Someren – Pasakker 71

€ 285.000,-
Verkocht

Omschrijving

Raadhuis Makelaars biedt u te koop aan: een aan een rustige, verkeersluwe woonstraat “om de hoek van het centrum” gelegen vrijstaand-geschakelde woning met garage. Het pand is ruim van opzet, heeft een prettig vrije achtertuin, grenzend aan groenstrook en langzaam-verkeersroute. Zoekt u een woning met rust en ruimte? Wij nodigen u graag uit voor een bezichtiging!

Globale indeling, begane grond

Entreehal met tegelvloer, gesausde wanden, een toiletruimte met duoblok en fonteintje, doorgang naar garage en de trapopgang naar de verdieping.

De woonkamer is groot circa 40 m2 en voorzien van een plavuizenvloer, een open haard, een schuifpui naar de achtertuin en een trapkast. De woonkamer is verdeeld in een zithoek aan de straatzijde en een eethoek aan de tuinzijde.

De keuken, groot circa 3.00 x 3.20 meter (circa 9,6 m2), is voorzien van een tegelvloer, een keukeninrichting in een U-opstelling met een gaskookplaat, afzuigkap, elektrische oven en een 2 jaar oude vaatwasser.

Vanuit de entreehal is bereikbaar de inpandige garage, groot circa 3.00 x 5.48 meter, met de aansluiting wasmachine en een stortbak. Een handige ruimte voor hobby of naar de toekomst toe als slaapkamer?

Globale indeling, eerste verdieping

Slaapkamer 1, linksachter gelegen, groot circa 3.44 x 4.15 meter, voorzien van vloerbedekking, stucwerkwanden, een houten delen plafond, isolatieglas en een vaste wastafel;

Slaapkamer 2, linksvoor gelegen, groot circa 3.44 x 4.00 meter, voorzien van vloerbedekking, stucwerkwanden, houten delen plafond en isolatieglas;

Slaapkamer 3, rechts gelegen, groot circa 4.20 x 3.00 meter, voorzien van vloerbedekking, stucwerkwanden, houten delen plafond en isolatieglas;

Bergkamer, aan voorzijde gelegen, groot effectief circa 2.00 x 5 meter, voorzien van vloerbedekking en dakvenster;

De badkamer is voorzien van een ruime douche met douchewand, een vaste wastafel en een toilet.

Via de overloop is het dakterras, groot circa 3.00 x 3.50 meter bereikbaar; prettig om te genieten van de zon!

Tweede verdieping

Deze is bereikbaar via een vaste trap. Voorzolder met separate c.v.-ruimte met gasgestookte Nefit HR combiketel 2015 en volwaardige slaapkamer, effectief groot circa 3.44 x 4.15 meter (tot 1.50 m1-lijn) met vloerbedekking en dakvenster.

Tuin

De tuin is circa 9 meter breed en 11 meter diep, georiënteerd op het zuid-zuidoosten en aangelegd met terras, borders en gazon. Een fijne tuin, met veel privacy omdat er geen directe achterburen zijn met zicht in de tuin. Achter de tuin ligt een fiets-/voetpad met groenaanplant.

Algemeen

- Dakpannen en dakvenster in 2017 vervangen;
- 4 ruime slaapkamers en bergkamer;
- Rustige ligging, op heel korte afstand tot het centrum;
- Basisonderwijs, voorgezet onderwijs en winkelvoorzieningen in dichte nabijheid;
- Someren is een gezellige gemeente met ruim 19.000 inwoners, met een hoog voorzieningenniveau: winkels, terrassen, openluchtzwembad, scholen (basis- en voortgezet onderwijs), cultuur, verenigingen en uitstekende wegverbindingen naar Eindhoven, Venlo en Weert en de Strabrechtse Heide, de Grote Peel en diverse bosgebieden om te recreëren.
- Bezichtigingen uitsluitend via Raadhuis Makelaars na vooraf gemaakte afspraak.

Kenmerken

  • Vraagprijs: € 285.000,- k.k.
  • Woningtype: Geschakelde woning
  • Bouwjaar: 1981
  • Perceeloppervlakte: 207 m2
  • Inhoud: 500,00
  • Gebruiksoppervlakte wonen: 141 m2
  • Aantal kamers: 5
  • Aantal slaapkamers: 4
  • Isolatievoorzieningen: Volledig geïsoleerd
  • Garage / Berging: Inpandig

Plattegronden

Locatie