Someren – Keizerstraat 74

€ 300.000,-
Verkocht

Omschrijving

Raadhuis Makelaars biedt u te koop aan: een volledig uitgebouwde tweekapper, met slaap- en badkamer begane grond, vier slaapkamers op de verdieping, een hobbygarage en fijne tuin van ruim 20 meter diep op het westen. De woning is gelegen aan de Keizerstraat, in “oud-Someren”, op korte afstand van het centrum.

Globale indeling, begane grond

Entree, hal voorzien van vloerbedekking, , schroten plafond, toiletruimte met een duoblok en verwarming, de meterkast met 4 groepen en een aardlekschakelaar en de trapopgang naar de verdieping.

De woonkamer is oorspronkelijk groot circa 3.60 x 5.91 meter (21 m2), met massief eiken vloerdelen, behangwanden en een houten schroten plafond. De woonkamer is aan de achterzijde over de volle breedte uitgebouwd, groot 3.00 x 6.40 meter (19,2 m2), met eiken vloerdelen, een systeemplafond met een lichtkoepel: alles bij elkaar dus 40 m2 woonkamer!

De halfopen keuken is groot circa 2.70 x 2.70 meter (7 m2) en voorzien van een tegelvloer, een lichte kunststof keukeninrichting in een lengteopstelling, met een gaskookplaat, een afzuigkap, een combioven en een koelkast. Bij de keuken bevindt zich de verdiepte provisiekast.

Achterportaal met toegang tot de slaapkamer begane grond, de badkamer en e achtertuin.

Op de begane grond bevindt zich een slaapkamer: groot circa 3.55 x 3.19 meter (11,3 m2), met vinyl vloerbedekking op tegels, lichte schoonmetselwerkwanden, een mdf-plafond met inbouwverlichting en isolatieglas.

De in 2011 gerealiseerde badkamer is groot circa 1.80 x 2.10 meter (3,8 m2) en voorzien van een douche met thermostaatkraan, een wandcloset, een wastafel, de aansluiting wasmachine en een decorradiator. Alle voorzieningen zijn dus aanwezig op de begane grond.

Globale indeling, eerste verdieping

Slaapkamer 1: rechtsvoor gelegen, groot circa 2.12 x 2,72 meter (5,76 m2), met houten vloerdelen en behangwanden;

Slaapkamer 2: rechtsachter gelegen, groot circa 2,72 x 2,67 meter (7,26 m2), met een vloerbedekking, behangwanden, een wastafel en een inbouwkast;

Slaapkamer 3: linksachter gelegen, groot circa 2.58 x 3.70 meter (9,5 m2), met vloerbedekking, behangwanden, een inbouwkast en een deur naar het platte dak;

Slaapkamer 4: linksvoor gelegen, groot circa 3.59 x 2.13 meter (7,65 m2), met vloerbedekking en behangwanden;

Op de overloop bevindt zich verder nog de voormalige doucheruimte, nu in gebruik als bergruimte.

Globale indeling, tweede verdieping

De zolder is bereikbaar via een vlizotrap: een bergzolder met een nageïsoleerde houten kap.

Garage/carport

Naast de woning ligt een garage, groot circa gemiddeld 2.97 x 8.56 meter (25,4 m2) met een tegelvloer en zowel openslaande garagedeuren in de voor- als achtergevel.

Tuin

De achtertuin is circa 9,50 meter breed en ruim 20 meter diep, gesitueerd op het westen en aangelegd met een terras, borders en gazon. Achter in de tuin is er nog een handig houten tuinhuis, groot circa 3.57 x 4.82 meter (17 m2) met stroomaansluiting. Een fijne tuin met de avondzon op het terras.

Isolatie:

De woning is voorzien van:
- Spouwisolatie aanbouw;
- Gedeeltelijk isolatieglas;
- Dakisolatie.

Algemeen

- Een fijne tweekapper met garage, slaap- en badkamer begane grond en vier slaapkamers verdieping, op korte afstand van het centrum;
- Dakpannen in 2016 vervangen;
- Gasgestookte c.v.-ketel Combifort (2008);
- Ligging aan een karakteristieke woonstraat in “oud-Someren”;
- Someren is een gezellige gemeente met circa 19.000 inwoners, met een hoog voorzieningenniveau, waaronder vier supermarkten en gevarieerde horeca;
- Recreatiemogelijkheden vindt u op de Strabrechtse Heide, de Groote Peel en diverse bosgebieden, alsmede op de 27-holes golfbaan “De Swinkelsche” en de vele ruiter-, fiets- en wandelpaden;
- Uitstekende wegverbindingen naar Eindhoven, Venlo en Weert;
- Bezichtigingen uitsluitend via Raadhuis Makelaars na vooraf gemaakte afspraak.

Kenmerken

  • Vraagprijs: € 300.000,- k.k.
  • Woningtype: Twee-onder-één-kapwoning
  • Bouwjaar: 1962
  • Perceeloppervlakte: 368 m2
  • Inhoud: 427,00
  • Gebruiksoppervlakte wonen: 115 m2
  • Aantal kamers: 6
  • Aantal slaapkamers: 5
  • Isolatievoorzieningen: Dak isolatie, Muur isolatie
  • Garage / Berging: Aangebouwd steen

Locatie