Someren – Postelstraat 25ab

€ 22.000,-
Te huur

Omschrijving

Raadhuis Makelaars biedt u te huur aan: twee aaneengeschakelde winkelunits, groot ieder circa 85 m2 BVO, gelegen aan de hoofdwinkelstraat van Someren. Er is gratis parkeergelegenheid vóór het object. In de nabijheid liggen o.a. Albert Heijn, Blokker, Bruna, Hans Anders, Action en enkele lokale winkels, waaronder een fietsenzaak en een Keurslager.

Globale indeling:

Het object is verdeeld in twee nagenoeg identieke winkelunits, die via een opening in de unitscheidende wand met elkaar verbonden zijn. De units zijn daarom gemakkelijk weer van elkaar te scheiden. Iedere unit beschikt over een toilet en pantryvoorziening. Bevoorrading kan zowel via voorzijde als aan achterzijde (muv vrachtwagens), via de parkeerplaats appartementencomplex Molenhof.

Bestemmingsplan:

Het bestemmingsplan Someren-Dorp geeft als bestemming “centrum”. Detailhandel, kantoor, dienstverlening, publiekverzorgend ambacht, maatschappelijke voorzieningen is toegestaan. Horecagebruik kan enkel met uitdrukkelijke toestemming van de eigenaar.

Ligging:

Het pand ligt centraal in de Postelstraat van Someren. Dit is de hoofdwinkelstraat. Er liggen parkeerplaatsen vóór het pand. In het centrum van Someren is een (blauwe) parkeerschijfzone ingevoerd, maar parkeren in Someren blijft wel gratis.

Algemeen:

- Een uitstekende locatie voor een winkel of kantoor;
- Uitgangspunt bij de verhuur is een 5 + 5-jarencontract (Roz versie 2008), met kwartaalbetaling vooruit en een waarborgsom/bankgarantie van een kwartaalhuur inclusief btw;
- Uw bedrijf heten we van harte welkom;
- Verhuur behoeft altijd toestemming van verhuurder;
- Bezichtigingen uitsluitend via Raadhuis Makelaars na vooraf gemaakte afspraak.

Kenmerken

  • Vraagprijs: € 22.000,- k.k.
  • Bouwjaar: 1983

Locatie