Someren – Postelstraat 31

€ 29.995,-
Verhuurd

Omschrijving

Raadhuis Makelaars biedt u te huur aan: een moderne winkelunit, gelegen in de hoofdwinkelstraat van Someren. Er is gratis parkeergelegenheid vóór het object. In de nabijheid liggen o.a. Albert Heijn, Blokker, Bruna en enkele lokale winkels, waaronder een fietsenzaak, een slager, enkele modezaken en een interieurwinkel .

Globale indeling:

De dagwinkel is gemiddeld breed circa 8 meter en circa 27,5 meter diep.

Naast de entreedeuren is er in het totaal ruim 9 meter etalage.

Bevoorrading kan via de achterzijde van de winkelunit.

Bestemmingsplan:

Het bestemmingsplan Someren-Dorp, vastgesteld door de gemeenteraad d.d. 26 juni 2013 geeft als bestemming aan ”centrum” . Toegestaan is derhalve gebruik als winkelruimte, kantoorruimte, horeca en praktijkruimte. Horecagebruik dient uitdrukkelijke toestemming van verhuurder.

Ligging:

Het pand ligt centraal in de Postelstraat van Someren. Dit is de hoofdwinkelstraat. Er liggen parkeerplaatsen vóór het pand. In het centrum van Someren is een (blauwe) parkeerschijfzone ingevoerd, maar parkeren in Someren blijft wel gratis. De Postelstraat is geheel opnieuw ingericht en er is éénrichtingsverkeer van noord naar zuid.

Algemeen:

- Een uitstekende locatie voor een winkel of kantoor;
- Uitgangspunt bij de verhuur is een 5 + 5-jarencontract, met kwartaalbetaling vooruit en een waarborgsom/bankgarantie van een kwartaalhuur;
- Uw bedrijf heten we van harte welkom;
- Bezichtigingen uitsluitend via Raadhuis Makelaars na vooraf gemaakte afspraak.

Kenmerken

  • Vraagprijs: € 29.995,- k.k.
  • Bouwjaar: 1994

Locatie