Someren – Julianapark 19

Verkocht
Verkocht

Omschrijving

Raadhuis Makelaars biedt u te koop aan:

Op een van de mooiste plekjes in Someren ligt deze te renoveren/moderniseren semibungalow (= levensloopbestendig) met dubbele oprit, dubbele garage, 3 slaapkamers en achtertuin van circa 100 m2 groot. Deze woning ligt op de hoek van het Julianapark en Deken Brantsstraat, ligt nabij het centrum en heeft een perceel van 612 m2 groot. Verder dateert de woning uit 1965, zijn er nauwelijks isolatievoorzieningen en vraagt de woning om nog wat aandacht en liefde.

Globale indeling, begane grond

Entree, hal met meterkast, garderobe, toiletruimte en doorgang naar woonkamer, keuken, 3 slaapkamers en badkamer. Via de vlizotrap is de eerste verdieping toegankelijk.

Toiletruimte met toiletpot met fonteintje.

Praktische woonkamer met zit- en eethoek. De zithoek ligt aan de voorzijde van de woonkamer, biedt zicht over het Julianapark en doorgang naar keuken. De eethoek ligt aan de achterzijde van de woonkamer, biedt zicht op de (achter)tuin en doorgang naar het buitenverblijf. De woonkamer is voorzien van typische muurkasten, een openhaard en airco.

Eenvoudige keuken in hoekopstelling met inbouwapparatuur (oven, 4-pits gasfornuis en afzuigkap). Vanuit de keuken is er doorgang naar buitenverblijf.

Slaapkamer 1: is groot circa 11 m2 (3,00m x 3,50m) en voorzien van muurkast.

Slaapkamer 2: is groot circa 11 m2 (3,00m x 3,50m) en voorzien van muurkast.

Slaapkamer 3: is groot circa 8 m2 (2,50m x 3,25m) en voorzien van muurkast.

Badkamer met wastafel en royale inloopdouche.

Globale indeling, eerste verdieping

De eerste verdieping is een nagenoeg open zolderverdieping met volop mogelijkheden voor het creëren van extra woonoppervlakte.

Buitenverblijf

De tuin ligt zowel aan de voorzijde, linkerzijde en achterzijde. De tuin is ingericht met verhardingen, gazon en diverse beplantingen. De dubbele oprit en dubbele garage liggen aan de linkerzijde (Deken Brantsstraat). Zoals gezegd is de achtertuin circa 100 m2 groot en heeft het een gunstige zuidwestelijke ligging.

Algemeen
- Uitstekende wegverbindingen naar Eindhoven, Helmond, Weert en Venlo.
- Someren is een gezellige gemeente met circa 19.000 inwoners, met een hoog voorzieningenniveau, waaronder verschillende supermarkten en gevarieerde horeca;
- Recreatiemogelijkheden vindt u op de Strabrechtse Heide, de Groote Peel en diverse bosgebieden, alsmede op de 27-holes golfbaan “De Swinkelsche” en de vele ruiter-, fiets- en wandelpaden;
- Verkoper verlangt een waarborgsom ter grootte van 10% van de koopsom;
- Bezichtigingen uitsluitend via Raadhuis Makelaars na vooraf gemaakte afspraak.

Kenmerken

 • Vraagprijs: € 500.000,- k.k.
 • Woningtype: Woonhuis
 • Soort woning: Eengezinswoning
 • Bouwjaar: 1965
 • Perceeloppervlakte: 612 m2
 • Inhoud: 625 m3
 • Gebruiksoppervlakte wonen: 96 m²
 • Aantal kamers: 7
 • Aantal slaapkamers: 3
 • Isolatievoorzieningen: Dubbelglas
 • Garage / Berging: Aangebouwd steen

Plattegronden