatwasser.

Globale indeling, eerste verdieping

Slaapkamer 1, linksvoor gelegen, groot circa 2.46 x 3.19 meter, voorzien van een laminaatvloer, gesausde wanden, isolatieglas en een rolluik;

Slaapkamer 2, rechtsvoor gelegen, groot circa 3.35 x 3.36 meter, voorzien van houten vloerdelen, gesausde wanden, isolatieglas en een rolluik;

Slaapkamer 3, rechtsachter gelegen, groot circa 3.13 x 2.65 meter, voorzien van een laminaatvloer, gesausde wanden, isolatieglas en een rolluik en een inbouwkast onder de trap;

Slaapkamer 4, linksachter gelegen, groot circa 2.67 x 1.82 meter, voorzien van een laminaatvloer, stucwerkwanden, isolatieglas en een rolluik;

De in 2008 gerenoveerde badkamer is voorzien van een kunststof ligbad, een inloopdouche, een duowaskom in een meubel, een wandcloset en een decorradiator.

Globale indeling, eerste verdieping

De tweede verdieping is in 1993 gerealiseerd en bereikbaar via een vaste trap. Op de voorzolder is laminaat gelegd en bevinden zich de aansluitingen witgoed en een kastenwand met daarin de gasgestookte c.v.-ketel (Bosch HR 2010). Een dakvenster zorgt voor daglicht. Er is een vlizotrap naar de bergvliering.

Verder is er een volwaardige vijfde slaapkamer, met een laminaatvloer, een dakvenster dat voor veel lichttoetreding zorgt en een kastenwand. Misschien is dit wel de mooiste slaapkamer van het huis. Ook hier is er een vlizotrap naar de bergvliering.

Tuin

De op het oosten gelegen tuin is aangelegd met gazon, borders en een wat lager gelegen terras. Verder is er in de achtertuin een gemetselde halfsteense berging en een overkapping met de vrije achterom naar de achtergelegen brandgang.

Algemeen

- Spouw- en dakisolatie, isolatieglas;
- Vijf slaapkamers;
- Wersalith gevelbekleding voor- en achtergevel;
- Een fijne, complete woning met extra verdieping;
- Extra bergvlieringen.
- Rustige ligging in fijne woonwijk, met centrumvoorzieningen Someren en het Slievenpark op korte afstand;
- Basisonderwijs, voorgezet onderwijs en winkelvoorzieningen in nabijheid;
- Someren is een gezellige gemeente met ruim 19.000 inwoners, met een hoog voorzieningenniveau: winkels, terrassen, openluchtzwembad, scholen (basis- en voortgezet onderwijs), cultuur, verenigingen en uitstekende wegverbindingen naar Eindhoven, Venlo en Weert en de Strabrechtse Heide, de Grote Peel en diverse bosgebieden om te recreëren.
- Bezichtigingen uitsluitend via Raadhuis Makelaars na vooraf gemaakte afspraak.

Kenmerken

  • Vraagprijs: € 219.500,- k.k.
  • Woningtype: Tussenwoning
  • Bouwjaar: 1975
  • Perceeloppervlakte: 154 m2
  • Inhoud: 415,00
  • Gebruiksoppervlakte wonen: 128 m2
  • Aantal kamers: 6
  • Aantal slaapkamers: 5
  • Isolatievoorzieningen: Dak isolatie, Muur isolatie

Plattegronden

Locatie