Someren – Half Elfje 4-4 a

€ 575.000,-
Onder optie

Omschrijving

Raadhuis Makelaars biedt u te koop aan: een op een zichtlocatie aan de belangrijkste inkomende weg naar Someren gelegen vrijstaande bedrijfswoning met ruime bedrijfshal. Het object ligt op het bedrijventerrein Half Elfje/Sluis XI op 1,5 kilometer afstand van het centrum van Someren.

Globale indeling

Woonhuis:

Begane grond: entree, hal met meterkast, garderobehoek en trapopgang, praktische kantoorkamer, groot circa 3.00 x 4.00 meter met plavuizenvloer, L-vormige woonkamer, groot circa 50 m2, met een plavuizenvloer en tuindeuren naar de achtertuin. Eetkeuken, groot circa 12,5 m2 met een moderne, lichte kunststof keukeninrichting in hoekopstelling , voorzien van een inductiekookplaat, afzuigkap, elektrische oven, koelkast en vaatwasser. Bijkeuken met aansluitingen witgoed.

Verdieping: vier slaapkamers, groot respectievelijk 8,24 m2, 8,75 m2, 8,75 m2 en de ouderslaapkamer groot 16,6 m2 met bergruimte in de knieschotten en een balkon. De badkamer is voorzien van een ligbad, een douche, een vaste wastafel en een wandcloset.

De zolder is bereikbaar via een vlizotrap; bergzolder.

Algemeen: voor-, zij- en achtertuin.

Bedrijfshal:

Achter de bedrijfswoning is gesitueerd een in metselwerk uitgevoerde bedrijfshal, met een recent vernieuwde kap met stalen, geïsoleerde dakelementen. De bedrijfshal is groot 15 x 32 meter buitenwerks (480 m2 BVO). Binnenwerks is de hal groot circa 14.46 x 31.24 meter (451,7 m2 VVO).
De muurplaathoogte is 4.00 meter, de nokhoogte 6 meter.

De bedrijfshal is verdeeld in twee segmenten, van elkaar gescheiden door een gemetselde tussenmuur. De bedrijfsvloer bestaat uit betontegels op een zandbed. De hal is voorzien van LED-verlichting. Beide units beschikken over een sectionaldeur. In het voorste deel van de loods is een eenvoudige kantoorruimte met een toilet aangebracht. Het achterste deel is voorzien van een entresol. Het buitenterrein is bestraat met betonklinkers. Het terrein is afsluitbaar met een poort.

Bestemmingsplan

Het bestemmingsplan “Bedrijventerrein Someren”, vastgesteld door de gemeenteraad d.d. 24 januari 2019 geeft de bestemming “bedrijf”, tot en met milieucategorie 3.2.

Een kandidaat-koper dient zelf te controleren of de gewenste bedrijfsactiviteiten op grond van het bestemmingsplan zijn toegestaan.

Algemeen

- Prima combinatie van wonen en werken;
- Bedrijfswoning met vier slaapkamers;
- Centrum Someren met alle voorzieningen op slechts 1,5 kilometer afstand;
- Uitstekende wegverbindingen naar Eindhoven, Venlo en Weert;
- Uw bedrijf heten we graag welkom!

Kenmerken

  • Vraagprijs: € 575.000,- k.k.
  • Bouwjaar: 1976
  • Perceeloppervlakte: 1.847 m2
  • Inhoud: 580,00

Plattegronden

Locatie