Someren – Hoornmanstraat 17

€ 315.000,-
Verkocht

Omschrijving

Raadhuis Makelaars biedt u te koop aan: een uitgebouwde en te moderniseren tweekapper met later aangebouwde garage op een perceel van 315 m2. Deze interessante woning ligt in het centrum van Someren op loopafstand van alle voorzieningen, dateert uit het jaar 1958 en voorziet in voldoende leefruimte met 3 volwaardige slaapkamers.

Globale indeling, begane grond

Entree, hal met garderobe, meterkast, toiletruimte, trapopgang naar eerste verdieping en doorgang naar woonkamer en keuken.

Toiletruimte met toiletpot en fonteintje.

De woonkamer is in het verleden uitgebouwd en bestaat uit een aparte zitkamer en een aparte eetkamer, welke door en-suitedeuren van elkaar worden gescheiden. De knusse zitkamer is voorzien van een houtkachel (niet te gebruiken i.v.m. verwijderen schoorsteen). In de eetkamer is er ruimte voor een grote eettafel. Verder is de eetkamer voorzien van een airco (2016) en schuifpui naar het buitenverblijf.

De eveneens uitgebouwde keuken is voorzien van een klassieke keukenopstelling met koelkast en separaat gasfornuis. Tevens is de keuken voorzien van een trap-/voorraadkast met kelderruimte.

De aangebouwde garage, welke in spouw is uitgevoerd, is groot circa 26 m2 (3,40m x 7,70m) en voorzien van een stalen kanteldeur.

Globale indeling, eerste verdieping

Overloop met vlizotrap naar bergzolder, 3 volwaardige slaapkamers, berging en badkamer.

Slaapkamer 1: is groot circa 13 m2 (3,20m x 4,00m), is voorzien van vloerbedekking, behangwanden en gestucte plafonds. Verder is de slaapkamer uitgerust met een wastafel én airco (2016).

Slaapkamer 2: is groot circa 13 m2 (3,20m x 4,00m), is voorzien van vloerbedekking, behangwanden en gestucte plafonds. Verder is de slaapkamer uitgerust met een wastafel.

Slaapkamer 3: is groot circa 8 m2 (3,20m x 2,40m), is voorzien van vloerbedekking, behangwanden en gestucte plafonds.

De berging betreft de oorspronkelijke badkamer en is goed voor opslag of zou, na een kleine aanpassing, als wasruimte kunnen dienen.

Een keurige badkamer uit (ca.) 2005 met wandcloset, wastafel en inloopdouche.

Globale indeling, tweede verdieping

Middels vlizotrap bereikbare bergzolder met CV-ketel (2014) en stahoogte van 1,90 m2.

Buitenverblijf

Voorzijde met halve oprit, halve carport en vrije achterom. Achterzijde met terras, verhardingen en diverse beplantingen. De achtertuin biedt veel privacy en heeft met haar zuidelijke ligging een optimale ligging voor zonnepanelen.

Algemeen

- Uitstekende wegverbindingen naar Eindhoven, Venlo en Weert;
- Vrije ligging aan plantsoen met een parkeerstrook en parkeervakken;
- De woning is gedeeltelijk geïsoleerd;
- Gevelkozijnen van hout en aluminium met enkel en dubbel glas;
- Someren is een gezellige gemeente met circa 19.000 inwoners, met een hoog voorzieningenniveau, waaronder verschillende supermarkten en gevarieerde horeca;
- Recreatiemogelijkheden vindt u op de Strabrechtse Heide, de Groote Peel en diverse bosgebieden, alsmede op de 27-holes golfbaan “De Swinkelsche” en de vele ruiter-, fiets- en wandelpaden;
- Verkoper verlangt een waarborgsom ter grootte van 10% van de koopsom;
- Bezichtigingen uitsluitend via Raadhuis Makelaars na vooraf gemaakte afspraak.

Kenmerken

  • Vraagprijs: € 315.000,- k.k.
  • Woningtype: Twee-onder-één-kapwoning
  • Bouwjaar: 1958
  • Perceeloppervlakte: 315 m2
  • Gebruiksoppervlakte wonen: 111 m2
  • Aantal kamers: 6
  • Aantal slaapkamers: 3
  • Isolatievoorzieningen: Dak isolatie, Muur isolatie
  • Garage / Berging: Aangebouwd steen

Locatie