Someren – Kwartelstraat 9

€ 325.000,-
Verkocht

Omschrijving

Raadhuis Makelaars biedt u te koop aan: een gunstig gelegen bungalow met drie slaapkamers, een patiotuin met veel privacy en een garage, op slechts 750 meter afstand tot de centrumvoorzieningen. Zoekt u een leeftijdsbestendige woning? Stop met zoeken en maak een afspraak voor een bezichtiging.

Globale indeling, begane grond

Entreehal met een plavuizenvloer, een toiletruimte voorzien van een wandcloset en fonteintje, een garderobehoek, de meterkast, toegang tot de woonkamer en de gang naar de slaapkamers. Tevens is er de c.v.-ruimte-/bijkeuken met een tegelvloer, de aansluitingen witgoed en een praktische zijdeur, uitkomende op de naastgelegen parkeerplaats. In deze ruimte bevindt zich de gasgestookte Nefit combiketel (november 2018)

De woonkamer is groot circa 4.00 x 6.80 meter, met een plavuizenvloer, stucwerkwanden en een kunststof schuifpui naar de achtertuin. Vanuit de woonkamer kijkt u prettig in de tuin.

De open keuken is groot circa 2.90 x 4.70 meter, met een plavuizenvloer en een lichte kunststof inrichting in een lengteopstelling en een separate blokopstelling, voorzien van een gaskookplaat, een afzuigkap, een koelkast en een vaatwasser. Aan de keukeninrichting is een werkblad-/eettafel aangebracht.

Een gang met een praktische kastenwand leidt naar de slaapvleugel.

Slaapkamer 1, groot circa 2.93 x 3.30 meter, met vinyl-vloerbedekking, behangwanden en isolatieglas;

Slaapkamer 2, groot circa 2.93 x 3.30 meter, met vinyl-vloerbedekking, behangwanden en isolatieglas;

Slaapkamer 3, aan achterzijde gelegen, groot circa 4.00 x 3.30 meter, met vinyl-vloerbedekking, behangwanden en isolatieglas. Vanuit deze slaapkamer is via een schuifdeur slaapkamer 2 bereikbaar en eveneens via een schuifdeur de badkamer;

De badkamer is groot circa 1.80 x 2.80 meter, prettig licht betegeld, met een inloopdouche met een thermostaatkraan, een wandcloset en een wastafel. De schuifdeur maakt de woning voor minder mobiele mensen extra geschikt.

Tuin

De op het zuidwesten gesitueerde patiotuin is aangelegd met een terras, sierbestrating, borderbakken en een pergola. In de tuin bevindt zich nog een houten tuinhuis, groot circa 2.00 x 2.00 meter, met een afdak aan voorzijde. Tegen de achtergevel van de woning is een zonnescherm aangebracht. De tuin biedt u echt optimale privacy.

Garage

Op 15 meter afstand van de woning ligt een separate garagebox (Kwartelstraat 9 a), gelegen op 18 m2 eigen grond.

Algemeen

- Een prima bungalow, met uiteraard alle voorzieningen begane grond;
- Drie slaapkamers;
- Kunststof kozijnen met isolatieglas;
- Platte daken in 2017 geïnspecteerd;
- Centrumvoorzieningen van Someren op 750 meter afstand;
- Someren is een gemeente met ruim 19.000 inwoners, met een hoog voorzieningenniveau: winkels, gezellige terrassen, openluchtzwembad, scholen (basis- en voortgezet onderwijs), cultuur, verenigingen en uitstekende wegverbindingen naar Eindhoven en Venlo. De Groote Peel, diverse bosgebieden en golfbaan De Swinkelsche bieden u gelegenheid om te recreëren.
? Bezichtigingen uitsluitend via Raadhuis Makelaars na vooraf gemaakte afspraak.

Kenmerken

  • Vraagprijs: € 325.000,- k.k.
  • Woningtype: Hoekwoning
  • Bouwjaar: 1975
  • Perceeloppervlakte: 115 m2
  • Inhoud: 385,00
  • Gebruiksoppervlakte wonen: 112 m2
  • Aantal kamers: 4
  • Aantal slaapkamers: 3
  • Garage / Berging: Vrijstaand steen

Plattegronden

Locatie