Someren – Postelstraat 15F

€ 215.000,-
Verkocht

Omschrijving

Raadhuis Makelaars biedt u te koop aan: een midden in het centrum van Someren gelegen driekamerappartement met balkonterras en berging. Een ideaal appartement voor starters, alleenstaanden of klein huishouden.

Appartementencomplex Postelstraat 15 A – N Someren

Aan de Postelstraat in Someren staat sedert 1977 een appartementencomplex met winkelruimte op de begane grond en twee bouwlagen woonappartementen.

De appartementen met een oppervlakte van ca. 74 m2 liggen in het kernwinkelgebied van Someren, aan de Postelstraat. Prettig wonen in het centrum van Someren met alle voorzieningen op loopafstand.

Globale indeling

Via gesloten entree op de begane grond komt u met de trap op de eerste of tweede verdieping. Via de open galerij bereikt u uw eigen appartement op de eerste verdieping.

Entree, hal met een laminaatvloer, de meterkast, een garderobehoek en een halfhoog betegelde toiletruimte met toilet en fonteintje.

Licht betegelde badkamer met ligbad en vaste wastafel .

Slaapkamer, groot circa 4.30 x 2.85 meter, met een moderne laminaatvloer en voorzien van stucwerkwanden en isolerende beglazing.

Woonkamer groot circa 3.50 x 6.60 meter, met een laminaatvloer en een pui met veel glas naar de terraszijde. De oorspronkelijke woonkamer is groter; er is een extra slaap-/werkkamer gerealiseerd, groot circa 4.20 x 2.20 meter, met een laminaatvloer. Er is een lichte scheidingswand geplaatst, die ook weer eenvoudig te verwijderen is als je een grote(re) woonkamer wil.

De halfopen keuken is voorzien van een met een moderne kunststof inrichting in een U-opstelling, met boven- en onderkasten, een spoelbak, een gaskookplaat, een recirculatiekap, koelkast, combioven en vaatwasser.

Achter de keuken bevindt zich een berging/bijkeuken, groot circa 1.80 x 2.40
meter. Hier bevinden zich de witgoedaansluitingen, de unit mechanische ventilatie en de Nefit Smartline HR combiketel (2005).

Het terras is groot circa 2 x 6.20 meter.

Algemeen

? Een fijn appartement, midden in het centrum;
? Alle voorzieningen in directe nabijheid;
? Someren is een gezellige gemeente met circa 19.000 inwoners, met een hoog voorzieningenniveau, waaronder vier supermarkten en gevarieerde horeca;
? Recreatiemogelijkheden vindt u op de Strabrechtse Heide, de Groote Peel en diverse bosgebieden, alsmede op de 27-holes golfbaan “De Swinkelsche” en de vele ruiter-, fiets- en wandelpaden. Het openluchtzwembad “De Diepsteeckel” ligt op loopafstand van de woning;
? Uitstekende wegverbindingen naar Eindhoven, Venlo en Weert;
? Bezichtigingen uitsluitend via Raadhuis Makelaars na vooraf gemaakte afspraak.

Kenmerken

  • Vraagprijs: € 215.000,- k.k.
  • Woningtype: Galerijflat
  • Bouwjaar: 1977
  • Inhoud: 130,00
  • Gebruiksoppervlakte wonen: 74 m2
  • Aantal kamers: 3
  • Aantal slaapkamers: 2

Plattegronden

Locatie