Someren – Postelstraat 29a

€ 18.500,-
Te huur

Omschrijving

Raadhuis Makelaars biedt u te huur aan: een winkelunit, gelegen in de hoofdwinkelstraat van Someren. Er is gratis parkeergelegenheid vóór het object. De winkel ligt naast Blokker. In de nabijheid liggen enkele lokale winkels, waaronder een fietsenzaak, een slager, enkele modezaken en een interieurwinkel.

Globale indeling:
De dagwinkel is voorzien van een systeemplafond met verlichting en grotendeels een houten vloer. Achter in de winkel bevidnt zich een pantry met keukenblok, een toiletruimte en de c.v.-ketel.
Een aantal zaken zijn door de huidige huurder aangebracht en derhalve ter overname.

Bestemmingsplan:
Het bestemmingsplan Middengebied, vastgesteld door de gemeenteraad d.d. 26 oktober 1995 geeft als bestemming aan ”kernwinkelgebied” . Toegestaan is derhalve gebruik als winkelruimte, kantoorruimte, horeca en praktijkruimte.

Ligging:
Het pand ligt centraal in de Postelstraat van Someren. Dit is de hoofdwinkelstraat. Er liggen parkeerplaatsen vóór het pand. In het centrum van Someren is een (blauwe) parkeerschijfzone ingevoerd, maar parkeren in Someren is en blijft wel gratis. De Postelstraat is geheel opnieuw ingericht en er is éénrichtingsverkeer van noord naar zuid.

Algemeen:
- Een uitstekende locatie voor een winkel of kantoor;
- Uitgangspunt bij de verhuur is een 5 + 5-jarencontract, met kwartaalbetaling vooruit en een waarborgsom/bankgarantie van een kwartaalhuur inclusief btw;
- Uw bedrijf heten we van harte welkom;
- Verhuur geschiedt enkel onder voorbehoud van expliciete toestemming van de eigenaar;
- Bezichtigingen uitsluitend via Raadhuis Makelaars na vooraf gemaakte afspraak.

Kenmerken

  • Vraagprijs: € 18.500,- k.k.

Plattegronden

Locatie