Someren – Sparrestraat 9

€ 380.000,-
Te koop

Omschrijving

Raadhuis Makelaars biedt u te koop aan: een rustig gelegen vrijstaand woonhuis met vier slaapkamers, garage, carport en serrekamer, gelegen in de wijk “de Loove” in Someren. Een woning met fijn zicht op de Beusakker en een vrije tuin op het westen. Zoekt u een woning met rust en ruimte? Wij nodigen u graag uit voor een bezichtiging!

Globale indeling, begane grond

Entreehal met tegelvloer met vloerverwarming, een toiletruimte met duoblok en fonteintje en de trapopgang naar de verdieping.

De L-vormige woonkamer is groot circa 36,5 m2 (3.80/4.85 x 8.46 meter) en voorzien van een tegelvloer met vloerverwarming, spachtelputzwanden, tuindeuren naar de serrekamer en een voormalige schouw.

De keuken, groot circa 13,75 m2 (circa 3.44 x 4.00 meter), is voorzien van een plavuizenvloer, stucwerkwanden en een eiken keukeninrichting in een hoekopstelling met een granieten blad, een gaskookplaat, afzuigkap, vaatwasser, koelkast en close-inboiler.

Bijkeuken met een tegelvloer, de aansluiting wasmachine en een doorgang naar de garage.

De woonkamer is aan de achterzijde uitgebouwd met een serrekamer, groot circa 13 m2 (3.40 x 3.95 meter), opgetrokken uit aluminium delen met isolatieglas, een schuifpui, twee tuindeuren en een tegelvloer. Een heel prettige uitbreiding van het woongedeelte, waarmee de “tuin in huis gehaald wordt”.

Globale indeling, eerste verdieping

Slaapkamer 1, links gelegen, groot circa 3.80 x 5.65 meter (tot 1.50 m1 lijn), voorzien van vloerbedekking, een houten delen plafond, isolatieglas en een eikenhouten kastenwand;

Slaapkamer 2, in het midden gelegen, groot circa 3.44 x 2.70 meter, voorzien van vloerbedekking, houten delen plafond en een dakkapel met isolatieglas;

Slaapkamer 3, rechtsachter gelegen, groot circa 3.00 x 3.00 meter, voorzien van vloerbedekking, gipsplaten plafond en isolatieglas;

Slaapkamer 4, rechtsvoor gelegen, groot circa 3.00 x 3.00 meter, voorzien van vloerbedekking, gipsplaten plafond en isolatieglas;

De badkamer is voorzien van een ligbad, douche met douchecabine, een vaste wastafel en een toilet.

Tweede verdieping

Deze is bereikbaar via een vlizotrap: bergzolder met opstelling gasgestookte Nefit HR combiketel (2016).

Tuin

De tuin is circa 14 meter breed en 13 meter diep, georiënteerd op het westen (avondzon) en aangelegd met terras, borders, gazon, een houten tuinhuis en een vrije achterom. Een fijne tuin, met veel privacy omdat er geen achterburen zijn met zicht in de tuin.

Garage/carport

De woning kent een inpandige garage, groot circa 3.00 x 6.25 meter, met een tegelvloer, een stortbak met close-upboiler en verwarming. Tevens bevindt zich hier de meterkast.

Aan de linkerzijde van de woning bevindt zich een carport met terras doorgang naar de achtertuin.

Algemeen

- Vloer-, spouw- en dakisolatie, isolatieglas;
- Kunststof kozijnen;
- Vier slaapkamers;
- Rustige ligging in fijne woonwijk;
- Basisonderwijs, voorgezet onderwijs en winkelvoorzieningen in nabijheid;
- Someren is een gezellige gemeente met ruim 19.000 inwoners, met een hoog voorzieningenniveau: winkels, terrassen, openluchtzwembad, scholen (basis- en voortgezet onderwijs), cultuur, verenigingen en uitstekende wegverbindingen naar Eindhoven, Venlo en Weert en de Strabrechtse Heide, de Grote Peel en diverse bosgebieden om te recreëren. - Bezichtigingen uitsluitend via Raadhuis Makelaars na vooraf gemaakte afspraak.

Kenmerken

  • Vraagprijs: € 380.000,- k.k.
  • Woningtype: Vrijstaand
  • Bouwjaar: 1987
  • Perceeloppervlakte: 350 m2
  • Inhoud: 565,00
  • Gebruiksoppervlakte wonen: 125 m2
  • Aantal kamers: 6
  • Aantal slaapkamers: 4
  • Isolatievoorzieningen: Volledig geïsoleerd
  • Garage / Berging: Inpandig

Plattegronden

Locatie