Someren – Hoevenstraat 113

€ 298.500,-
Verkocht

Omschrijving

Raadhuis Makelaars biedt u te koop aan: een prima onderhouden, ruime tweekapper met garage en carport, vier slaapkamers en moderne badkamer, gelegen aan een brede woonstraat in de wijk “De Loove” in Someren. De woning ligt prettig dicht bij voorzieningen zoals scholen, speelgelegenheid, het centrum van Someren en het buitengebied.
Globale indeling, begane grond

Entree, hal met een tegelvloer, spachtelputzwanden, meterkast (7 groepen, 2 aardlekschakelaars), trapopgang en de toiletruimte met een wandcloset en een fonteintje.

De prettig L-vormige woonkamer is groot circa 24 m2 en voorzien van een laminaatvloer, spachtelputzwanden, een spuitwerkplafond en isolatieglas.

De keuken, groot circa 15,5 m2, is van de woonkamer afgescheiden door een (losse) scheidingswand met een loopdeur, en voorzien van een laminaatvloer, isolatieglas met een hor en een kunststof inrichting in een hoekopstelling, met een inductiekookplaat, een afzuigkap, een elektrische oven, een magnetron, een vaatwasser en een koelkast.

Globale indeling, eerste verdieping

De overloop biedt toegang tot drie slaapkamers, de badkamer en de trap naar de zolder.

Slaapkamer 1, aan de voorzijde gesitueerd, groot circa 2.87 x 4.00 meter, met vloerbedekking, spachtelputzwanden, een spuitwerkplafond, een dakkapel met isolatieglas, een rolluik en een hor. Bergruimte in knieschotten;

Slaapkamer 2, linksachter gesitueerd, groot circa 2.16 x 4.05 meter, met vloerbedekking, spachtelputzwanden, een spuitwerkplafond, isolatieglas, een rolluik en een hor;

Slaapkamer 3, rechtsachter gesitueerd, groot circa 2.85 x 3.06 meter, met vloerbedekking, spachtelputzwanden, een spuitwerkplafond, isolatieglas, een rolluik en een hor;

De in 2017-2018 gerenoveerde badkamer is voorzien van een fijne inloopdouche met een glazen douchewand en een douchedrain, een wastafel in een meubel en een wandcloset met een soft-close zitting.

Globale indeling, tweede verdieping

Deze is bereikbaar via een vaste trap. Op de voorzolder bevindt zich de gasgestookte c.v.-ketel (Nefit november 2020) en bergruimte.

Zolderkamer, rechtsvoor gesitueerd, groot circa 2.87 x 3.25 meter (tot aan 1.50 m1-lijn), met vynil-vloerbedekking, behangwanden, bergruimte in de knieschotten en een dakkapel aan de achterzijde met isolatieglas en een rolluik.

Garage/carport

Naast de woning ligt de garage, groot circa 2.85 x 6.00 meter, uitgevoerd als halfsteense muur, met een gasbeton-voorzetklampmuur, pvc-schroten plafond, een keukenblokje en de aansluiting wasmachine. Voor de garage is een carport gemaakt met een lichtkoepel (2016).

Tuin

De op het zuiden georiënteerde achtertuin is circa 9 meter breed en circa 8 meter diep, en aangelegd met gazon, borders en houten tuinschuttingen met gemetselde poeren. Tegen de achtergevel is er een terras met een in juli 2019 geplaatste terrasoverkapping.

Isolatie

De woning is voorzien van vloer-, spouw- en dakisolatie en isolatieglas. Het dak is nog extra geïsoleerd met glaswol.

Algemeen

- Een leuke en prettige woning, op een goede locatie;
- Op verschillende onderdelen verbouwd/gereoveerd;
- Someren is een gezellige gemeente met circa 19.000 inwoners, met een hoog voorzieningenniveau, waaronder vier supermarkten en gevarieerde horeca;
- Recreatiemogelijkheden vindt u op de Strabrechtse Heide, de Groote Peel en diverse bosgebieden, de 27-holes golfbaan “De Swinkelsche”, manege Het Keelven en de vele ruiter-, fiets- en wandelpaden;
- Uitstekende wegverbindingen naar Eindhoven, Venlo en Weert;
- Bezichtigingen uitsluitend via Raadhuis Makelaars na vooraf gemaakte afspraak.

Kenmerken

  • Vraagprijs: € 298.500,- k.k.
  • Woningtype: Semi gekoppelde woning
  • Bouwjaar: 1986
  • Perceeloppervlakte: 195 m2
  • Inhoud: 380,00
  • Gebruiksoppervlakte wonen: 108 m2
  • Aantal kamers: 5
  • Aantal slaapkamers: 4
  • Isolatievoorzieningen: Volledig geïsoleerd
  • Garage / Berging: Aangebouwd steen

Locatie