Someren – Looijerstraat 12

€ 272.500,-
Verkocht

Omschrijving

Raadhuis Makelaars biedt u te koop aan: een ruime tweekapper met garage, gelegen op een perceel van bijna 300 m2, met zeer veel privacy. Gelegen aan een rustige woonstraat met het Slievenpark op 30 meter lopen en het centrum van Someren om de hoek. De woning beschikt over een royale woonkamer met serrekamer, lichte keuken, drie ruime slaapkamers en moderne badkamer op eerste verdieping.

Globale indeling, begane grond:
Entree, hal voorzien van een tegelvloer, een toiletruimte met een wandcloset en een fonteintje, de meterkast met 6 groepen en 2 aardlekschakelaars en de trapopgang naar de verdieping.

De woonkamer is groot circa 6.75 x 3.90 meter (26 m2) en is voorzien van vloerbedekking, behangwanden , een stucwerkplafond, hardhouten kozijnen met isolerende beglazingen en een open haard.

De woonkamer is aan de achterzijde uitgebouwd met een serrekamer, groot circa 4.52 x 3.29 meter (15m2). Deze kamer is voorzien van vloerbedekking, behangwanden, een lichtkoepel en een loopdeur naar de tuin. Een fijne kamer, met mooi zicht op de achtertuin.

De halfopen keuken is groot circa 3.74 x 2.39 meter, voorzien van een tegelvloer, stucwerkwanden, een stucwerkplafond en ingericht met een MDF-keukeninrichting in een lengteopstelling, met een inductiekookplaat, een afzuigkap, een elektrische oven, een koelkast en een vriezer.

Bijkeuken met een tegelvloer, de aansluitingen witgoed en een stortbak. Doorgang naar de garage en de tuin.

Globale indeling, eerste verdieping:
Slaapkamer 1: rechtsvoor gelegen, groot circa 3.90 x 3.54 meter (13.8 m2), met vloerbedekking, gesausde wanden en houten kozijnen met enkele beglazing.

Slaapkamer 2: rechtsachter gelegen, groot circa 3.90 x 3.14 meter (12.2 m2), met vloerbedekking, behangwanden, en houten kozijnen met enkele beglazing;. Deze kamer beschikt over een wastafel.

Slaapkamer 3: linksvoor gelegen, groot circa 2.39 x 2.57 meter, met vloerbedekking, gesausde wanden en houten kozijnen met enkele beglazing.

De geheel betegelde badkamer is voorzien van een douche, een wandcloset, een wastafel in een meubel en een hardhouten kozijn met isolerende beglazing.

Globale indeling, tweede verdieping:
De zolder is bereikbaar via een vaste trap; open bergzolder met dakvenster. Hier bevindt zich de gasgestookte combiketel Bosch, bouwjaar 2008. De zolder biedt de mogelijkheid om op eenvoudige wijze een volwaardige extra slaapkamer te realiseren.

Garage:
Naast de woning ligt een garage, groot circa 2.91 x 5.20 meter (15.1 m2) met een elektrisch bedienbare kanteldeur.

Tuin:
De achtertuin is circa 10 meter breed en circa 12 meter diep, gesitueerd op het noordwesten en aangelegd met een terras en borders.

Algemeen:
- Een fijne tweekapper met garage, op korte afstand van het centrum;
- Veel praktische leefruimte;
- Gelegen op een ruim perceel;
- Ligging aan een rustige woonstraat;
- Someren is een gezellige gemeente met circa 19.000 inwoners, met een hoog voorzieningenniveau, waaronder vier supermarkten en gevarieerde horeca;
- Recreatiemogelijkheden vindt u op de Strabrechtse Heide, de Groote Peel en diverse bosgebieden, alsmede op de 27-holes golfbaan “De Swinkelsche” en de vele ruiter-, fiets- en wandelpaden;
- Uitstekende wegverbindingen naar Eindhoven, Venlo en Weert;
- Bezichtigingen uitsluitend via Raadhuis Makelaars na vooraf gemaakte afspraak.

Kenmerken

  • Vraagprijs: € 272.500,- k.k.
  • Woningtype: Twee-onder-één-kapwoning
  • Bouwjaar: 1969
  • Perceeloppervlakte: 290 m2
  • Inhoud: 500,00
  • Gebruiksoppervlakte wonen: 115 m2
  • Aantal kamers: 5
  • Aantal slaapkamers: 3
  • Isolatievoorzieningen: Muur isolatie
  • Garage / Berging: Aangebouwd steen

Plattegronden

Locatie