Someren – Vlasstraat 11

€ 650.000,-
Verkocht

Omschrijving

Raadhuis Makelaars biedt u te koop aan: een op een werkelijk fantastisch, parkachtig aangelegd perceel gelegen semi-bungalow met kantoorruimte/bijwoning en carport. Dit uitstekend onderhouden object, met drie slaapkamers en een badkamer begane grond en drie slaapkamers op de verdieping, ligt tussen Someren en Someren-Eind, op een rustige locatie. Het centrum van Someren ligt op slechts 3 kilometer afstand. De gerenoveerde kantoorruimten en ook de ruime parkeergelegenheid zijn een ideale mogelijkheid voor praktijk aan huis.

Globale indeling, begane grond

Entreehal met een glas-in-loodramen, een garderobenis en een meterkast (4 groepen, 2 aardlekschakelaars).

De L-vormige woonkamer, groot circa 38 m2, is voorzien van een plavuizenvloer , spachtelputzwanden, een kunststof schuifpui en een open haard in een schouw. Vanuit de woonkamer heeft u fraai zicht op de tuin. De woonkamer is verdeeld in een zithoek en een eethoek, die in open verbinding staat met de keuken.

De keuken is voorzien van een lichte kunststof keukeninrichting (2012) in een lengteopstelling met een gaskookplaat, een afzuigkap, combimagnetron, koelkast en een vaatwasser. Alle apparatuur is van het merk Zanussi.

Tegenover het keukenblok is er een ruime provisiekelder.

Direct aan de keuken grenst de serrekamer, groot circa 16 m2, met spachtelputzwanden, een tegelvloer, tuindeuren en isolatieglas.

Gang naar de slaapvertrekken, met eerste een toiletruimte (2003)met een wandcloset en fonteintje, een badkamer voorzien van een ligbad, een douche met cabine en een thermostaatkraan, een vaste wastafel, een decorradiator en de aansluitingen witgoed. De badkamer is geheel betegeld en in het plafond is inbouwverlichting aangebracht. De vloer is voorzien van comfortabele elektrische vloerverwarming.

Slaapkamer 1, linksachter gelegen, groot circa 4.60 x 3.40/4.50 meter, met vinyl vloerbedekking, isolatieglas en een vaste wastafel in een meubel;

Slaapkamer 2, aan voorzijde gelegen, groot circa 2.80 x 3.50 meter, met vinyl vloerbedekking, een vaste wastafel en isolatieglas;

Slaapkamer 3, linksvoor gelegen, groot circa 3.00 x 3.50 meter, met vinyl vloerbedekking, een aansluiting vaste wastafel en isolatieglas;

De slaapkamers zijn voorzien van rolluiken.

Globale indeling, eerste verdieping

Slaapkamer 4, aan rechterzijde gelegen, groot circa 4.00 x 3.40 meter, met een vaste wastafel en een dakkapel;

Slaapkamer 5, speelkamer boven de serrekamer, groot circa 4.00 x 3.40 meter ;

Slaapkamer 6, links gelegen, groot circa 3.90 x 3.40 meter, met een vaste wastafel en een dakkapel.

Achter deze kamer bevindt zich de c.v.-ruimte met de gasgestookte NEFIT Trendline HRC30/CW5 (2014).

Bijbouw/kantoor

Naast de woning staat een vrijstaande bijbouw, in het totaal groot circa 85 m2. Het in 2006 en 2019 gerenoveerde gebouw is recent omgebouwd naar woonruimte/hobbyruimte:

Woonkamer: groot circa 8.35 x 4.52 meter (circa 37,5 m2), met eiken vloerdelen met vloerverwarming, stucwerkwanden, spanten in het zicht, houten kozijnen met isolatieglas en screens. Er is een keukenblok met inductiekookplaat, afzuigkap, spoelbak en vaatwasser en een natte cel met een toilet, douche en vaste wastafel. Tevens is er een slaapkamer, groot circa 2.82 x 4.45 meter, met een wastafel.

Ter linkerzijde van het kantoorgebouw bevindt zich de ruime carport, groot circa 6.40 x 3.50 meter, met daarachter een garage, groot circa 3.50 x 9.54 meter met daarachter een berging, groot circa 3.10 x 3.50 met daarin de o.a. de splinternieuwe beregeningsinstallatie.

Tuin

In 2004 is de –zonder overdrijven- parkachtige tuin aangelegd. De tuin is verdeeld in een aantal segmenten, met o.a. gazon, heggen en hagen, sierborders, fonteinen en diverse soorten bomen, van maar liefst 30 á 40 jaar oud.

In 2004 is tevens beregening door de hele tuin aangelegd met 37 sproeiers. Ook is er sfeervolle tuinverlichting. Verder ligt er circa 600 m2 cobblestone-bestrating en 90 m2 terrasbestrating.

In de tuin staat een houten tuinchalet en een hobbyruimte. Het perceel is geheel omheind.

Door de indeling in verschillende secties maakt de tuin een heel knusse maar ruime indruk. Diverse functies zijn te combineren; actief tuinieren of lekker luieren!

Tegen de achterzijde van de woning bevindt zich een groot overdekt terras, doorlopend tot aan de kantoorruimte. Ook is er een niet overdekt terras.

Een goede indruk van de tuin krijgt u alleen door een bezichtiging. De foto’s verderop in de brochure trachten een goede eerste indruk te geven.

Het tuinperceel is via een extra inrit met een poort met lantaarns bereikbaar.

Algemeen

- Een uitstekend onderhouden woonhuis, zeer geschikt voor actieve senioren, maar ook voor een compleet gezin;
- Rustig maar niet eenzaam gelegen;
- Alarminstallatie(met meldkamer) zowel woonhuis als kantoorruimten;
- Grote parkeerruimte;
- Geschikt voor mantelzorg, praktijk of kantoor aan huis;
- In elk seizoen heeft de tuin zijn sfeervolle bekoring;
- Door een recente brand in de bijbouw is een groot deel van het pand recent herbouwd. Daar heeft u voorlopig geen omkijken meer naar.

Kenmerken

  • Vraagprijs: € 650.000,- k.k.
  • Woningtype: Vrijstaand
  • Bouwjaar: 1974
  • Perceeloppervlakte: 6.511 m2
  • Inhoud: 580,00
  • Gebruiksoppervlakte wonen: 170 m2
  • Aantal kamers: 8
  • Aantal slaapkamers: 6
  • Isolatievoorzieningen: Dak isolatie, Vloerisolatie
  • Garage / Berging: Vrijstaand steen

Plattegronden

Locatie