Someren – Hoepelakkerstraat 9

€ 225.000,-
Verkocht

Omschrijving

Raadhuis Makelaars biedt u te koop aan: een in een rustige woonstraat gelegen uitgebouwde tussenwoning, met vier slaapkamers en een vaste trap naar de zolder. De woning is ruim, onderhoudsvriendelijk en ligt in een woonwijk met een basisschool, een (dieren)parkje en de centrumvoorzieningen van Someren in de dichte nabijheid.

Globale indeling, begane grond

De entreehal is voorzien van een tegelvloer, spachtelputzwanden, een toiletruimte met een toilet en fonteintje, een trapkast en de trapopgang naar de verdieping en de meterkast (drie groepen).

De woonkamer is groot circa 29 m2, verdeeld in een zithoek en een eethoek en voorzien van vloerbedekking, granolwanden, een mdf-plafond, een gaskachel en isolatieglas.

De keuken is groot circa 9 m2, met een tegelvloer, halfhoge wandbetegeling en een keukeninrichting in een lengteopstelling, voorzien van een gaskookplaat, een afzuigkap, een magnetron en een koelkast.

Achter de keuken ligt de bijkeuken, met een tegelvloer en de witgoedaansluitingen. De bijkeuken geeft toegang tot de achtertuin.

Globale indeling, eerste verdieping

De eerste verdieping biedt vier slaapkamers, een badkamer en een vaste trap naar de zolder.

Slaapkamer 1: linksvoor gelegen, groot circa 3.86 x 3.15 meter, met vloerbedekking, behangwanden en een kunststof kozijnen met isolatieglas;

Slaapkamer 2: rechtsvoor gelegen, groot circa 2.11 x 2.55 meter, met vloerbedekking, behangwanden en een kunststof kozijn met isolatieglas;

Slaapkamer 3: linksachter gelegen, groot circa 3.46 x 3.60/2.30 meter, met vloerbedekking, behangwanden en een kunststof kozijn met isolatieglas;

Slaapkamer 4: rechtsachter gelegen, groot circa 2.51 x 3.60 meter, met vloerbedekking, behangwanden en een kunststof kozijn met isolatieglas;

De vergrootte badkamer is voorzien van een ligbad, een douche met cabine, een wandcloset en een wastafel.

Globale indeling, tweede verdieping

De tweede verdieping is bereikbaar via een vaste trap; open bergzolder, groot circa 3.50 x 5.50 meter effectief, met een gasgestookte combiketel (circa 2010), houten dakbeschot, nageïsoleerd met EPS.

Berging

Achter in de tuin ligt de in steen opgetrokken berging, groot circa 6.30 x 2.55 meter, met stroom en een vrije achterom. De golfplaten op het dak zijn asbestvrij.

Tuin

De achtertuin is circa 10 meter diep, gelegen op het westen en aangelegd met sierbestrating en een border.

Algemeen

- Een leuke, betaalbare en ruime woning;
- Op slechts circa 800 meter afstand van het centrum;
- Kindvriendelijke omgeving en rustige woonstraat;
- Starterslening gemeente Someren is mogelijk;
- Basisschool Diamant en het Slievenpark op loopafstand;
- Someren is een gezellige gemeente met circa 19.000 inwoners, met een hoog voorzieningenniveau, uitstekende wegverbindingen naar Eindhoven, Venlo en Weert en de Strabrechtse Heide, de Groote Peel en diverse bosgebieden om te recreëren.
- Bezichtigingen uitsluitend via Raadhuis Makelaars na vooraf gemaakte afspraak.

Kenmerken

  • Vraagprijs: € 225.000,- k.k.
  • Woningtype: Tussenwoning
  • Bouwjaar: 1968
  • Perceeloppervlakte: 172 m2
  • Inhoud: 439,00
  • Gebruiksoppervlakte wonen: 131 m2
  • Aantal kamers: 5
  • Aantal slaapkamers: 4
  • Isolatievoorzieningen: Dak isolatie

Locatie