Someren – Waalseweg 11

€ 289.500,-
Verkocht

Omschrijving

Raadhuis Makelaars biedt u te koop aan: een naar de achterzijde en zijkant uitgebouwde tweekapper met garage en carport, gelegen in een rustige woonomgeving, net buiten het centrum van Someren. Laat u prettig verrassen door de ruimte in deze woning!

Globale indeling, begane grond

Entree, hal voorzien van een tegelvloer, een garderobehoek, een toiletruimte met een duoblok en een fonteintje en de meterkast met 9 groepen en 2 aardlekschakelaars.

De oorspronkelijke woonkamer is groot circa 4.30 x 10.70 meter (46 m2) en is voorzien van een lamelparketvloer en een open haard. Deze toch al ruime woonkamer is aan de achterzijde uitgebouwd met een tuin/werkkamer, groot circa 4.33 x 2.82 meter (12 m2). Deze kamer is van de woonkamer afgescheiden met een schuifpui en is voorzien van een lichtstraat en tuindeuren.

De separate keuken is groot circa 2.80 x 3.90 meter (11 m2) en ingericht met een houten vloer op vinyl vloerbedekking en een kunststof inrichting in een hoekopstelling, met een gaskookplaat, een afzuigkap, een elektrische oven, een magnetron, een koelkast, een vriezer, een vaatwasser en een composiet blad.

Naast de keuken bevindt zich een bijkeuken met de aansluitingen witgoed.

Verder is er op de begane grond nog een speel-/slaapkamer, groot circa 2.90 x 4.60 meter (13 m2). Deze kamer is bereikbaar vanuit de hal en voorzien van een laminaatvloer en isolatieglas.

Globale indeling, eerste verdieping

De eerste verdieping is in 2007 gewijzigd en vergroot.

Slaapkamer 1: aan de voorzijde gelegen. Deze slaapkamer bestond voorheen uit twee slaapkamers. Nu is de kamer groot circa 4.30 x 4.20 meter (18 m2), met een kurkvloer, gesausde wanden en isolatieglas;

Slaapkamer 2: aan de achterzijde gelegen, 3.20 x 4.30 meter (13,5 m2), met een kurkvloer, gesausde behangwanden en isolatieglas;

Slaapkamer 3: rechtsachter gelegen, in de aanbouw, groot circa 3.20 x effectief 3.15 meter (tot aan 1.50 m1-lijn), met een kurkvloer en isolatieglas;

Slaapkamer 4: rechtsvoor gelegen, in de aanbouw, groot circa 5.00 x effectief 3.15 meter, met een kurkvloer en isolatieglas;

De badkamer is voorzien van een ligbad, een douche met thermostaatkraan, een wandcloset, een wastafel en een decorradiator.

Tenslotte is er op de eerste verdieping in de grote slaapkamer nog een ruimte, met daarin een mangat naar de zolder, waarop zich de daarin de gasgestookte c.v.-ketel (Nefit 2018) bevindt.

Tussen slaapkamer 3 en 4 bevindt zich nog een inpandige bergruimte.

Globale indeling, tweede verdieping

Bergzolder met een betondek.

Garage/carport

Naast de woning ligt een garage, groot circa 5.00 x 2.90 meter met een carport , groot circa 6.00 x 2.90 meter. Voor de garage ligt een ruime inrit, die plaats biedt aan twee auto’s.

Tuin

De achtertuin is circa 12 meter breed en circa 12 meter diep en groen en natuurlijk aangelegd. In de achtertuin bevindt zich nog een houten tuinhuis met een overdekt terras.

Zonnepanelen

Het object is voorzien van 8 zonnepanelen, gesitueerd op het tuinhuis.

Algemeen

- Een verrassend ruime tweekapper met garage, op korte afstand van het centrum;
- Zeer geschikt voor een groter gezin, al dan niet in combinatie met kantoor-aan-huis;
- Ligging aan een rustige woonstraat;
- Someren is een gezellige gemeente met circa 19.000 inwoners, met een hoog voorzieningenniveau, waaronder vier supermarkten en gevarieerde horeca;
- Recreatiemogelijkheden vindt u op de Strabrechtse Heide, de Groote Peel en diverse bosgebieden, alsmede op de 27-holes golfbaan “De Swinkelsche” en de vele ruiter-, fiets- en wandelpaden;
- Uitstekende wegverbindingen naar Eindhoven, Venlo en Weert;
- Bezichtigingen uitsluitend via Raadhuis Makelaars na vooraf gemaakte afspraak.

Kenmerken

  • Vraagprijs: € 289.500,- k.k.
  • Woningtype: Twee-onder-één-kapwoning
  • Bouwjaar: 1973
  • Perceeloppervlakte: 362 m2
  • Inhoud: 654,00
  • Gebruiksoppervlakte wonen: 175 m2
  • Aantal kamers: 7
  • Aantal slaapkamers: 5
  • Isolatievoorzieningen: Dak isolatie, Muur isolatie
  • Garage / Berging: Aangebouwd steen

Plattegronden

Locatie