Someren – Lambertusstraat 5D

€ 195.000,-
Verkocht

Omschrijving

Raadhuis Makelaars biedt u te koop aan: een moderne maisonnette (appartement in twee bouwlagen) met twee slaapkamers, een berging en een eigen parkeerplaats, gelegen op een rustige locatie in het gezellige en gemoedelijke Someren-Eind. Ideaal voor de starter!

Globale indeling

Via een gezamenlijke, afgesloten entree kom je op de eerste verdieping en is het privé-appartement bereikbaar.

Entreehal met laminaatvloer, een toiletruimte met wandcloset en fonteintje en de trapopgang naar de verdieping.

De woonkamer is groot circa 5.146 x 4.261 meter (22 m2) en voorzien van een laminaatvloer, een spacwerkplafond, stucwerkwanden, uiteraard isolatieglas en een schuifpui naar het balkonterras, groot circa 3,5 m2. De woonkamer is prettig licht en goed in te delen.

De open keuken, groot circa 2,186 x 2,05 meter (4,5 m2), is voorzien van een laminaatvloer en een kunststof keukeninrichting in een lengteopstelling met een gaskookplaat, een afzuigkap, een combimagnetron, een koelkast en een aansluiting vaatwasser.

Globale indeling, verdieping

Slaapkamer 1, groot circa 4.10 x effectief 3.20 meter (tot 1.50 m1-lijn), voorzien van een laminaatvloer, dakplaten in het zicht op balkenhout, met een dakkapel;

Slaapkamer 2, groot circa 2.42 x 3.20 meter, voorzien van een laminaatvloer, dakplaten in het zicht op balkenhout, met een dakvenster;

Wasmachineruimte met aansluiting wasmachine en opstelplaats gasgestookte combiketel Nefit en unit mechanische ventilatie;

De badkamer is voorzien van een kunststof ligbad met een douchewand en een thermostaatkraan en een vaste wastafel.

Berging

Op de begane grond bevindt zich de eigen, individuele berging, groot circa 3 m2.

Parkeren

Het appartement beschikt over een eigen, individuele parkeerplaats op het achterterrein.

Omdat het een appartement betreft is er een Vereniging van Eigenaars (VvE) die een aantal gezamenlijke zaken regelt, zoals de opstalverzekering, de reservering voor het onderhoud en het uitvoeren van het buitenonderhoud. Hiervoor betaal je servicekosten. Deze bedragen op dit moment € 50,= per maand.

Algemeen
- Moderne bouw met spouwisolatie, dakisolatie en isolatieglas;
- Fijn, licht appartement;
- Rustige ligging in Someren-Eind;
- Someren is een gezellige gemeente met ruim 19.000 inwoners, met een hoog voorzieningenniveau: winkels, terrassen, openluchtzwembad, scholen (basis- en voortgezet onderwijs), cultuur, verenigingen en uitstekende wegverbindingen naar Eindhoven, Venlo en Weert en de Strabrechtse Heide, de Grote Peel en diverse bosgebieden om te recreëren.
- Bezichtigingen uitsluitend via Raadhuis Makelaars na vooraf gemaakte afspraak.

Kenmerken

  • Vraagprijs: € 195.000,- k.k.
  • Woningtype: Portiekflat
  • Bouwjaar: 2020
  • Inhoud: 230,00
  • Gebruiksoppervlakte wonen: 67 m2
  • Aantal kamers: 3
  • Aantal slaapkamers: 2
  • Isolatievoorzieningen: Volledig geïsoleerd

Plattegronden

Locatie