Someren – Heikantstraat 35A

€ 375.000,-
Verkocht

Omschrijving

Raadhuis Makelaars biedt u te koop aan: een zeer gunstig gelegen bouwkavel, groot ruim 3.000 m2, gelegen in buitengebied van Someren, tegen recreatief gebied, met de vliegvisvijver als achterbuur. De kavels ligt op circa 2 kilometer afstand tot het centrum. Een ideale mogelijkheid voor de bouw van uw woning in landelijke omgeving, maar op korte, dus fietsafstand van alle voorzieningen van Someren.

Ligging bouwkavels

De bouwkavel is gelegen op een landelijke locatie net buiten de bebouwde kom van Someren. Met een breedte van ruim 30 meter en een diepte van ruim 95 meter prettig qua vorm. In de directe omgeving zijn diverse geheel nieuwe landelijke woningen gerealiseerd. Dit is dus vrij wonen, maar zeker niet eenzaam.

De kavel grenst aan de achterzijde aan groot perceel met de bestemming “recreatie”. Hier is gesitueerd “Landgoed Visserij Someren” met 4 vijvers waar gevist wordt op forel, meerval en karper (zie www.landgoedvisserijsomeren.nl); een blijvend rustige achterbuur…

Door de ligging op 2 kilometer afstand van het centrum van Someren zijn de voorzieningen en faciliteiten binnen handbereik.

De bouwkavel is zeer ruim van opzet en biedt u de mogelijkheid een vrijstaande woning met een inhoud van maar liefst 900 m3 met daarbij een bijgebouw van 150 m2 te realiseren.

Kavel 1: circa 3.000 m2 / € 375.000,= V.O.N.
Kavel 2: circa 3.250 m2 / € VERKOCHT

Bouwtitels

Verkoper heeft voor de Ruimte-voor-Ruimtetitel en de definitieve woonbestemming op de kavel gezorgd.

Omgevingsvergunning

De belangrijkste vergunning die u moet hebben is de omgevingsvergunning (voorheen bouwvergunning). Ten behoeve van de verkrijging is door verkopende partij een bodemonderzoek uitgevoerd. De bouwaanvraag wordt bekeken door de gemeente, meestal via de afdeling bouw- en woningtoezicht.

Een omgevingsvergunning is onder te verdelen in twee fasen. In de vergunning eerste fase wordt de bouwaanvraag getoetst op het in overeenstemming zijn met de bouwverordening, het vrijstellingsbesluit en de welstandcriteria. De woningbouwmogelijkheid is geregeld via een vrijstellingsprocedure (artikel 19 lid 1 WRO). Na de afgifte van de vergunning eerste fase is deze vrijstelling onherroepelijk. De vergunning tweede fase kan alleen worden geweigerd als het bouwplan in strijd is met het bouwbesluit of de niet-stedenbouwkundige bepalingen van de bouwverordening.

Algemeen

- Op fietsafstand van het centrum van Someren gelegen;
- Echt landelijk wonen, in een gezellige omgeving;
- Someren is een gezellige gemeente met ruim 19.000 inwoners, met een hoog voorzieningenniveau: winkels, terrassen, overdekt zwembad, scholen (basis- en voortgezet onderwijs), cultuur, verenigingen en uitstekende wegverbindingen naar Eindhoven, Venlo en Weert en de Groote Peel, de Strabrechtse Heide, diverse bosgebieden en een perfecte golfbaan om te recreëren.
- Bezichtigingen uitsluitend via Raadhuis Makelaars na vooraf gemaakte afspraak.

Kenmerken

  • Vraagprijs: € 375.000,- k.k.
  • Woningtype: Land_Detached
  • Perceeloppervlakte: 3.000 m2
  • Inhoud: 900,00

Plattegronden

Locatie