Someren – Vleistweg 11

€ 325.000,-
Verkocht

Omschrijving

Raadhuis Makelaars biedt u te koop aan: een bijzondere architectonische semi-bungalow, gelegen op een ruim perceel in een rustige woonwijk in Someren-Heide. De woning heeft een verrassende indeling, fijn lichtinval en alle voorzieningen op de begane grond. Op de eerste verdieping zijn nog twee ruime slaapkamers. De woning heeft een fijne achtertuin op het noordwesten met een gemetseld tuinhuis. Ideaal voor (actieve) senioren, maar ook voor een compleet gezin.

Globale indeling, begane grond:
Entreehal met vinylvloerbedekking, behangwanden, een toiletruimte met een wandcloset en fonteintje, een meterkast (acht groepen, twee aardlekschakelaars) en de trapopgang naar de verdieping.

De entreehal geeft toegang naar de slaapkamer begane grond, groot ca. 3.35 / 2.88 x 3.70 meter en voorzien van vinylvloerbedekking, glasvliesbehangwanden en een stucwerkplafond. Aansluitend aan de slaapkamer ligt de badkamer begane grond.

De geheel betegelde badkamer beschikt over een ligbad, douchecabine, wandcloset en een wastafel.

De woonkamer is groot circa 4.10 x 7.50 meter en is voorzien van vinylvloerbedekking, glasvliesbehangwanden en een stucwerkplafond. Door de grote schuifpui aan de voorzijde en de lichtstraat in de woonkamer heeft de woonkamer een prettige lichtinval. De woonkamer geeft toegang tot de keuken.

De keuken is groot ca. 3.88 x 3.10 meter en biedt ruimte voor het plaatsen van een eettafel en geeft mooi zicht op de achtertuin. De keuken is voorzien van een vinylvloerbedekkingen en een keukeninrichting in een hoekopstelling met afzuigkap, gaskookplaat, koelkast, en vaatwasser. Vanuit de keuken is de bijkeuken / berging bereikbaar.

De bijkeuken is afgewerkt met een tegelvloer. Hier bevinden zich de witgoedaansluitingen, een stortbak en de opstelling gasgestookte c.v.-ketel, Remeha Calenta, bouwjaar 2013.

Vóór de bijkeuken ligt de oprit met carport.

Globale indeling, eerste verdieping:
Op de verdieping is een zeer ruime overloop met grote raampartijen. Middels een vide staat deze ruimte in open verbinding met de woonkamer. De ruime overloop is ideaal te gebruiken als hobby- of werkhoek. Het is zelfs mogelijk hier een tweede badkamer te realiseren.

Slaapkamer 1, aan de achterzijde gelegen, groot circa 2.35 / 3.33 x 5.56 meter, voorzien van een vinylvloerbedekking, glasvliesbehangwanden en kunststof kozijnen met isolerende beglazing.

Slaapkamer 2, aan de voorzijde, groot circa 2.35 / 3.33 x 5.56 meter, voorzien van een vinylvloerbedekking,, glasvliesbehangwanden en kunststof kozijnen met isolerende beglazing.

Tuin:
De achtertuin is gesitueerd op het noordwesten en is aangelegd met gazon, borders en een terras. Achter in de tuin staat een gemetseld tuinhuis.

In de voortuin is een overdekt terras. Een ideaal plekje om te genieten van de ochtend- en middagzon.

Isolatie:
De woning is voorzien van vloerisolatie, spouwmuurisolatie, isolerende dakelementen en isolatieglas.

Algemeen:
- Gelegen aan rustige woonstraat, tegenover een groenplantsoen;
- Slaapkamer en badkamer begane grond.
- Twee slaapkamers op de verdieping; mogelijk tot het realiseren van een tweede badkamer;
- Prettige leefruimte; ideaal voor (actieve) senioren, maar ook voor een compleet gezin.
- Gelegen in het gemoedelijke Someren-Heide: een kern met een actief verenigingsleven;
- Basisonderwijs en winkelvoorziening Shop in nabijheid;
- Someren-Heide is een kern van Someren: een gezellige gemeente met ruim 19.000 inwoners, met een hoog voorzieningenniveau: winkels, terrassen, openluchtzwembad, scholen (basis- en voortgezet onderwijs), cultuur, verenigingen en uitstekende wegverbindingen naar Eindhoven, Venlo en Weert en de Strabrechtse Heide, de Grote Peel en diverse bosgebieden om te recreëren.
- Bezichtigingen uitsluitend via Raadhuis Makelaars na vooraf gemaakte afspraak.

Kenmerken

  • Vraagprijs: € 325.000,- k.k.
  • Woningtype: Vrijstaand
  • Bouwjaar: 1995
  • Perceeloppervlakte: 413 m2
  • Inhoud: 550,00
  • Gebruiksoppervlakte wonen: 152 m2
  • Aantal kamers: 4
  • Aantal slaapkamers: 3
  • Isolatievoorzieningen: Volledig geïsoleerd

Plattegronden

Locatie