Someren – Postelstraat 34b

€ 1.125,-
Verhuurd

Omschrijving

Raadhuis Makelaars biedt u te huur aan: een moderne winkelunit, gelegen aan de hoofdwinkelstraat van Someren. Er is gratis parkeergelegenheid vóór het object. In de nabijheid liggen o.a. Albert Heijn, Blokker, Hans Anders en enkele lokale winkels, waaronder een fietsenzaak. KOOP IS EVENEENS BESPREEKBAAR.

Globale indeling:

De bedrijfsruimte heeft een front van circa 8 meter breed en heeft een gemiddelde diepte van circa 28 meter. De unit is voorzien van een systeemplafond met grotendeels LED-verlichting, een toiletgroep.

Er is een vetvangput aanwezig en er professionele afzuiging op het dak aanwezig.

Bestemmingsplan:

Het bestemmingsplan Someren-Dorp geeft als bestemming “centrum”. Detailhandel, kantoor, dienstverlening, publiekverzorgend ambacht, maatschappelijke voorzieningen en horeca is toegestaan.

Ligging:

Het pand ligt centraal in de Postelstraat van Someren. Dit is de hoofdwinkelstraat. Er liggen parkeerplaatsen vóór het pand. In het centrum van Someren is een (blauwe) parkeerschijfzone ingevoerd, maar parkeren in Someren is wel gratis. Een terrasvergunning van de gemeente is mogelijk.

Algemeen:

? Een uitstekende locatie voor een winkel of kantoor;
? Uitgangspunt bij de verhuur is een 5 + 5-jarencontract (Roz versie 2008), met kwartaalbetaling vooruit en een waarborgsom/bankgarantie van een kwartaalhuur inclusief btw;
? Uw bedrijf heten we van harte welkom;
? Bezichtigingen uitsluitend via Raadhuis Makelaars na vooraf gemaakte afspraak.

Kenmerken

  • Vraagprijs: € 1.125,- p/mnd
  • Bouwjaar: 2007

Plattegronden

Locatie