Someren – van Gijselstraat 23

€ 595.000,- k.k.
Beschikbaar

Omschrijving

Raadhuis Makelaars biedt u te koop aan: een "om de hoek van het centrum" van Someren gelegen volledig gerenoveerde, luxe bungalow met een gezellige woonkamer, twee slaapkamers, moderne en complete keuken en badkamer, een garage en een aanbouw met een extra slaap- en badkamer!

Globale indeling:

Entree-/ontvangsthal met een garderobehoek, een pvc-laminaatvloer, een meterkast (meterkast en bedrading geheel vervangen) en een toiletruimte met een wandcloset en een fonteintje.

Vanuit de hal komt u in de woonkamer. Deze is groot circa 8.75 x 4.70 meter en voorzien van een pvc-laminaatvloer, stucwerkwanden en een stucwerkplafond, een gashaard, een schuifpui naar de achtertuin, airconditioning en uiteraard isolerende beglazing. Vanuit de woonkamer met een hoog plafond heeft u een mooi zicht op de achtertuin. Op de plaats waar voorheen de keuken was is er nu plaats voor een eettafel of hobbyhoek. De keuken is verplaatst naar een voormalige slaapkamer, groot circa 3.29 x 2.40 meter, in halfopen verbinding met de woonkamer. De keukeninrichting is in 2021 geheel vervangen. Voor u staat nu klaar een moderne kunststof keukeninrichting in een hoekopstelling met een inductiekookplaat, een afzuigkap, een combimagnetron, een koelkast, een quooker en een ingebouwd koffieapparaat. Een heel complete en prettige keuken, met een loopdeur naar de achtertuin en het terras. In de keuken ligt een pvc-laminaatvloer.

Een gang met een lichtkoepel (2016) en vinyl vloerbedekking leidt u vervolgens naar de slaapkamers en de badkamer. Eerst komen we nog een c.v.-ruimte tegen met daarin de één jaar jonge gasgestookte Nefit-combiketel (2021).

- Slaap-/kastenkamer, groot circa 3.29 x 2.40 meter met een vinyl vloerbedekking, stucwerkwanden en isolatieglas;

- Ouderslaapkamer, groot circa 3.29 x 4.33 meter, met een vinyl vloerbedekking, stucwerkwanden, stucwerkplafond, isolatieglas en airconditioning. Via een schuifdeur is bereikbaar de

- Badkamer, groot circa 1.71 x 3.28 meter, in 2018 geheel vernieuwd en voorzien van een inloopdouche met een glazen wand, een wandcloset, een wastafel en een wandkastje. Een fijne, moderne badkamer, mét elektrische vloerverwarming, een decorradiator en mechanische ventilatie.

Ter rechterzijde van de woning bevindt zich de garage. Deze is groot circa 2.90/3.69 meter x 5.50 meter, met houten garagedeuren, de aansluitingen witgoed en de elektrische boiler voor de hierna te benoemen aanbouw.

Achter de garage is een extra slaapkamer/hobbykamer met een badkamer gerealiseerd. De slaapkamer is groot circa 3.69 x 4.485 meter, met een laminaatvloer, stucwerkwanden, airconditioning en isolatieglas. Direct aansluitend bevindt zich de badkamer, met een douche, een wandcloset en een wastafel in een meubel.

De achtertuin is fraai aangelegd, met een terras, gazon en borders. Privacy is gegarandeerd door de lage bebouwing in de omgeving. De tuin is op het zuiden georiënteerd; dat zorgt voor vele prettige uren in de tuin. Het is mogelijk om een achterom te realiseren via de Pasakker.

Algemeen:
- Dak en dakpannen in augustus 2021 vervangen;
- C.v.-ketel Nefit 2021;
- Elektra geheel vervangen en aangepast;
- Keuken vervangen 2021;
- Slaapkamers in de hoofdbouw en de keuken beschikken over zonnescreens;
- Centrum Someren op 500 meter afstand;
- Someren is een gemeente met ruim 19.000 inwoners, een ruim aanbod aan winkels waaronder vier supermarkten, diverse gezellige en culinaire horeca en Cultureel Centrum De Ruchte;
- Recreëren kan in de diverse bos- en heidegebieden waaronder de Strabrechtse Heide, recreatiegebied de Heihorsten en natuurlijk de Groote Peel. De vele wandel- en fietspaden zullen u verrassen;
- Koper dient een bankgarantie af te geven of een waarborgsom (ter grootte van 10% van de koopsom) te storten bij de notaris. Deze garantie of waarborgsom dient als zekerheid dat de koper zijn verplichtingen nakomt.

Kenmerken

  • Vraagprijs: € 595.000,- k.k.
  • Woningtype: Woonhuis
  • Soort woning: Bungalow
  • Bouwjaar: 1975
  • Perceeloppervlakte: 368 m2
  • Inhoud: 440 m3
  • Gebruiksoppervlakte wonen: 112 m²
  • Aantal kamers: 4
  • Aantal slaapkamers: 3
  • Garage / Berging: Aangebouwd steen

Plattegronden