Someren – Vliet 22

€ 300.000,-
Verkocht

Omschrijving

Raadhuis Makelaars biedt u te koop aan: een tweekapper met garage en carport, gelegen op een heel rustige locatie in Waterdael, op loopafstand van het gezellige centrum van Someren met alle voorzieningen.

Globale indeling, begane grond

Entreehal met tegelvloer, een toiletruimte met duoblok en fonteintje, meterkast en de trapopgang naar de verdieping.

De L-vormige woonkamer is groot circa 31 m2 en voorzien van een tegelvloer, een stucwerkplafond, spachtelputzwanden, isolatieglas en elektrisch bedienbare rolluiken. De woonkamer is verdeeld in een zithoek van circa 5.10 x 3.60 meter en een eethoek groot circa 2.50 x 5.00 meter.

De keuken, groot circa 5,5 m2 (circa 2.50 x 2.20 meter), is voorzien van een tegelvloer en een kunststof keukeninrichting in een hoekopstelling met een gaskookplaat, een afzuigkap, een combimagnetron en een koelkast.

Bijkeuken, groot circa 1.82 x 3.00 meter, met een tegelvloer, een pvc-schroten plafond en de aansluitingen witgoed, waaronder de vaatwasser. Er is een doorgang naar de garage.

Globale indeling, eerste verdieping

Slaapkamer 1, linksachter gelegen, groot circa 3.18 x 4.04 meter, voorzien van vloerbedekking, gesausde wanden, een spacwerkplafond, isolatieglas, rolluiken en een hor;

Slaapkamer 2, linksvoor gelegen, groot circa 2.10 x 4.49 meter, voorzien van vloerbedekking, gesausde wanden, een spacwerkplafond, isolatieglas, rolluiken en een hor;

Slaapkamer 3, rechtsvoor gelegen, groot circa 2.98 x 3.61 meter, voorzien van vloerbedekking, gesausde wanden, een spacwerkplafond, isolatieglas, rolluiken en een hor;

De badkamer is voorzien van een ligbad met een douchewand, een vaste wastafel in een meubel en een wandcloset.

Tweede verdieping

Deze is bereikbaar via een vaste trap: open zolder met vinyl vloerbedekking en een dakvenster. Opstelplaats gasgestookte Nefit HR combiketel (2016).

Garage/carport

De garage is groot circa 3.30 x 6.50 meter, in spouw uitgevoerd, met een tegelvloer, een keukenblok en houten garagedeuren.

Voor de garage ligt een ruime inrit met een carport met een lichtkoepel.

Tuin

De op het oosten georiënteerde achtertuin is circa 9 meter breed en 8,5 meter diep, met een overdekt terras tegen de achterzijde van de woning, een vijverpartij, borders, heggen en een deel kunstgras.

Algemeen

- Vloer-, spouw- en dakisolatie, isolatieglas;
- Rolluiken en horren;
- Rustige ligging in fijne woonwijk;
- Basisonderwijs, voorgezet onderwijs en winkelvoorzieningen in nabijheid;
- Someren is een gezellige gemeente met ruim 19.000 inwoners, met een hoog voorzieningenniveau: winkels, terrassen, openluchtzwembad, scholen (basis- en voortgezet onderwijs), cultuur, verenigingen, 27-holes Golfbaan De Swinkelse, Ruitersportcentrum Het Keelven en uitstekende wegverbindingen naar Eindhoven, Venlo en Weert en de Strabrechtse Heide, de Grote Peel en diverse bosgebieden om te recreëren.
- Bezichtigingen uitsluitend via Raadhuis Makelaars na vooraf gemaakte afspraak.

Kenmerken

  • Vraagprijs: € 300.000,- k.k.
  • Woningtype: Semi gekoppelde woning
  • Bouwjaar: 1995
  • Perceeloppervlakte: 216 m2
  • Inhoud: 380,00
  • Gebruiksoppervlakte wonen: 107 m2
  • Aantal kamers: 4
  • Aantal slaapkamers: 3
  • Isolatievoorzieningen: Volledig geïsoleerd
  • Garage / Berging: Aangebouwd steen

Plattegronden

Locatie