Someren – Merelstraat 3

€ 450.000,-
Verkocht

Omschrijving

Raadhuis Makelaars biedt u te koop aan: een op een uitstekende locatie gelegen semi-bungalow met garage en carport, met slaap- en badkamer begane grond en drie slaapkamers met badkamer op de verdieping. Fijne, rustige ligging, op slechts 750 meter afstand tot de centrumvoorzieningen. Zoek je rust en ruimte? Maak graag een afspraak voor een bezichtiging.

Globale indeling, begane grond

Entreehal met vide, trapopgang naar de verdieping, een tegelvloer, een toiletruimte met wandcloset, fonteintje en vloerverwarming en de meterkast. Tevens doorgang naar de slaapkamer begane grond.

De woonkamer is groot circa 3.85 x 7.59 meter (29 m2), verdeeld in een zithoek en een eethoek, met een tegelvloer en isolatieglas. De vide in de woonkamer geeft een heel ruimtelijk effect, wat nog versterkt wordt door het mooie zicht op de straat. De brede raampartij zorgt voor veel licht in de woonkamer.

De kamer is van de keuken afgesloten via een nadien geplaatste en dus eenvoudig te verwijderen scheidingswand met schuifdeur. De keuken is groot circa 5.50 x 3.10 meter (17 m2) en is voorzien van een tegelvloer, isolatieglas en een mdf-keukeninrichting in een hoekopstelling, voorzien van een 6-pits gaskookplaat, een afzuigkap, een vaatwasser en een granieten aanrechtblad. In een tweede opstelling zijn de elektrische oven, de magnetron en de koelkast voorzien. Ook deze opstelling heeft een granieten bovenblad. Bij de keuken bevindt zich tenslotte een bergkast, groot circa 1.50 x 1.60 meter; ideaal voor uw voorraad proviand.

Achter de keuken is er verder een halletje met een tegelvloer, die toegang geeft tot de tuin en tot de bijkeuken, groot circa 2.88 x 3.10 meter (9 m2), met een tegelvloer, lichte schoonmetselwerkwanden en een schroten plafond. Aansluitend is er nog een extra hobbyruimte, groot circa 2.67 x 3.10 meter (8 m2) met een tegelvloer en kunststof kozijnen met isolatieglas.

Tenslotte is er op de begane grond nog een slaapkamer en een badkamer:

Slaapkamer, via een uitbouw aan de linkerzijde van de woning gerealiseerd. Dit is een heel comfortabele slaapkamer, groot circa 22 m2, met een ronde serrewand met kunststof kozijnen met isolatieglas, openslaande deuren, een tegelvloer met vloerverwarming, spachtelputzwanden, een stucwerkplafond met inbouwspots en een kastenwand.

In halfopen verbinding is er de badkamer, voorzien van een kunststof ligbad, een separate douche met cabine, een dubbele wastafel in een meubel, een decorradiator en uiteraard vloerverwarming.

Globale indeling, eerste verdieping

De eerste verdieping telt drie slaapkamers en een badkamer.

Slaapkamer 1, linksachter gelegen, groot circa 3.85 x 3.00 meter, voorzien van vloerbedekking, behangwanden, deels zachtboard en deels pvc-plafond en isolatieglas;

Slaapkamer 2, in het midden gelegen, groot circa 3.85 x 3.00 meter, met vloerbedekking en een dakkapel met isolatieglas. Vanuit deze kamer is er mooi zicht op het achtergelegen buitengebied;

Slaapkamer 3, rechtsachter gelegen, groot circa 3.85 x 3.00, met vloerbedekking, inbouwkasten en isolatieglas;

De badkamer is groot circa 1.65 x 2.65 meter en voorzien van een douche, een toilet en een dubbele wastafel.

Tenslotte is er nog een c.v.-ruimte met een gasgestookte c.v.-ketel. Deze wordt gehuurd. De huur bedraagt circa € 96,00 per kwartaal. Achter de c.v.-ketel bevindt zich nog bergruimte, bereikbaar vanuit de hal.

Tuin

De tuin is verdeeld in twee delen. De beschutte, achter de woning gelegen tuin is gesitueerd op het noordwesten. Hier bevindt zich ook het achter de garage gelegen overdekte terras. Eekhoorntjes en vogels genieten van de begroeiing achter de woning. Ter linkerzijde van de woning bevindt zich het tweede deel van de tuin. Gesitueerd op het zuidwesten biedt deze tuin u alle ruimte om van de zon te genieten. De tuindeuren van de slaapkamer komen in dit deel van de tuin uit. Een hekwerk met poort vormt een vrije achterom.

Garage

Naaste de woning ligt de garage. Deze is groot circa 5.40 x 2.90 meter, in spouw gebouwd en voorzien van een kanteldeur met loopdeur. Voor de garage is er nog een carport, groot circa 4.70 x 3.10 meter.

Isolatie

De woning is voorzien van dakisolatie aan de onderzijde van de sporenkap met eterniet dakbeschot. Het platte dak van de uitbouw slaapkamer is geïsoleerd (Rc 3). De vloer is geïsoleerd ter plaatse van de vloerverwarming. Nagenoeg de hele woning is voorzien van isolatieglas.

Algemeen

- Een heel verrassende woning, met veel praktische leefruimte;
- Uniek plekje, in gezellige woonomgeving;
- Alle voorzieningen begane grond;
- Grotendeels onderhoudsvriendelijk afgewerkt;
- Centrumvoorzieningen van Someren op 750 meter afstand;
- Someren is een gemeente met ruim 19.000 inwoners, met een hoog voorzieningenniveau: winkels, gezellige terrassen, openluchtzwembad, scholen (basis- en voortgezet onderwijs), cultuur, verenigingen en uitstekende wegverbindingen naar Eindhoven en Venlo. De Groote Peel, diverse bosgebieden en golfbaan De Swinkelse bieden u gelegenheid om te recreëren.
- Bezichtigingen uitsluitend via Raadhuis Makelaars na vooraf gemaakte afspraak.

Kenmerken

  • Vraagprijs: € 450.000,- k.k.
  • Woningtype: Vrijstaand
  • Bouwjaar: 1973
  • Perceeloppervlakte: 619 m2
  • Inhoud: 550,00
  • Gebruiksoppervlakte wonen: 166 m2
  • Aantal kamers: 5
  • Aantal slaapkamers: 4
  • Garage / Berging: Aangebouwd steen

Plattegronden

Locatie