Someren – Speelheuvelplein 10

Verkocht
Verkocht

Omschrijving

Raadhuis Makelaars biedt u te koop aan: een fantastische combinatie van een romantisch landhuis met een aan het buitengebied grenzende achtertuin en separate instapklare kantoorruimte (voormalig notariskantoor) met hoogwaardige uitstraling, op een superlocatie in Someren aan het Speelheuvelplein.

Het object is als geheel te koop (object 1), maar ook gesplitst in woonhuis Speelheuvelplein 10a met 936 m2 perceel (object 2) en kantoorruimte Speelheuvelplein 10 met 277 m2 perceel (object 3). Bij gesplitste verkoop zal een recht van overbouwing worden gevestigd.

Globale indeling:

Woonhuis Speelheuvelplein 10 a: u bereikt de voordeur via een overdekte entree. eerst komt u in een voorportaal/tochtsluis en daarna in de entreehal/vestibule met een garderobehoek en een toiletruimte met een toilet, verwarming en een fonteintje.

De gezellige, sfeervolle woonkamer is verdeeld in een zitkamer, groot circa 6.22 x 6.00 meter, met een plavuizenvloer, stucwerkwanden, een houten plafond en een open haard en een eetkamer, groot circa 4.30 x 4.50 meter, met tuindeuren naar de serrekamer.

De serrekamer is groot circa 3.73 x 4.91 meter, met een houten vloerafwerking, dubbele tuindeuren, grote raampartijen en een lichtstraat met een op afstand bestuurbare Stobag-zonwering: een heel prettig lichte ruimte dus.

De eetkeuken is groot circa 3,55 x 4,50 meter, en voorzien van een plavuizenvloer en een kunststof inrichting in een hoekopstelling met een gaskookplaat, afzuigkap, elektrische oven, een koelkast en een vaatwasser. Bij de keuken bevindt zich een kelderruimte van 8 m2.

Een achterhal leidt naar een kantoor-/speelkamer met prachtig zicht op de achtertuin. De bijkeuken voorziet in de aansluitingen witgoed en er is een toiletruimte. Vanuit de bijkeuken komen we in de inpandige garage, groot circa 7.60 x 3.50 meter, voorzien van houten openslaande garagedeuren.

Eerste verdieping:

De overloop biedt toegang tot vier slaapkamers, een badkamer, een separate toiletruimte en een separate doucheruimte:

Slaapkamer 1: aan voorzijde gelegen, groot circa 4.50 x 3.20 meter, met twee inbouwkasten, vloerbedekking en toegang tot het loggiabalkon met een groot rolluik aan de straatzijde;

Slaapkamer 2: links gelegen, groot circa 3.30 x 3.25 meter, met een inbouwkast, vloerbedekking en een wastafel;

Slaapkamer 3: linksachter gelegen, groot circa 4.00 x 3.00 meter, met vloerbedekking, een wastafel en twee inbouwkasten;

Slaapkamer 4: rechtsachter gelegen, groot circa 3.00 x 3.30 meter, met een wastafel en drie inbouwkasten;

De van lichte tegels voorziene badkamer is uitgerust met een ligbad, een duowastafel, een instapdouche met glazen wand en daglicht via een dakvenster;

De separate doucheruimte is voorzien van een douchebak;

De toiletruimte is heel praktisch zowel vanuit de overloop als vanuit de badkamer bereikbaar.

Tweede verdieping:

De zolderverdieping is bereikbaar via een vaste trap, die uitkomt op een overloopzolder, groot circa 3.50 x 2.50 meter, die toegang geeft tot de volgende ruimten:

Studeerkamer aan voorzijde gelegen, groot circa 5.15 x 4.11 meter, met vloerbedekking en bergruimte in de knieschotten;

Logeerkamer aan achterzijde gelegen, groot circa 5.15 x 3.00 meter, met vloerbedekking en een vaste wastafel;

Technische ruimte, groot circa 3,50 x 2,00 meter, met opstelplaats van de de gasgestookte Nefit combiketel (2016).

Tuinperceel:

De achtertuin is circa 30 meter diep en aangelegd met borders, gazon en volwassen bomen. In deze heerlijke tuin die aan het agrarische buitengebied grenst zijn er verschillende hoekjes waar u prettig kunt zitten en genieten. De koeien van de achterbuurman zullen af en toe eens een kijkje komen nemen...

In de achtertuin is een hobbytuinhuis gebouwd, groot circa 20 m2, gedeeltelijk gemetseld en gedeeltelijk met hout opgetrokken, met elektra (o.a. krachtstroom) en verwarming (via een losse oliekachel).

De huidige eigenaar heeft er een fijne werkplaats aan! Aansluitend aan de werkplaats is een opslag-/bergruimte van circa 8 m2 voor uw tuingereedschap, met raaachter een open bergplaats voor tuinmaterialen en de elektrische DAB-motor van de beregeningsinstallatie. In de tuin bevinden zich verder nog twee overdekte opslagplaatsen voor openhaardhout.

Kantoorgedeelte Speelheuvelplein 10:

Met recht een prestigieus pand; niet alleen qua ligging maar ook qua uitstraling en afwerking. Een portaal leidt naar de ontvangsthal, met een wachtruimte, garderobe en toiletruimte. Aan de voorzijde bevindt zich het administratiekantoor, groot circa 5.70 x 4.20 meter. Aan de achterzijde is er een kantoorkamer groot 7.00 x 4.50 meter. Daar tussen bevinden zich twee kantoorkamers, groot respectievelijk 3.48 x 3.40 meter en 3.48 x 2.50 meter. Tenslotte is er op de begane grond nog een archiefkluis, serverruimte, poetskast en een pantry, alsmede een patiotuin, groot circa 7,00 x 1,50 meter.

Op de eerste verdieping bevindt zich een kantoorruimte (kantoortuin), groot circa 5.25 x 5.60 meter, met aan de achterzijde een archiefzolder, groot circa 4.00 x 7.00 meter. Aan de voorzijde is er een bergzolder met de gasgestookte c.v.-ketel. Eveneens aan de voorzijde van het object zijn er twee berg-/archiefruimtes, die via een vaste trap bereikbaar zijn vanuit het administratiekantoor.

Het kantoorpand is fraai en licht afgewerkt, met een laminaatvloer, stucwerkwanden en airco. De kantoorruimte beschikt over energielabel C.

Algemeen:
- Kracht van de combinatie: wonen en werken op een superlocatie;
- Gelegen aan het ruime en groene Speelheuvelplein, net buiten het centrum van Someren;
- Ruim landhuis met veel praktisch bruikbare ruimtes;
- Kantoorruimte met uitstraling, waar het goed werken is;
- Someren is een gemeente met ruim 19.000 inwoners en een hoog voorzieningenniveau qua winkels, supermarkten en horeca, Cultureel centrum De Ruchte en mooie natuurgebieden zoals de Strabrechtse Heide, het Keelvengebied en de Groote Peel om te ontspannen;
- Prima wegverbindingen naar Eindhoven, Venlo en Maastricht via A67 en A2;
- Het object is als geheel te koop (object 1), maar ook gesplitst -indachtig het motto van het pand "Elk Zijn Deel"- in woonhuis met garage Speelheuvelplein 10 a met circa 936 m2 perceel (object 2) en kantoorruimte Speelheuvelplein 10 met 277 m2 perceel (object 3), gebaseerd op geschatte kadastrale grootte. Bij gesplitste verkoop zal een recht van overbouwing worden gevestigd;
- Richtprijs bedrijfsgedeelte Speelheuvelplein 10: € 325.000,= k.k.;
- Richtprijs woongedeelte Speelheuvelplein 10 a: € 750.000,= k.k.;
- Van koper wordt een bankgarantie/waarborgsom verlangd ten bedrage van 10 % van de koopsom, te storten op rekening van de behandelende notaris;
- Bezichtigingen uitsluiten na voorafgaande afspraak met Raadhuis Makelaars.

Kenmerken

  • Vraagprijs: € 1.000.000,- k.k.
  • Woningtype: Woonhuis
  • Soort woning: Landhuis
  • Bouwjaar: 1981
  • Perceeloppervlakte: 1.213 m2
  • Inhoud: 1.698 m3
  • Gebruiksoppervlakte wonen: 238 m²
  • Aantal kamers: 8
  • Aantal slaapkamers: 6
  • Garage / Berging: Inpandig

Plattegronden