Someren – Singel 17

€ 250.000,-
Verkocht

Omschrijving

Raadhuis Makelaars biedt u te koop aan: een op korte afstand van het centrum van Someren gelegen geschakelde semi-bungalow met garage en fijne tuin op het westen. De woning is voorzien van een slaapkamer en badkamer begane grond. Een fijne woning voor actieve senioren of alleenstaanden.

Globale indeling, begane grond

Entree, hal voorzien van een laminaatvloer, de trapopgang naar de verdieping met daaronder een praktische bergkast, de meterkast en de toiletruimte met een wandcloset en een fonteintje. Doorloop naar de badkamer en vanuit de hal toegang tot de slaapkamer.

De woonkamer is groot circa 5.60 x 3.90 meter (22 m2) en voorzien van een laminaatvloer, behangwanden en een spacwerkplafond. Uiteraard is er isolatieglas aangebracht.

De open keuken is groot circa 1.86 x 2.44 meter (4,5 m2) en voorzien van een kunststof inrichting (2007) in een hoekopstelling, met een gaskookplaat, een afzuigkap, een combimagnetron en een koelkast.

De slaapkamer begane grond is groot circa 2.96 x 3.90 meter (11,5 m2), met een laminaatvloer, behangwanden en een mdf-plafond.

In directe verbinding met de slaapkamer staat de badkamer, die is voorzien van een gelijkvloerse inloopdouche, een wastafel en de aansluiting voor de wasmachine.

Globale indeling, eerste verdieping

Op de voorzolder bevindt zich de gasgestookte combiketel (Bosch juli 2008,

Verder is er een volwaardige slaapkamer, groot circa 3.80 x 3.06 meter (11,5 m2), met tapijttegels en een zijraam (enkel glas). Er is een bergruimte in de dakschuinte, doorlopend over de breedte van de woning.

Garage/carport

Achter in de tuin, bereikbaar vanaf de zijkant, ligt de halfsteense garage, groot circa 3.40 x 6.53 meter, met een schuine kap.

Tuin

De achtertuin is circa 9 meter breed en circa 11 meter diep, gesitueerd op het zuidwesten en aangelegd met gazon. Er is een vrije achterom en tegen de achtergevel is een zonneluifel aangebracht.

Isolatie

De woning is voorzien van vloer-, spouw- en dakisolatie en deels isolatieglas.

Algemeen

- Een leuke en gemakkelijke woning, op korte afstand van het centrum;
- Dakpannen vernieuwd in 2016;
- Ligging aan een rustige woonstraat;
- Someren is een gezellige gemeente met circa 19.000 inwoners, met een hoog voorzieningenniveau, waaronder vier supermarkten en gevarieerde horeca;
- Recreatiemogelijkheden vindt u op de Strabrechtse Heide, de Groote Peel en diverse bosgebieden, de 27-holes golfbaan “De Swinkelsche”, manege Het Keelven en de vele ruiter-, fiets- en wandelpaden;
- Uitstekende wegverbindingen naar Eindhoven, Venlo en Weert;
- Bezichtigingen uitsluitend via Raadhuis Makelaars na vooraf gemaakte afspraak

Kenmerken

  • Vraagprijs: € 250.000,- k.k.
  • Woningtype: Semi gekoppelde woning
  • Bouwjaar: 1980
  • Perceeloppervlakte: 247 m2
  • Inhoud: 282,00
  • Gebruiksoppervlakte wonen: 71 m2
  • Aantal kamers: 3
  • Aantal slaapkamers: 2
  • Isolatievoorzieningen: Dak isolatie, Muur isolatie, Vloerisolatie
  • Garage / Berging: Vrijstaand steen

Locatie